sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bunları kazaa'dan falan download edip izleyen kimse var mı? tek kelimeyle süper çizmişler ve seslendirmişler. çok takdir ettim. çok karizma olmuş bizim eski karizma ninja kaplumbağalarımız[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 resimlerini görmüştüm de ben de sırf çizim sandım.. tam adı ne bu dosyaların?[hline]Yaşa Urza Yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 tmnt 2003 diye search edince çıkıyor kazaa'da, kaplumbağaların hikayesini taa başından itibaren anlatıyor. ancak april o'neal tv kanalında çalışmıyor, doktor baxter stockman'ın yanında çalışıyor[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bi resim falan koysaniz cok sewerim de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 arkadaşta kolleksiyonu var.hepsini çekti netten[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 çok severdimnt'yi küçükken babam beni filmini izlemeye götürmüştü,hatırlıyorum sinema salonunda 100 tane çoccuk "kababangaaaaa","tiiiğn eyc mutaaant,ninjaaa töööötrlıs"diye bağırıyoduk,aaah,nerde o günler,şimdilerde çocuklar anca camlardan atlar "pihaçuuuuu" diye(her fırsatta pokumana laf sokarım,kaçırmam)[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: behran, 01 September 2003 13:29 tarihinde demiş ki: arkadaşta kolleksiyonu var.hepsini çekti netten[hline] daha henüz 15-16 bölüm yayınlandı nası hepsini çekti :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 resim fln koyabılcek olan yok mu? yada lınk? dıal up sux[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: LvL_Sabo, 30 August 2003 15:36 tarihinde demiş ki: tmnt 2003 diye search edince çıkıyor kazaa'da, kaplumbağaların hikayesini taa başından itibaren anlatıyor. ancak april o'neal tv kanalında çalışmıyor, doktor baxter stockman'ın yanında çalışıyor[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Çünkü zaten April O'neil TV kanalında çalışmaz normalde... çizgi filminde öyle yapmışlar sadece... yani çizgi romanında april o'neilın tv ile alakası yok :)[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: LvL_Sabo, 01 September 2003 14:22 tarihinde demiş ki: said: behran, 01 September 2003 13:29 tarihinde demiş ki: arkadaşta kolleksiyonu var.hepsini çekti netten[hline] daha henüz 15-16 bölüm yayınlandı nası hepsini çekti :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza olduğu kadarını gördüm.sayıyı tam olarak hatırlamıyorum maleserf[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 cızgı roman? cızgı fılm den once mı cıktı yoksa? yoksa sonra mı?[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 arattırmadım ve rezimlerini de görmedim ama leonardo hastası olarak verilse yeni bölümler mutlaka izlerim.. :) (yeni batman gibi post-dandik bişi yapmazlarsa tabii)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Yeni batman dediğin hani cine5te oynayan bruce yaşlanmış yanına batman diye hafif çekik gözlü bi çocuk almış.O mu?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 evet o, batman değil adi bir örümcek adam taklidi olmuş resmen yeni tip. çizimler de iğrenç, eskisinin 50'ler gotiğini çok iyi yansıtan çizgileri yanında 90'lar kübizmi abukluk sınırlarını zorlamış..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ıgrenc o batman.. ulan nerdeeee eskı batman batmanı cızgı fılmı guzel degıl atı cızgı romanı kadar bence[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 konu içinde kalsak arkadaşlar? bu arada hakkaten inanılmaz güzel yapılmış, seslendirmeler de çok karizmatik. mikalanjelo (böle yazılmıyo biliom kasamadım) falan süper komik, raphael süper gaz. hepsinin karakterleri çok güzel oturmuş bu sefer. karakterleriyle ilgili güzel espriler falan oluyor çok[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 şöle 4 ü birden hoplarken çekilmiş bi ss koyabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 http://www.ninjaturtles.comhttp://www.foxbox.tv/tmnt [hline]This Cat Scratches Free.[Bu mesaj Catscratch tarafından 02 September 2003 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 bak bunların çizimleri hoşuma gitti, güzel olabilir yeni bölümler.. kawabangaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! :rock:[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 güzelmiş gerçekten[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 eee birşey biliyoruz da söylüyoruz arkadaşlar heh[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 02 September 2003 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 futurama'nin son iki sezonunu da cekiim indirmeye basliicaz demekki hehe yanliz fox'a guven olmaz bu konuda bi sonraki sezon iptal ederler anlamsiz bi sekilde olur yani[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 valla yayınlanmaya falan başlasın,hep izlerim[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 netten çekin daha mantıklı ingilizce espriler falan süper seslendirmeler de süper. türkçe içine sıçarlar bence[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 56k:( kanlosu fln olan birini kandırsam çekebilirim belki ama kablo ile bile çok zor gibi 15-16 bölüm,herbiri 20 dakka olsa,ohooooo[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar