axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Abi bi çizgifilm vardı, 4 tane zenci böyle hepsinin bi özelliği var birinin kolu bacağı uzuyo biri çok kuvvetli falan. Bide afro saçlarında bilgisayardan füze rampasına kadar her şey olan bi zenci vardı. Maddox resmen ona benziyosun abi o saçlar ne öyle ahah. Repe boğdum seni.
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Aiko said: lan noluo erkekim ben kapı gibi asd.:D ben o kıza dedim zaten sdf. şş tanıştırsana
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ali, gözüne kafa atayım arkadaşım, niye koyuyorsun lan bu fotoğrafı her yere, pis.
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Zopik said: Spidee said: Zopik, saçlar =( Abi yapma be, böyle de iyi. Değil mi ? :( Gözümün alışması lazım önce, değişikliğe gelemiyorum =/
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Spidee said: Ali, gözüne kafa atayım arkadaşım, niye koyuyorsun lan bu fotoğrafı her yere, pis. hahah nolcak arkadaşım altı üstü bi göz. senden mi esirgiycem koy kafayı istediğin gibi :D
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bu resim bi rekora şahit oldu :) önceki gün 5 saat uyumuşum gece 03.30 olmuş ve öğlenki 2 parça pizayla duruyorum + alkol şaftım kayık bi resim. bu resmi sizlerle paylaşayım dedim :P
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Madem fantastik fotoğraflarımızı ekliyoruz alın bi tane de benden dsf
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 evilmaddox said: Spidee, senin de saçlar be abicim. Niye kestirdin ki bak şu fotoğrafa ne kadar güzelmiş (puahahahah) efenim soldaki dershaneden bir arkadaşımız, ortada bendeniz evilmaddox ve sağ tarafta ilginç bir surat ifadesiyle duran kişi Spidee insanı. (ahahahahahah tutamıyorum kendimi süpersin olm uzat sen saçları:D) ROFL
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Spidee edi ye benzemiş ehehe. Bi daha baktım benzememiş.
demise666 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 evilmaddox said: Spidee, senin de saçlar be abicim. Niye kestirdin ki bak şu fotoğrafa ne kadar güzelmiş (puahahahah) efenim soldaki dershaneden bir arkadaşımız, ortada bendeniz evilmaddox ve sağ tarafta ilginç bir surat ifadesiyle duran kişi Spidee insanı. (ahahahahahah tutamıyorum kendimi süpersin olm uzat sen saçları:D) Aydin Ugur mu orasi? (:D
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 gecen sene yurtta cekmiştik bu fotoyu anca aldım arkadasatn koyim dedim...
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 GwindonSurion said: BeIlow said: PWNED resmi çeken arkadaş manyak mı suçu engelleyeceğine kanıtlıyacak delil elde ediyor
utopia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Zopik said: Şindi efenim bilindiği üzre ben böyle saçı sakalı pek uzun, mağara adamı modunda gezen biriydim. Sıkıldım az buçuk bu halimden ve biraz değişiklik yapayım istedim. Saçlarımı kestirdim, azcık da insana benzedim. Ahanda; yalın said: ellerine sağlııık hadi durma kutla bu zafer seniin yüreğine sağlııık tim, koymayacaktın bu fotoyu, ushuaheaueh.
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 demise666 said: Aydin Ugur mu orasi? (:D Kadıköy FBM 4. şube terası.
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 utopia said: Zopik said: Şindi efenim bilindiği üzre ben böyle saçı sakalı pek uzun, mağara adamı modunda gezen biriydim. Sıkıldım az buçuk bu halimden ve biraz değişiklik yapayım istedim. Saçlarımı kestirdim, azcık da insana benzedim. Ahanda; yalın said: ellerine sağlııık hadi durma kutla bu zafer seniin yüreğine sağlııık tim, koymayacaktın bu fotoyu, ushuaheaueh.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 tim naaptın :/ fizikçi adam bunu saçına sakallarına yapar mı?
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Gayette şirinim ve yalın ile alakasızım =)
utopia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 o da şirin olarak çıktı piyasaya. aynı mutlulukla gülümsüyorsunuz, aynı sakal, aynı saç. bu nasıl bir cumhuriyet timochim küçücüğüm her şeyim. aueheh.
Zep Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 aga aynısın hatta sakallar farksız senden özenmiş galiba yalın
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Eh napalım, yalın hayranı hatunlara sesleniyorum o halde burdan. Kişisel'de msn adresim mevcut ^^
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 adamınbiri said: Aiko said: lan noluo erkekim ben kapı gibi asd.:D senin için öle böle diyolar.kızıl olmuş gidiyo diyolar valla.:D kara kuru bişeyimdir ben 20 30 sayfa öncesinde resmimde mevcuttur asd.
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 saat 03:00 lan. niye yatmıorum ben ):
Öne çıkan mesajlar