Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 pentagram var t-shirtinde! emoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 yazı ilginç olmuş :D bi an uykumu alamadım mı falan dedim.. dikkat et takvimde falan çıkarsın vampir var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Zeytinli'de bir kovboy [spo] [/spo] Bu da bankta uyurken [spo] [/spo]( Bakın hep aynı uyumuyormuşum :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 yeme bizi o poz biliyoruz sonra ordan kalkıp eve gittiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: pentagram var t-shirtinde! emoooo ehe gotik bitti emo başladı, hey yalappim. seneler öncesinden diyorum, o zaman emo yoktu anacım. mesela internet bile yoktu nerdeyse, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 şimdi o resimdeki ema mı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 şimdi sen yıllar önce öyleysen yıllar sonra ? cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 biralar gelince kalktım da orda oturmaya dwm ettik. zaten o gece uyumadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 emaleth ablanin nesi emo nesi goth be dunyanin en super insani kendisi depresif bi yani yok nasil emo olcak kendisi tencere sesine oynama bi oturusta yarim sise viski yuvarlama potansiyeline sahip hemide cok da guzel bi sahis (reism koymuyo ya gordugumdede fazla bakamdim yuzune bole hayal myal hatirliyorum hafizamdan bile silindi yane olede b anonimitysi war) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:14 tarihinde, RamsesII tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 abi nasıl resimler koyduysan artık?:D, göstermiyo hiç biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ohoh ben myspace'e login olup baktım RamsesII ye koydugu fotolardan. gizli bahçe yi gördüm ramsesle birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 lol myspace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 şimdi yıllar önceki göz şeridi fotosunun bulunup fotomontaj yapılması gerekiyor o dergi kapağının! çok yaklaştık! ramses senin fotolar hakikaten çıkmamış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Pent de giymiş parmak arası terliği, kadın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 pent'in mor tshirt'ü de var zaten ( müzikus'a laf yok :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ema aplayı hayal meyal hatırlıyorum nonserviam dergilerinden cocuktuk valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 [spo][/spo]ARKANDA VAMPİR VAR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 emaleth fotografta kac yasındasın sorabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 size laflar hazırladım :P @kingpin: beğenemedin mi cicim? :P @malik: şimdi daha güzelim! @bonepart: öperim :* @sam: o foto unbulunable artık sanırım, eheh.. @daesu: nonserviam yönetir! @delirium: ben hep 14 yaşındayım şekerim ;) sene merak ediyorsan bi 10 senesi sağlam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 hep 14 yasındaysan ve bu fotograf 10 sene once cekildiyse yoksa sen hiro nakamura mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Dudak yapın asabi ve biraz da fevri olduğunu söylüyor Ema. Terlik sevdası, yer yurt bağımsız bir sevda sanırsamk. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Bir araya geldik az önce bdiğer bi topicte bahsi geçen aptal kızlar gibi Emayı mı çekştiriyruz? :p ema çok güzelsin arkadş oaliblr miyiz msn var mı? =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 arkadaşım sarkmayı pmden yap. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 beğenmemek değil yav ben ki yıllardır emaleth ablasını görme hasretiyle yaşamış bir insan evladıyım evet sadece tek bir fotoğraf bile görsem mutlu olacaktım lakin olmadı korkar oldum fotonu görmeden ölmekten :'( acıtasyonun doruklarını yaşatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar