GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 etütte sıkılınca şeettirim dediydim bi ara..
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 SoulCube said: Niki yönetir abi bildiğin taş. hatta bi sn google it.... Memesi yokmus hayallerim yikildi
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Koca meme'yi napıcan . Portakal Meme moda artık
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bence de portakal iyi de, bunda yok yani baksana soldaki bildigin uzuyor insani
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 göbek kısmı süpermiş yalnız,o çukur bitiriyor zaten.(:D
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Olivies said: göbek kısmı süpermiş yalnız,o çukur bitiriyor zaten.(:D tam zeytin koyup yemelik di mi sdf.
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bellow o kasındakiyle oynamadan nası duruyosun :D
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 BeIlow said: aga benimde eskiden böyle bir fotoğrafım vardı. niye çekmiştim bende bilmiyorum bak sonra insan pişman oluyor asd
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Only fools are enslaved by time and space
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Çok uzun zamandır (M.Ö 650 ) yaptıgım işin başında çekilmiş resmim yoktu. Sağolasun bir arkadaş geldi acıdı halime çekti. Aman resimdekilere poz vermişsin falan demeyin arkadaşlar gayet şen şakrak çalarım gelmek isteyenleride canlı performanslara beklerim. :D Açıklama bitti icraata geçiyorum ( Rep please ) Yorum beklerim efenim. ( Rep istereimin kibarcası ) [b] Göbek Çıkmış Önden :D/b]
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 keşke satmasaydım davulumu lan imrendirdin...
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Davul güzel şey abi valla. Joker Live da sahne aldık Cumartesi akşmı. Vurdum sahnede beline beline trampetin. Ne Sinir... Ne Stres...
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 saclari uzatalim biraz sakal ekelim gene hoglan olsun senden maşallah maşallah davula hiç oturmamis olsam da simdiye kadar, çalanlara hep bi hayranlikla bakmisimdir. üşenmedigim bi donem stresimi attiricak kadar oğrenicem ben de
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 salla bagetleri sürekli kafana göre ritimler en güzelidir. saatlerce yapardım böyle kafamdan ritim uydurup :) stres sinir kalmıyodu cidden.
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bütün gün SYL dinleyip Gene Hoglan'ın hayranı olsam ben de davul çalanlara hayranlıkla bakarım lan. Birde adamın drum solo videolarında böyle behemothun teki çıkmış davula parçalıyor aleti gibi gözüküyor. Vesselam soldaki elemandır bu behemoth amcamız.
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Üşenmesem bi ara alıcam ben de bi davul. Dursun evde.
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sabun mu aliyosun eve "aliyim bulunsun" :P adamin (gene hoglan) performansini izleyip gaza gelmeyen, gaydir, herbişeydir! var mi patide JR Gene?
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kahretsn cok seksi.kimgli belli olmsn die blug yaptm.kisses.
Öne çıkan mesajlar