pogodi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ben onu kurtarırım be bak ne güzel sanki doğuştan uçuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 hahahahah sanki dogustan ucuyorsun :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 evet sen bir uçaksın adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 hmmm http://www.youtube.com/watch?v=nrxmpihCjqw speşıl efekt onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 değil, cansın uçuyorum diyosa uçuyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 arkadaşım! o kollar o kiloyu kaldıramaz!!!!! speşıl efekt işte http://www.youtube.com/watch?v=lzhDsojoqk8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 yarım serçe & laraken insan gibi pozumu yakalamaya çalışan onca fotoraf makinasına rağmen tuvalletten çıkarken bile hayvanlığımı bozmadım. böyle bişi çıktı ortaya: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 he he. Asker'de adam olursun lafı boşuna değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bırak ya bilmiyoruz sanki tuvaletin köşesinden fotoğraf çekcekler mi diye baktığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Dikkatimi çekti, 1 değil 2 kişi çekiyor fotoyu : ) Resmin sağ alt köşesinde biri daa var.. Tabii can'ı mı çekiyor yoksa oradaki, ellerini yüzüne kavuşturmuş tipi mi bilinmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 pogodi said: yaşasın 23 nisan sonra da öss suxmış.hade canım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Baluu said: he he. Asker'de adam olursun lafı boşuna değil :D askere gidene kadar ölürüm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 askerlik çağı gelene kadar laraken'i yaşatalım kampanyası başlatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 sechil said: Sly-One said: diğerlerinin arasında güzel görünüosun seçil asdasdf Madcat said: erkek arkadaşın yanındakini mi tercih etmişti? Alınn bunları burdan ! zuahahahdaskasnlkncsalknclkşadfşaşlasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 erkek arkadaşı sen miydin yoksa bilekkaos afdsfad uç uç pogodim, ütop sana terlik pabuç alaaacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 olabilirim die düşünüodum koruma taktiği yaparak kaleyi içten fethedicem ama hangisi seçil bulamadım artık şansa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 soldan ikinci seçil, öbürlerinde şansa ihtiyacın olabilir diye söylüyorum doğru kızı tavla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Oh be bi an çok korktum :p şimdi bi fotoğraf çektirip koyalım burayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 pogodi said: yaşasın 23 nisan o şeye bi kere bindim 1 saat kustum. iğrenç bişey nasıl biniyorsunuz. bide arkadaşlar bindirdi sonra indirip bi taşın üstünden hoplattılar. hoplayamadım taşa takıldım düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ruhidir benm adım kız arkdaşm bile frkik verse affetmem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 konuyu bozdunuz ahah son mesaj ilk sayfada cikiyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 la dory canım cok skkın ya msnde kimse kalmadı senle oss girekek forumda mesaj atardık işallah çok zengin başarılı falan olursun ne bliyim yada böle mutlu mesut bi evlilign olur aslında teoman güzel bi adam aynı rüyayı görüp ayrı yerlere giden falan valla haklı adam herkes aynı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 aghh ulan kafan güzel derdin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 saolasin senin de =) teoman cirkin bi adam yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar