EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Belkide az sonra ha? öğrenmek için tıkla nihahaha!
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Sabah sabah en alta yaptırıcı korku filmi müziğini dinlemenin faydaları...[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 sabah sabah evde sesler çinladi sağol üst kattaki komşuda uyanmiştir kesin hatta polisi aramiş bile olabilir ehuhe
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 annecim harbi korktum be[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
virel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Altıma zıçtım işyerinde millet odama koştu ibne herif. Camdan düştüm falan zannetmişler. Yer gök inledi bağırmamdan bide kulaklıkla yaptım. Of be hayatımda izlediğim en akıllıca flash animasyon helal olsun..
De-Jeavu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Ehee kalbi olanlar girmesin harbiden gidebilirler:-)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 *!tirsar* ehe birden ses gelince neye uradigimi $a$irdim walla resimler o kadar korkutmadida sesler olduruyo adami :)[hline]Laraok DeadsoulNecromancer of Kay/Hun Abalith DeadsoulFriar of Kay/Hun
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ben ciddi ciddi bekliom ne zaman olcem die yazılar falan cıkıodu sora o herif cıktı direk kapadım zaten[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ben yemek yiyordum,iğrendim görüntülerden,yav bari ses yüzünden uyarsaydınız,komşular delirmiştir:)[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ANNEA ![hline]What I've Felt What I've Known Turn The Pages , Turn The Stone Behind The Door Should I Open It For You What I've Felt What I've Known Could You Be There Cause I'm The One Who'll Wait For You Or Are You Unforgiven Too ? Icq UIN = 788808
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 arkadaşlar bu tür şakalar daha öncede yapıldı ve bir takım tartışmalar çıktı. herkez kaldıramayabilir, küçük bir uyarı koyulması bence daha makul olurdu. tabii bu benim görüşüm ukalalık etmiş olmak istemem[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Sanırım temın olıcektım :)[hline]Rahatım... --------------------------------------------- Saol DraculaVigorous... Metall
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Bir de hala gelip insanlar Flash animasyonu koyabilelim diyolar Soyle seylerde bir uyari koyun onceden, aramizda son derece rahatsiz olabilecekler var, benim gibi. ALlahtan arcane onceden soyledi. Biraz mantikli davranin, herkes siz ya da kankaniz degil bu forumda[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Wolfshade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Baya komikmis ben resimlere koptum eheh.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL!
Craven Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 allah cezanızı wermesin.hiç kıpırdamadım ama bi an tüylerim dikeldi.gidin işinize[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 uyarı konursa bi mantığı kalmaz bunu da bilmeniz gerek arkadaşlar[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
regulus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 eh eh tıklamaya çekiniyorum anlatsanız ne olduğunu..:)
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 hahah gülmekten sandalyeden düştüm, çok komik yapmışlar ahahahahaha
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 sesi kapadım siz diyince bundan önce bööle bi çok şey gördüümden kelli tursacaımı biliom evde de yannızım[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 off elim de alt+f4'deydi neyse hemen kapadım kurtuldum[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında
Horacules Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 bu şey çok yavaş açılıyo zaten açılıncaya kadar da bütün yazılan şeyleri okudum ve korkuya protection falan çektim noolcak merak ediyom bu arada bu şey hala başlamadı gıcık oldum!!
Horacules Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 burdaki yazıları okumasaydım hayvan gibi korkardım. yine de biraz tüylerim tiken tiken oldu harbi güzel yapmışlar
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 GErçekten sazan gibi bekledim yani itiraf edeyim evet inandım ve bekledim ama pek korkutmadı (yalan :P) yani geriledim biraz güzel site[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....†
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ses kapalıydı muhahaha[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 liquidgenerationda bisürü süper sabotaj var. en güzeli de analsex dot com diye baaran. :D[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum.
Öne çıkan mesajlar