_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 düzelse bile benim bi kere hevesim kaçtı bu saatten sonra hiç kasamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 valla msn e girsin yeter. cumartesi ehliyet sınavım var zaten yeterınce gecıktı kalmıım bundada calısayım dıyorum onerin bakim bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 korkunç bir gerçekle karşı karşıyayım: ben insan değilmişim wow oynayan bir bitkiymişim wow çalışmıyor ben ölü gibi oturuyorum alıp alıp wow oynamaktan okuyamadıgım kitaplara sarıldım sarmadı televizyonu açtım sarmadı arkadaşları arayayım dedim (işte en can alıcı nokta burada) hiç arkadaşım kalmamış lütfen aranızdan cezai ehliyeti olmayan birisi gelip beni bir temiz dövsünde aklım başıma gelir belki işten stormwind'a stormwind'dan okula okul'dan işe hayatımız böyle geçer olmuş arcanitelerle vurun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hehe 7 aydır beklediğim striker's mark düşmüş :) saygılarımı sunuyorum telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 türk telekom, yaklaşık 165 yıldan bu yana, çağın getirdiği haberleşme imkanlarını siz değerli müşterilerine sunmanın gayreti içerisindedir. bu gayret, bugün de heyecanından hiçbir şey kaybetmeden sürmektedir. içinde bulunduğumuz çağın sunduğu teknolojileri müşterilerinin hizmetine sunmak amacıyla, kaliteli hizmet ve müşteri odaklılık felsefesi ile ulusal hedeflerden uluslararası hedeflere yönelen türk telekom, öncelikle bölgesel iletişim pazarı olmak üzere tüm dünya pazarlarında rekabet edebilecek güç, yetkinlik ve bilgi birikimine sahip bir dünya devi olarak daha kaliteli hizmetleri müşterilerine sunmaya devam edecektir. pffff... [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 23:08 tarihinde, HosH tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ya karakedi az izin verde şu telekoma burada bi güzel küfür edip içimi dökeyim. yok kendi kendime etmem yetmiyor dahada sinir oluyorum.... ya bütün gün bekledim gece şunu yaparım buraya giderim diye eve geldim 19k latency :(.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Aaaa tek suçu tt ye atmayın arkadaşlar Blizzard da da suç var adamlar gitmiş Parise kurmuş serverı, İstanbula kursalarmış ne güzel problemsiz oynayacaktık işte. Hep bu blizzard ın suçu /spit Blizzard /slap Blizzard ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tt’nin internet çıkışında sorun italya’da karasal kablodaki kopma, türkiye’nin yurt dışı internet bağlantılarında perşembe günü öğle saatlerinden sonra aksaklık meydana getirdi. ntv-msnbc güncelleme: 18:19 tsi 16 şubat 2006 perşembe istanbul - ntvmsnbc teknoloji servisi’ne açıklama yapan türk telekom genel müdür yardımcısı mehmet candan toros, arızanın giderilmesi için italya’daki yetkililerle birlikte çalışıldığını ifade etti. karasal fiber optik kablodaki kopmanın türkiye ile aynı kanalı paylaşan italya ve yunanistan’ı da etkilediğini belirten candan, kabloyu döşeyen şirketin operatörlerinin kopmanın olduğu bölgeye giderek çalışmalara başladığını, sorunun çözüleceğini söyledi. ---------------------------------------------------------------------------- *ntv-msnbc ' den alınmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 suxxxxxxxxxxxxxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 server mı göçtü beyler lsitede magheridon yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yoo ben orda bg sırasındayım 5000 pingle lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 türk telekom'un yurtdışı internet bağlantılarında ikinci arıza bugün akşam saatlerinde meydana geldi. türkiye sınırları dışında meydana gelen arızanın yeri henüz açıklanmazken, yaklaşık 21 gbps olan yurtdışı internet erişimi 9 gbps'ye geriledi. türk telekom'dan yapılan açıklamada, 16 şubat saat 17:00 civarında türkiye'nin alternatif fiber optik kablo güzergahlarından birinde, türkiye sınırları dışında başka bir arıza daha meydana geldiği bildirildi. onarım çalışmalarının başladığı belirtilirken,"9 gbps'e düşen yurtdışı internet bağlantı kapasitemiz ihtiyaç duyulan kapasiteyi kısmen karşılamaktadır" ifadesi kullanıldı. yeni alternatif kapasitelerin sağlanması ve arızanın giderilmesi için çalışmalarının yoğun olarak sürdüğü belirtiliyor. türkiye'nin yurtdışı erişimini sağlayan fiber optik kablo sistemlerinden birisi olan medtürk denizaltı fiber optik kablosunda geçen hafta arıza meydana gelmiş, yedek kapasitelerin devreye sokulmasıyla yurtdışı internet çıkışlarımızdaki sorun giderilmişti. söz konusu fiber optik kablonun çanakkale boğazı girişinde kopan kısmının onarım çalışmaları başlamış ve son aşamasına gelindiği bildiriliyor. __________________________________________________ ne kısmeni ne yetmesi ya dalga mı geçiyor bunlar!!11 [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 23:33 tarihinde, Copycat tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 MSN açıldı? o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 "türkiye'nin yurtdışı erişimini sağlayan fiber optik kablo sistemlerinden birisi olan medtürk denizaltı fiber optik kablosunda geçen hafta arıza meydana gelmiş, yedek kapasitelerin devreye sokulmasıyla yurtdışı internet çıkışlarımızdaki sorun giderilmişti." haha çok güldüm şuna son 1 haftadır halimizi düşününce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 patch download ederken disconnect oldum... msn de açılmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 çıldıracam birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yok yunanistanda da varmış sorun falan demişler bide utanmadan. yalan ya inanmayın. ahanda yunan işte bizim guildin yarısı, majordomo dalar şu an. gitti apl gene wayyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aslında o kadarda kötü diil o.c.yi izledim scrubs izledim million dollar baby'yi hala izliyorum ps2 oynadım erken kalksam okula bile gidebilirdim demekki wowsuz bi hayat mümkünmüş :p özür dileyerek hala izliyorum yazimyim de bari... kk?thxbye [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 23:48 tarihinde, carignano tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 millon dollar baby henuz bitmdi lol :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 news sayfasını açamıyor launcherdaki hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azura Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hiç bir şeye üzülmüyorum ne emeklere ne ödediğimiz fazla paralara ne laik oldumuz hizmete üzüldüğüm tek şey bir arızanın 2 hafta devam etmesi lag başlatığı ilk günler 800ms latency vardı aradan 10 gün geçti ve suan 12k ms 3gb sınırlı kotayı 1 kb geçse birşürü proplem yaratıyolar ama sınırsız adsl için verdikleri hizmete bak allah belalarını versin işçinin emeklinin parasını kullanarak milyon dolarlarla yaptın sen bu kuruluşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 deli olucm oyuna girip latencye bile bakamıorum herkez unknown gösteriyo kafayı yedim ya lan ne güzel yeni guilde girmiştim yarn hem onixia hemde raggy var tam trailden cıkıp item alacaktm kesin tier 2 helm le path düşer :( yarn biraz düzelse bari ya delirecm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 diebilicek hiçbişi bulamıorum artık millet dalga geçio düşmezsen oyundan 10 dakka 1000g verecem die bu ne ya bıkkınlık gelddi bunaldım midem çatladı neye başlasak zevkini böle mahvediolar bu halde ne yapalım kaldır adsl yi kablotu adam gibi hizmet veremiceksen adamlar hala paralarını alıoalar çıtır çıtır ama wow da bi günlük bişi olsun direk adamlar 1 2 gün ekstra eklio millet kızmasın die biz kızmak bi kelime adamlara deli derecesine düşman oluoruz ne fitay indişrimi ne bişi bide arttırıolar saçmalık deilde ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Harika 1 aydır nw leggings düşmüyordu, lag yüzünden ilk defa raid kaçırdım 2 tane düşmüş E ...... ali sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar