Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 shizzle dizzle bir adam bu, rapci olsa snoop dogg a kafa tutar.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 asıl adı rambodur.. "ilk ketçabı onlar sıktı!" demiştir. doğru demiştir
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 mary estela'nın "ideal match"i http://www.lovehappens.com/profile/udeeg87i/MaryEstela.html more about Mary: im a kool gurl said:
fenris Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 helm filan diye dalga geçiyolar ama anlamıyorum ne alakası var helm le arkadaşın... :P
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 tanımadın mı? süt oğlun! http://www.youtube.com/watch?v=IGzM6Qg_MkU
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 daaa sağğğ dan gidebilirsin diye iğrenç espriye maruz olan pati
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 millet hürriyet sabah falan çıkartır. bu rockazete çıkartıyor. ülkenin acı gerçekleri var oğul! rok mok bi yere kadar! adam ol titre ve ee.. hmm.. işte ciddi bişiler yap. bi arada takım elbise falan giy. memur da ol bi de. böle ciddi şeyler. ben sana ciddi olamazsın dedim!
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Baskılara boyun eğmeyen bi insan. Onca baskı yaptım albüme resim koysun diye, bana mısın demedi. Sanırım artık sapık olduğumu düşünüyor =(
Overseer Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bende merak ediyom dasaaa yı. ama tamamen hetero monosexüel halimle. saf merak bizimkisi axedice. hatta resmini yolladığında karşımda bi african-american duruyo olursa assleck ailesini görmüş cartman gibi bi daha hiç bi şeye gülebileceğimi sanmıyorum... dedikten sonra "aha bu sebepten axedice a poh atma" dediğim pati mıhı =P
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 agresif bir insandir, ama sinirini yonlendirmeyi bilmistir, forum nerdlerine, spammerlara ve feyklere ayarlar verir, ayar verdikleri oturup aglarken, o en kotu adam kahkahasini patlativerir, karsisindaki utancindan kuculur, kuculur, kuculur... ve sonunda yok olup gider. boyle super bir adamdir yani. her foruma lazim.
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Uzak dogu sporlarinda ustadir, thailandda kaldigi surece kesis olmaya karar vermeden once thai-box uzerine de egitim almistir, diger sporlarda oldugu gibi thai-boxda da cok basiri olmustur, kesislikte de cok basarilidir, oyle ki simdilerde Wat Suthat tapinagina bas rahip olmustur, nirvanaya ulasmistir, omnipotenttir, isigin insanidir.
irin Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ya tanıordum aslında bi yerden ouff bak cıkaramadım şimdi,neyse zaten amac konuyu uplamak.P
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 mülayim iyi aile çocuğu standart bir insan
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 uzun zaman sonra konuyu uplayan patican.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 naber lan dercesine tanırım PUAH KONSEPTE KODUM.
Öne çıkan mesajlar