Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gothic: çok değişmiş ya bu adam yıllar once bi fotosu vardı o zman böle sakalsız hafifi tombul bi cocuktu bıyıklı herif olmuş lan, gtadaki adamlara benziyo biraz:D ehhe
kermit: isamısın aga one:D
Mesaj tarihi:
hepsi insana benzer aslında ama hangisi benzemiyo.
mesih oldugum zamanlar insanlar bana insan gözüyle bakmıyorlardı doğrudur.
ben özel seçişmiş kişiydim ondan dır...

kendi ellerimle kestim birde.
makası aldım ve başladım bi anlık kafayı sıyırma ile
çok kıvırcık ve gürdü
taranması çok dertti ve kuruması da ayrı bi dert
ütü bile yaptırıyodum saçlara o derecede fön çektirmeye para mı vercem diye..

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 01:48 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
anna tellos da isamısın demiş
ben insanmısın anladım afasfsad
bunun için henüz çok erken isayım diyebilmem için. bi kaç mucize daha gerçekleşmesi lazım
Mesaj tarihi:

ehhe tellos o fotomu bende unutmam hala napalım ilk geldigimizde küçüktük :) bıyıgımız terlememişti daha

şey toggie o ayar fotograf makinesinden kaynaklanıyor resimler ps siz halleri bunlar . dötüm kalktı sürekli stüdyo çekimi yaptırıyorum :) hatta bi resim daha

gta mod :)
[spo] [/spo]

Mesaj tarihi:

bone cok cirkin olmussun kes onları. bi eline tespih alıp, diger elinle bıyıgının bi köşesini kavrasan tam şehir magandası olursun :)

bu da benim son foto ama telefondan karanlık bir ortamda oldugu için kalitesiz çıktı, efekt vererek biraz düzeltmeye calıstım ama düzelmedi tabi :p

[spo][/spo]

Mesaj tarihi:
TİPE GEL TOLGA PUAHAHUA

şaka bi yana güzel ama kalite düşük.

iddaaya girmiştik tolgayla o resim koysun bende koycaktım neyse madem kaybettik alın size ben

[spo] sazan[/spo]

[ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 16:31 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...