ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ulan senin sevgilin ben değilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ya baluu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ginaly said: ulan senin sevgilin ben değilmiydim? herkes benim sevgilim O.o yok değil. sen ol. baluu olsun cansın olsun hsdkjsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 urmesque said: Cons said: "benimki na bu kadar" yok. "bu eller hep böyle" derken oldu o sjksdg bırak şimdi asdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 urmesque said: ginaly said: ulan senin sevgilin ben değilmiydim? herkes benim sevgilim O.o yok değil. sen ol. baluu olsun cansın olsun hsdkjsf harcadın lan beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ginaly said: ulan senin sevgilin ben değilmiydim? iki fotonuz var diye neden gelin güvey oluyorsun ? Laf aramızda bu kadar trip atarsan kaçar gider tabi.. tripcan utku ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 heeeeeeeeyy anadolu motifleriiii ahksdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hacı gel yarın bi büyük açalım biz. bu kızlar hep böle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 büyük derken urmesque in ellerinin gösterdiği kadar mı büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 noolmuş lan burda 2 dk bıraktık hale bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 70 cantim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hacı o foto sende ne arıyo bir, hadi onu geçtim adı neden sevgililerji0 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 fede said: 70 cantim asuhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 @fede skdjshgkjsdhgkjsdhgkjsdg.. @utku facebook ownz you ! rename attım olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Baluu said: @fede skdjshgkjsdhgkjsdhgkjsdg.. @utku facebook ownz you ! rename attım olm :D ulan f2 kadar başına taş düşsün emi sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ben ve Güzel Ablam.. Mekan : Polonezköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 saç traşın (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 moda şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 baluu çok garip abi tipin =p hani ne desem olmucak. ama garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ginaly said: ulan f2 kadar başına taş düşsün emi sdfgs çakıl taşı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Marl0_on said: baluu çok garip abi tipin =p hani ne desem olmucak. ama garip. Abi zaten her tipten bi foto koydum yani : ) ama saçım kısayken kötü görünüyormuşum, tepkiler bu yönde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 testesteron salgılarken de sivilceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 abi vallaha şaban olmuş herif saçları kestirince. insana benziyosun uzatınca, uzat bari biraz sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Saçım uzunken biraz daha iyi evet, kellik yakışmıyor sanırım.. Ama abi valla, ben pek öyle saç baş yapan bi adam değilim açıkcası, o nedenle kısayken rahat hissettiğim için seviyorum, kendimi görmediğimden olmalı : ) Sivilceye gelince, evet o problem epeydir var... Şimdilerde biraz daha düzeldi.. Ankara'dan gidince çıkmaya başlamıştı, Ankara'nın havası bana yarıyor :D Zeytinli Rock Festivalinden, Geçen Yaz. Ben Ablam ve 2 arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar