ginaly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 pogodi said: çokzeliz ikmiz dee ikisi de benim!
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 pogodi said: hadi gizliye gidelim :)o ehuehehe hadi koşun =) :)-D
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Asteroth said: ŞŞŞ! ilk kız güzeldir bunu aklınıza sokun.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 İyi bir bilim adamı olabilmek için tamamlamam gereken ilk eksik sanırım böyle bir saç
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Fistan said: DueLisT said: adrasanı bilirsin sen Antalya da olduguna gore :) dalışa gitmiştik , gitmişken bi gelidonya feneri yapalım dedik o yolda bole rezil fotolarımı cekmisler hahah kankulit koldaki ne sorması ayıp? adrasan iyidir ordan aksaydınız çıralı olympos yanartaş vs gerçi cok soguk havalar şimdi çekilmez =P ee hepsini yaptık ya , hava guzerldi 20-25 ocak arası oglen 20+ derece idi , zaten yandım hafiften , denize de girdim ekipman olmadan bol bol , guzeldi ya bu arada ayrıntılara dikkat dedim :) coraplarım pacanın ustunde zaten olay o , kolumdaki de barometre , denizaltı icin aslında ama ben atrasiyon olur mu diye taktım baktım kaynamadı
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Ariela İstanbul Buluşmasının fotoğraflarını göndermeye başladı. İlk parti şöyle; Bunlar barda tanıştığımız İsrailli arkadaşlar. (Soldakinin ismini hatırlamıyorum, ortada Ariela, sağda Golan) Yakışıklıları görünce, Oğuz(Pyro) hemen hareketlendi tabii; Öte yandan, Arda'yla (ZaugnaKhaldun) Güneş (Spidee) "KARI KARI KARI" nidalarıyla, masadaki tek dişiye yavşamaya başladılar. Ali o sırada "KARI mı? Bende onlar gani." dercesine umursamaz. (Ya da fotoğraf çekildiğinin farkında değil) Amerikan görünümlü arkadaşımız Ali (Antimodes52) ve Harvard'ın bağrından kopmuş olan Can (Sly-One), Michael'la çılgın atarken. (Evet arkada kafası görünen benim sdf.) Levent (Griswold) "Ne olacak bu memleketin hali, her taraf İsrail, Amerikan ajanıyla dolu" diye düşünürken. Kaan (Xaenin) avını yakalamış, az sonra kanını içmek üzere üstüne atlayacak. İsrailli arkadaşlardan umduğunu bulamayan Oğuz (Pyro), bana yavşarken. (O nasıl kıllı bir kol ulan) Şimdilik bu kadar gönderdi Ariela, gerisi gelince koyarım onları da.
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Arkadaşım bir kerede ibne olarak lanse etmeyin birilerini, baydı artık. Ayrıyetten güzeldi o buluşma. Tabi zaugna hıyarı gece sızmasa ve horlamasa daha güzel olabilirdi.
fede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yaklaşık 1 saat önce yarım ekmek köfte + midye yedikten sonra kar altında çekilen foto. aslında sırf kar var diye çıktık sonra acıktık birden
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Güneş'ten teknik kapmak lazım ya, bakışlarıyla hipnoz ediyor gibi eleman. Arkadan kafası görünen Emre'ye rep verdim.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ariela bana mesaj atmış facebooktan, şirketinin sitesini falan göstermiş vs vs. Güzel cici arkadaşlar edindik de ben ne biçim gülmüşüm onu anlamadım.
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 cicimi? sizin yamyam oldugunuzu cumle alem biliyor ne cicisi cici cicicicicicicici sizin kabilede yemek oncesi yapilan dans mi ne
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Yok lan kızla oturduk muhabbet ettik baya, OHA KARI diye saldıran görmedim yani sadjfh. Şirketinden falan bahsetmişti de video falan atmış onunla ilgili. Cici lan işte yedik sanki.
Slat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Hanginiz kaldırdı hatunu kavga çıkmadı mı ben yamancam diye?
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Abi Golan geldi bizim masaya bişeyler dedi, ben de ayıp olmasın diye kalktım onların masaya gittim muhabbet kurulsun diye, öyle kaynaştık topyekün.
Slat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 İyiymiş ya yabancıların o olayı var işte.. Çok rahat tanışıp kaynaşıyor insanlar, eğlenmesini biliyorlar.. Onlar Türk olsa "bizim masadaki karıya mı bakıonuz lan" diye kavga çıkardı..
Öne çıkan mesajlar