burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 sendin o. zaten yeni görmedim. şubat ocak gibiydi. belki de aralık. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yok artık kaanmı somurtarak oturmuş? sadasdasdas lol derim ben buna sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 vallahi o kareli ayakkabılar kadar nefret ettiğim bir şey yok ya,kardeşimde almış fırsat buldukça basıp basıp duruyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 benimkiler kareli deil :P kuru kafa var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 hayat çok acımasız değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Oh bebek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Şu anda bellow için yazdıklarınızı okudumda nedense bu yazılarda "kedi erişemediği ciğere mundar dermiş" atasözü aklıma geliyo... Bir yazılanları dikkatlice okuyun kimisi duruşuna kimisi ayakkabısına laf atıyo... Birde dilinize dolamışsınız emo emo... ota .oka emo kullanıyosunuz.Sanki belirli bir çerçevesi var bunun aha bunu yapan emodur diyosunuz.Bence resimler gayet güzel çıkmış. Hocam estetik olmuş yine hayalgücünü zorlamışsın pozlarda photoshoplada helal olsun devam... "Elma Şekeri Kirazla .aşşak geçerken kıçındaki çubuğu görmezmiş" XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 haha çok kıskanıyorum bellow'u kahretsin. içimi okudun şerefsizim ki. ha, haftada 20 foto koyarsan elbet bişeyin eleştirilir, "ben takmıyorum onları yea eğlensinler" dersen de güzel olmaz, hadi bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Vallahi erişemedim, çok ağır koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 neden bu kadar çok resmin var anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 birincisi :) fotoğraf çekinmeyi seviyorum ikincisi burası albüm fotoğraflarımızı koymamız için açılmış sanırım yada ben yanlış biliyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Eleştirebilmemiz için de var bu topic. Beğenemeyen ACDSee'den falan baksın resimlerine, hadi çocuğum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 doğru hatırlıyosun, zaten koyma diyen de yok, ama bu kadar fotoğraf koyduktan sonra da insanların gözüne takılıyor haliyle. beğenen de yorum yapar beğenmeyen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ehehe bana yazılanlardan eleştirilere laf attığımı ögster peki dicemde :) saldırılara eleştri diyorsan bir yerlerinde bir bokluk vardır demektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bende sevdigimden diyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: Fistan üye § 31 Temmuz 2007, Salı - 20:48 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- sana bi vursan yarısı boşa gider. uslu dur askerde. sakın kendine kendine vurma bellow yarısı boşa gidiyormuş ahehe bu mesajı atan arkadaşımızın da 300 ıspartalı vücut hatlarına sahip olduğunu varsayıyorum dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: Shikamaru üye [şikayet et] § 31 Temmuz 2007, Salı - 22:28 [ özel msj ] Şu anda bellow için yazdıklarınızı okudumda nedense bu yazılarda "kedi erişemediği ciğere mundar dermiş" atasözü aklıma geliyo... Bir yazılanları dikkatlice okuyun kimisi duruşuna kimisi ayakkabısına laf atıyo... Birde dilinize dolamışsınız emo emo... ota .oka emo kullanıyosunuz.Sanki belirli bir çerçevesi var bunun aha bunu yapan emodur diyosunuz.Bence resimler gayet güzel çıkmış. Hocam estetik olmuş yine hayalgücünü zorlamışsın pozlarda photoshoplada helal olsun devam... "Elma Şekeri Kirazla .aşşak geçerken kıçındaki çubuğu görmezmiş" XD o kedi benim evet gerçekten de bellowun duruşuna, gülüşüne, ok tutuşuna, oyuncaklarına, giysilerine (ki birini beğenmiştim), gülüşüne/gülmeyişine kısacası her bişeyine hastayım ve onu delicesine kıskanıyorum; neden ben erkek değüilim neden ben de emo pozlar veremiyorum diye. dilime de doladım emo emo diye. emo çünkü fiziksel olarak. kim olursa olsun böyle günde 354534 tane gerzek poz koyarsa onunla da alay ederim yani bellowa özel bir tepkim değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Reservoir Dogs in Paği [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 hahaha çok iyi ya, bacak açıları tam olarak aynı olsaymış efsane bir resim olurmuş filmlerde klasiktir olur ya yavaş çekimde gelirler 3 kişi takım kıyafetlerle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Klas olmuş, ben beğendim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 gözlükler eksik elbiseden ziyade =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 böyle bi konsept ayarladınız mı yoksa rastgele mi oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 emo emo dediğiniz böle bişey mi [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 PETER PETRELLI LAN AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 auheuhue süper xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar