Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teenage Mutant Ninja Turtles 2003 çizimleri...

sabonis

Öne çıkan mesajlar

çok severdimnt'yi

küçükken babam beni filmini izlemeye götürmüştü,hatırlıyorum sinema salonunda 100 tane çoccuk "kababangaaaaa","tiiiğn eyc mutaaant,ninjaaa töööötrlıs"diye bağırıyoduk,aaah,nerde o günler,şimdilerde çocuklar anca camlardan atlar "pihaçuuuuu" diye(her fırsatta pokumana laf sokarım,kaçırmam)[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 30 August 2003 15:36 tarihinde demiş ki:
tmnt 2003 diye search edince çıkıyor kazaa'da, kaplumbağaların hikayesini taa başından itibaren anlatıyor. ancak april o'neal tv kanalında çalışmıyor, doktor baxter stockman'ın yanında çalışıyor[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

Çünkü zaten April O'neil TV kanalında çalışmaz normalde... çizgi filminde öyle yapmışlar sadece... yani çizgi romanında april o'neilın tv ile alakası yok :)[hline]ö?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 01 September 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
said:
behran, 01 September 2003 13:29 tarihinde demiş ki:
arkadaşta kolleksiyonu var.hepsini çekti netten[hline]

daha henüz 15-16 bölüm yayınlandı nası hepsini çekti :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

olduğu kadarını gördüm.sayıyı tam olarak hatırlamıyorum maleserf[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

arattırmadım ve rezimlerini de görmedim ama leonardo hastası olarak verilse yeni bölümler mutlaka izlerim.. :) (yeni batman gibi post-dandik bişi yapmazlarsa tabii)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

evet o, batman değil adi bir örümcek adam taklidi olmuş resmen yeni tip. çizimler de iğrenç, eskisinin 50'ler gotiğini çok iyi yansıtan çizgileri yanında 90'lar kübizmi abukluk sınırlarını zorlamış..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

ıgrenc o batman.. ulan nerdeeee eskı batman batmanı cızgı fılmı guzel degıl atı cızgı romanı kadar bence[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Sosyal ağlarda paylaş

konu içinde kalsak arkadaşlar?

bu arada hakkaten inanılmaz güzel yapılmış, seslendirmeler de çok karizmatik. mikalanjelo (böle yazılmıyo biliom kasamadım) falan süper komik, raphael süper gaz. hepsinin karakterleri çok güzel oturmuş bu sefer. karakterleriyle ilgili güzel espriler falan oluyor çok[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

bak bunların çizimleri hoşuma gitti, güzel olabilir yeni bölümler.. kawabangaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! :rock:[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

futurama'nin son iki sezonunu da cekiim indirmeye basliicaz demekki hehe

yanliz fox'a guven olmaz bu konuda bi sonraki sezon iptal ederler anlamsiz bi sekilde olur yani[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...