sesu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bi arkadaşa çok benzettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Doğrudur. Bizim okulda direk bi tip var alt dönemden benim aynım mesela. üçüzmüşüz biz hastanede ayırmışlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ahah tebrikler d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 asinanyavuz said: tebrikler nileppezdel. ps: nickini yazana kadar kıvrandım. kaç defa yanlış bu deyip sildim. hatta en son masama led zeppelin yazıp tersine baktım. bu kadar fail bi insanım. helal olsun ama editsiz bi şekilde başarıya ulaşmışın : ) Tebrikler Nileppezdel. quote yaptık ki daa raat yazayım nicki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ehehe sağlam kasmış harbiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 tebrikler led nerden hangi bölümden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 asinanyavuz copy paste ? fail :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ardeth said: tebrikler led nerden hangi bölümden? Kadıköy Anadolu Lisesi eşit ağırlık bölümünden mezun oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 zuhahuah ben de üni sanmıştım ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 O kadar da büyük göstermem ki, hatta küçük gösteririm. Öyle derler yani. 90'lıyım nan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Hazırlık okumak böyle birşey işte,adam da 90'lı bende,ben üni o lise :D neden yazdım bunu bende bilmiyorum aslında,canım sıkılıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ben de hz okudum ben de 90 lıyım ben de ünideyim birader :) hatta hala daa hazırlık okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 başta ben de üni sandım. hatta ben ne kadar geç başlamışım lan falan dedim üniye :D. 88 liyim, 2 sene hazırlık okudum (lise, üni) daha yeni başlıyor sayılır üni. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ben hazırlık okumadım yalnız. Kadıköy Anadolu'yu kazanıp hazırlığı atlamana rağmen Lise1-2-3-4 olmak üzere 4 sene okumak böyle birşey işte B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ben 90lıyım, daha 1 senem var önümde. hem hazırlık okudum, hem de 4 yıl lise girdi bana. böyle bişey 90lı olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Bi de o var tabii. 19 yaşında üniversiteye başlamak falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ben 18 de başladım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 87liyim, öss kasıorum, 299 mat2 yapıorum. dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 niye 300 değil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 biri albüme öss sorularınımı koydu niye öss muhabbeti dönüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 300 yapamıorum. ama bir hafta sonra onu da yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 @adamınbiri: Kendi kendine gelişti öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 nileppezdel said: Ardeth said: tebrikler led nerden hangi bölümden? Kadıköy Anadolu Lisesi eşit ağırlık bölümünden mezun oldum :D talaşa da gelirsin sen artık cumartesi günü=p sakızda içeriz dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar