Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 dasaaa said: ehehhe.. tree huggers Yanlış yerlerde arıyorsunuz böyle şeyleri d: http://www.encyclopediadramatica.com/Tree_hugger
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ulan bir ademoğlu kısa saç iyidir desin, bi voys beğenecek demek ki harbiden kestirsem. Topuz ftw canlar. Allahtan hakkaten kestirmemişim, kısa kestirsem beğenir mi millet diye bi umutla koydum yok yani hakkaten ı ıh. Ha bi de, NEIAEHAHAHAHASDHAHASHDAHAH
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ben erkek adamın sacının uzun oolmaıs gerektiğini düşünüyorum, yele gibi olcuak böle gürgür uzun uzun
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ulan. Neden sallamıyorsunuz arkadaşım beni. İlk Güneş yedi hem de. 3 senedir adamın başının etini yiyorum AGA KIÇA KADAR YOLU VAR diye, hadi diğerleri gene tamam =/ Biri çıksa hadi len dese, sen kestirmezsin olm dese, biri yahu.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Dur o zaman slyın resmine doya doya güleyim. Ahauhahaha. Nere ora? Bide eski ıspartalılarda tüm erkekler uzun saçlıymış. Yakışıklı erkeği daha iyi, çirkin erkeği daha korkunç gösterdiğine inanırlarmış.
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Bence ani bir gaza gelip saçını kestireceğin kadar büyük bir salaklık yapabileceğine beni inandırdığın için kendine üzülmelisin kuzum =(
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Aga yedin mi yedin, Babam dışında saçını kes diyen insan yok çevremde, 1-2 hatun kesseneğ yapıyor da saymıyoruz onları tabi. O nasıl kıvırmadır laf sokacam diye yarabbim Spidee /fides says: Ben daha ağır laf soktum Spidee /fides says: sdfgilk Griswold says: vay i*** Bir dakka sly'ın fotoğrafı gördüm, AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Harbi yemişsiniz ama. Söyledi adam bana emesenden, kekleyeceğim milleti hede hödö diye, yutmazlar diyecektim de demedim sdfs.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ehaahahaahha keklere bak efsaneymiş. sfd
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ardacığım, efsane ne biliyorsun. Kekliğini anlattırma şimdi bana burada ^^
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 axedice said: Dur o zaman slyın resmine doya doya güleyim. Ahauhahaha. Nere ora? Bide eski ıspartalılarda tüm erkekler uzun saçlıymış. Yakışıklı erkeği daha iyi, çirkin erkeği daha korkunç gösterdiğine inanırlarmış. barcelona yaa benim izmirli bi hemşoyla. bu arada saçlarımı uzatmıyorum, çünkü yeterince yakışıklıyım haksız rekabet olmasın.
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 utopia said: kermit vakası vol.2 niye kestirdin be. iyiydi. VAY KEK NABER ? sadfds.
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 axedice said: Gris bela okumak istemiyorum akşam akşam.. Ne diyimki sana şimdi? Aferim. Swing and a miss. Adamı çarşıya yollarlar Nubdice.
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Xaenin said: Huuuu Sütçü bıyığı düzelmiş, iyi olmuş.
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Kaan inanılmaz silkici bir tip olmuşsun, yakışmış kankoli.
Öne çıkan mesajlar