xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Çadırda sabaha karşı [spo][/spo] Kuşum ve ben [spo] [/spo] Zeytinli Rock Fest'te akşam üstü saatleri [spo] [/spo] Bu da öyle bir anı [spo] [/spo] Bunlar da ben uyurken [spo] [/spo]
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 kuşum ve ben çok iyimiş bıarvo dostum al sana repu+
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 luxemburg'da bi köprüydü walla, ismini hatırlamıyorum hiç.. hatta köprünün adını hiç duymamış da olabilirim.. hoş bi vadide dolaşırken görmüştük.
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 xaty hep aynı pozisyondamı uyuyon abi:D
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yastık yoksa evet, gerçi onlardan biri yalan. uyumuyodum yani :) ama foto çekildiğinin de farkında değildim :p (arkada ayıcıkların olduğuydu galiba)
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 abi uyurkene herkes çok masum gözüküyor.. aslında "uykulu hedeler masum bebeler" isimli bir çalışma bil yapılabilir.. sanatçı bu çalışmasıda hedelerin hödölerle olan etkileşiminin çevresel gaydırıgubbaklar üzerinde olan etkisini çükündürük yaklaşımı ile ele almış.... ... ...fikifikibokbok türü çükmet sanat dalının kesinlikle harika bi örneği. tabiri caizse "a must see!"
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 reputları görelim? terazi toz tuttu.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 aktif sorry bab ama son reismde cirkin bi kiz gibi cikmissin
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bilezik zannetiğim şeyle gayet kız zannediyodum :(
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ahahaha yorumlar iidi :D. aktif artık kestir şu saçları :D
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Bonepart, aslında güzel bulur genelde insajnlar :) O bileziğimsi şey toka. Saçlar da üşenmediğim bi zaman da kesilicek. 5 , 6 yıldır berbere gitmişliğim yok, çok büyük bi olay berbere gitmek benim için, kolay bişey değil.
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 baba pavyon şarkıcısı gibisin aferdersin...
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Perihan Savas gibi ya saclar, yani afedersin benzetme icin de su an Nuri Alco'nun tecavuzunden sonra dusun altina girip agladigini hayal edebiliyorum yani sdf
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yok yok şey gibi.böyle aşağılık kompleksine girmiş bidon gibi kızlar olur ya =p.tamam tamam.şaka bi yana.saçını kestirmede.az sakal bırak bide öyle poz verme.valla kız gibi =D
Öne çıkan mesajlar