joel_barish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yarın da böyle devam eder de 2 aydır düşmeyen 10storms helm düşerse monitere kafa atarım ya... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 valla sölicek bişe bulamıyorum işten gel oyuna gir 1892378912k latency allah belalarınıda vermesin artık sürünsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 of gitti staff of domi onu bekliodum dkp biriktirdim. ama adsl saolsun düşceiğini bildiğim günde beni oyuna sokmadı. offffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 55 lvl ogre kesıyordum teke tek oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 heh tum itemlerde duşecek gunumu bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yarına kadar düzelsin de zg yi kaçırmayalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yok abi ben geçtim instance, raid falan derdinde deilim artık. dogru düzgün calıssın suda haftaya gitsem de olur raidlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 heh 3 parça cenarion+salamader scale+aurostone hammer+seal of archmagus+wristguards of stability+aged core leather gloves düşmüş ben napim kendimi mi yakim şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kabloda latency duzelmiş galiba 20 dakkadır 400u gecmedi ifde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 msn acıldı inanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joel_barish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kablo istiyorum ben de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armada Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bişeyin düzeldiği yok gece vakti kimse kullanmıyor ondan yarın sabaha görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arkadaslar birisi blog acsin ben cok feci kufretmek istiom knedimi tutamicam daha fazla. blog adresini sonra telekoma mail atariz musteri sikayetleri icin actgimiz blog sitesi die . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu topic aracılığı ile tt ye selamlarımı ve sevgilerimi yollarım (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bunlara küfür etmeninde bi ayrıcalıgı kalmadı adamlar küfür yemekden bıkmadı biz etmekden bıktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben yolladım :p selamınzı söledim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 nereye yolladın bende bi sıyırsammı gece gece acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 var mı bunun bir nedeni yine? yine mi dış hatlar kopmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 abi yersen hep aynı yalan..ben inanmıyorum kablo mablo yokki bunların dısında sole saglam bi internet baglantısı sunacak biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bir b.k öğrendiler ya artık ne olursa bahane aynı dış hatlarda kopukluk... bir keresinde öylesine ortada hiç bir şey yokken tt ye telefon açıp bugün net neden yawaş diye sordum.beni teknik elemana bağladılar cvp aynı dış hatlar :p dedim ya artık her türlü şikayetin cvb ı bu 1 yıl kadar idare eder tt çalışanlarını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kablonet düzelmiş sanırım 250 msle oynayan arkadaşım var 512 kablo. dsller hala bozuk 4-7k arası pingim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @kratochvil valla gir tt ye sallayacak büsürü yer yapmışlar nereye sallayacağını şaşırırsın . bi bolluk bi bolluk mesela : bilişim ağları nı tıklıyosun mail atmak için karşına böle bişey cıkıyo bize göndereceğiniz mesajın içeriği ile ilgili linki tıklayınız, böylece mesajınız ilgili birime ulaşacaktır. kiralık devre şebekeleri müdürlüğünoktadan noktaya nx64 kbps hızında tdm şebekeleri üzerinden verilen kiralık devreler ile ilgili mesajlar paket anahtarlamalı veri şebekeleri müdürlüğü turpak şebekesi (x.25, iti, sna, frame relay ve atm) servisleri ile ilgili mesajlar erişim şebekeleri müdürlüğü vpop, voip, kredi kartı ile abonelik, internet kurulum ve abonelik cd'leri, web hızlandırıcı, turpak modemler ile ilgili mesajlar internet servisleri müdürlüğü web, mail , irc ile ilgili mesajlar ip uygulamaları müdürlüğü yurtdışı internet bağlantıları, ip tahsisleri, ip şebekesi, domain name server, cache (proxy) ,routing problemleri, ttnet atm şebekesi kullanıcı servisleri müdürlüğü kurumsal bilişim projeleri geliştirme ve katma değerli servisler veri şebekeleri planlama müdürlüğü dsl destek- adsl teknoloji geliştirme ve takip müdürlüğü etürkiye çalışmaları ve uluslararası örgütlerle ilişkili mesajlar kablosuz erişim sistemleri müdürlüğü ttwinet kablosuz internet servisi ile ilgili mesajlar bilgi güvenliği planlama ve strateji müdürlüğü bilgi güvenliği, bireysel ve kurumsal güvenlik hizmetleri ile ilgili teknik içerikli mesajlar internet veri merkezi (idc) müdürlüğü web hosting, e-mail hosting ve co-location hizmetleri ile ilgili mesajlar daha sonra böle bi dünya katagori onları görünce zaten aynen şöyle diyosun ulan hangisini tıklayacam ? heee bu ne yook onla alakası yok ulan allah belanzı versin atmıyom lennn diyip cıkıyosun sonra ama biras azim ettim tutura bildiğim biyere baya sağlam yardırdım bu azimi kendimde görüyordum zaten :ppp [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 01:21 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bugun guildde msler hakkında konusuyoduk..biz türklerde ortalama 15k ms varken guildimizdeki yabancı oyuncularda 95 ms 78 ms ler vardı yani bişi demeye gerek yok ama küfür etmemekde elde deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Onların o kadar düşük MS ile oynamasında birçok etken var ama. En düşük bağlantılarının, bizden daha hızlı olması. Bağlandıkları yerin, oyun serverlarına bizden daha yakın olması. Internet kullanıcı sayılarının, bize nazaran daha az olması gibi. Tabi bu TTNet'e küfür edilmemesi gerektiği anlamına gelmez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar