Laraken Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Spastik_Serce said: şöyle yeni hacı sakallarımla :D humm... hummph... humphhumm... AHAUAHAHAHAHAHHAAHHAHAHA. bu ne lan?
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 yok sakaldan çok o pis sırıtışa kitlendim ben. o nası bişi lan, ne o, o ne?
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Memelerle dünyayı yönetiyor kadınlar. Sux.
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ya su meme muhabbeti biraz sıkmadı mı?
evilmaddox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Bilmiyorum bunu koymuştum muydu fakat, eskilerden gidiyorum pek yeni fotoğraf olmadığı içün. Lise mezuniyetinde bendeniz ensi seviyeli bi muhabbete ne dersin?:D(tamam dövmenize gerek yok sordum sadece canım allaalla) kola&sigara rulz, Cardinal Melon daha da fena rulz! edit: anime falan dinlemem, kızıl saç alayına rulz!!çok sıkıldım ya öyle böyle değil, stüdyoda bi saat brutal bi saat davul çalışınca böyle oluyomuş demek ki galiba. sdf.
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 LucifeL said: ya su meme muhabbeti biraz sıkmadı mı? sıkmak derken? =p
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 sutyen sıkmıştır onu.. breast cup size'ı iyi belirlememiştir. dikkat edelim lütfen! göğüsler kutsaldır
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 aktiftablet said: LucifeL said: ya su meme muhabbeti biraz sıkmadı mı? sıkmak derken? =pahahahah abi yapmayın sunu ya :) daha da uzayacak dememe kalmadı dasaaa koymuş lafı zaten :) edit:ama dasaaa'ya +1 memeler kutsaldır saygı duyarım :)
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 said: ahahahah abi yapmayın sunu ya :) daha da uzayacak dememe kalmadı dasaaa koymuş lafı zaten :) edit:ama dasaaa'ya +1 memeler kutsaldır saygı duyarım :) kendinle çelişiyosun. bilinçaltına işlemiş bi kere :) sayfayı açar açmaz sadece boldlar gözüme çarptı, yapacak bişey yok lol
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 meme kalmamiş, yok mu meme verecek bi delikanli ? :D
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 kendi memelerini koysana olm bunları koyacağına.
Öne çıkan mesajlar