Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi bi çizgifilm vardı, 4 tane zenci böyle hepsinin bi özelliği var birinin kolu bacağı uzuyo biri çok kuvvetli falan. Bide afro saçlarında bilgisayardan füze rampasına kadar her şey olan bi zenci vardı. Maddox resmen ona benziyosun abi o saçlar ne öyle ahah. Repe boğdum seni.
Mesaj tarihi:
Spidee said:
Ali, gözüne kafa atayım arkadaşım, niye koyuyorsun lan bu fotoğrafı her yere, pis.

hahah nolcak arkadaşım altı üstü bi göz. senden mi esirgiycem koy kafayı istediğin gibi :D
Mesaj tarihi:

bu resim bi rekora şahit oldu :)
önceki gün 5 saat uyumuşum gece 03.30 olmuş ve öğlenki 2 parça pizayla duruyorum + alkol şaftım kayık bi resim.
bu resmi sizlerle paylaşayım dedim :P
Mesaj tarihi:
evilmaddox said:
Spidee, senin de saçlar be abicim. Niye kestirdin ki bak şu fotoğrafa ne kadar güzelmiş (puahahahah)

efenim soldaki dershaneden bir arkadaşımız, ortada bendeniz evilmaddox ve sağ tarafta ilginç bir surat ifadesiyle duran kişi Spidee insanı. (ahahahahahah tutamıyorum kendimi süpersin olm uzat sen saçları:D)

ROFL
Mesaj tarihi:
evilmaddox said:
Spidee, senin de saçlar be abicim. Niye kestirdin ki bak şu fotoğrafa ne kadar güzelmiş (puahahahah)

efenim soldaki dershaneden bir arkadaşımız, ortada bendeniz evilmaddox ve sağ tarafta ilginç bir surat ifadesiyle duran kişi Spidee insanı. (ahahahahahah tutamıyorum kendimi süpersin olm uzat sen saçları:D)

Aydin Ugur mu orasi? (:D
Mesaj tarihi:
Zopik said:
Şindi efenim bilindiği üzre ben böyle saçı sakalı pek uzun, mağara adamı modunda gezen biriydim. Sıkıldım az buçuk bu halimden ve biraz değişiklik yapayım istedim. Saçlarımı kestirdim, azcık da insana benzedim. Ahanda;

yalın said:
ellerine sağlııık
hadi durma kutla bu zafer seniin
yüreğine sağlııık

tim, koymayacaktın bu fotoyu, ushuaheaueh.
Mesaj tarihi:
utopia said:
Zopik said:
Şindi efenim bilindiği üzre ben böyle saçı sakalı pek uzun, mağara adamı modunda gezen biriydim. Sıkıldım az buçuk bu halimden ve biraz değişiklik yapayım istedim. Saçlarımı kestirdim, azcık da insana benzedim. Ahanda;

yalın said:
ellerine sağlııık
hadi durma kutla bu zafer seniin
yüreğine sağlııık

tim, koymayacaktın bu fotoyu, ushuaheaueh.

Mesaj tarihi:
o da şirin olarak çıktı piyasaya. aynı mutlulukla gülümsüyorsunuz, aynı sakal, aynı saç.

bu nasıl bir cumhuriyet timochim küçücüğüm her şeyim.

aueheh.
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
Aiko said:
lan noluo erkekim ben kapı gibi asd.:D

senin için öle böle diyolar.kızıl olmuş gidiyo diyolar valla.:D

kara kuru bişeyimdir ben 20 30 sayfa öncesinde resmimde mevcuttur asd.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...