slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hahahha gördük la dungeonda seni bok atıyorsun ama hopada hopda dans ediyon kafa sallıyon hahahahahah tekilaları götürüyon
utopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Marl0_on said: ayrıca nesini beğenmediniz lan, benim gördüğüm en güzel utop bu. kıskanıyorlar, çekemiyorlar, gasag.
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 kardiş zor o anı yakalamak. şimdi çekeyim dicem de şarap var. : ).
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 slayer77 said: hahahha gördük la dungeonda seni bok atıyorsun ama hopada hopda dans ediyon kafa sallıyon hahahahahah tekilaları götürüyon Sanki sen götürmedin :p Benim teklife ne diyosun onu söyle? :D
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 selin baya sakallı bi insanmış. bu arada dikkat ettim uzun saçlı herkeste kafayı öne eğip, biraz emo havası yakalayıp fakat hayır o kadar emo değilim ben dercesine bir de sert bakış atma havası var.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 slayer77 said: hahahha gördük la dungeonda seni bok atıyorsun ama hopada hopda dans ediyon kafa sallıyon hahahahahah tekilaları götürüyon ooze venue'ydi o. =p @laraken; aga, öncesi sevdicek daha güzeldi.
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 utopia said: said: bu fotografta begendigim bişi varsa, o da pantolondur :D
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ben de şeyi gördüm, birine öle bakınca 6 saniye falan dayanabiliyor en fazla. sonra gülüyorum zaten.
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Marl0_on said: slayer77 said: hahahha gördük la dungeonda seni bok atıyorsun ama hopada hopda dans ediyon kafa sallıyon hahahahahah tekilaları götürüyon ooze venue'ydi o. =p @laraken; aga, öncesi sevdicek daha güzeldi. her sevdiceğim güzel olm benim, ayıp ediosun. : ).
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Marl0_on said: slayer77 said: hahahha gördük la dungeonda seni bok atıyorsun ama hopada hopda dans ediyon kafa sallıyon hahahahahah tekilaları götürüyon ooze venue'ydi o. =p Sen de mi ordaydın? :D
irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 utop bakma sen bunlara anatomik sorun hariç pek zevümlü buldum ben
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 irin said: eskişehir ve dondurucu sogugu.o surat ifadesini aynada denedim yapamıorm. yani normalde yapabildiğim bişi deil sen hiç konusma 30 aralik 2008'de cekilen fotonun ustune daa kac sayfa gecti :D Siz begenin birbirinizi anam.
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 selin sen kilo mu verdin lan görmiyeli?
irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 @baluu biri beğensin die koymadık zaten yavru,git kumda oyna uğraştırma beni şimdi gece gece
utopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Baluu said: bu fotografta begendigim bişi varsa, o da pantolondur :D senin beğenmen için koysam, şu anda üzüntüden hastalanıp yatağa düşmüştüm. ama malesef://7/77 dinime küfreden müslüman olaydı:/7//7/ list of people who care:
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ayh, tmm sustum.. Laraken şu şarabi uzatsana baboli afakanlar geldi..
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ortaam açılmamışı var 3 adet gel içelim : ). yalnız bunlarda son kullanma tarihi var. nası şarap lan bu?! @aktiftablet eyvalla hacı da sağ tarafımda oturanlar mütemadiyen atar yapıo bana "batıo bunlar" diye.
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 he he, oluyor ya bende rastladim bazi şaraplarda skt felan.. Bosver bunlari da, ne zaman içmeye gidioz :D
Öne çıkan mesajlar