Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne zaman öleceğini biliyormusun?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sabah sabah en alta yaptırıcı korku filmi müziğini dinlemenin faydaları...[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."
Mesaj tarihi:
annecim harbi korktum be[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
Mesaj tarihi:
Altıma zıçtım işyerinde millet odama koştu ibne herif. Camdan düştüm falan zannetmişler. Yer gök inledi bağırmamdan bide kulaklıkla yaptım. Of be hayatımda izlediğim en akıllıca flash animasyon helal olsun..
Mesaj tarihi:
ben ciddi ciddi bekliom ne zaman olcem die yazılar falan cıkıodu
sora o herif cıktı direk kapadım zaten[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin
Elenaor-Wizard of the Hun

Mesaj tarihi:
ben yemek yiyordum,iğrendim görüntülerden,yav bari ses yüzünden uyarsaydınız,komşular delirmiştir:)[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Mesaj tarihi:
ANNEA ![hline]What I've Felt
What I've Known
Turn The Pages , Turn The Stone
Behind The Door Should I Open It For You
What I've Felt
What I've Known
Could You Be There
Cause I'm The One Who'll Wait For You
Or Are You Unforgiven Too ?

Icq UIN = 788808
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu tür şakalar daha öncede yapıldı ve bir takım tartışmalar çıktı. herkez kaldıramayabilir, küçük bir uyarı koyulması bence daha makul olurdu. tabii bu benim görüşüm ukalalık etmiş olmak istemem[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
Baya komikmis ben resimlere koptum eheh.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki:
Ya yemek falan da olcak yani dikkat et.
Kartal da olmasa gelirdim kesin.
Uzak ama..
nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki:
senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda)

LoL!
Mesaj tarihi:
allah cezanızı wermesin.hiç kıpırdamadım ama bi an tüylerim dikeldi.gidin işinize[hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s

www.hayalkent.net/freestyle

Mesaj tarihi:
sesi kapadım siz diyince bundan önce bööle bi çok şey gördüümden kelli tursacaımı biliom evde de yannızım[hline]Ardenia UO Shard
Bilmediğinize Yolculuk...
Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler...
Çok Yakında
Mesaj tarihi:
bu şey çok yavaş açılıyo zaten açılıncaya kadar da bütün yazılan şeyleri okudum ve korkuya protection falan çektim
noolcak merak ediyom bu arada bu şey hala başlamadı gıcık oldum!!
Mesaj tarihi:
ses kapalıydı muhahaha[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
  • Yeni Oluştur...