Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:

LucifeL whiskey sevmiyorum :) hava 45-50derece arasında oldugu için ancak bira kesiyor ^^
resimlere tekrar bakınca aynen dediğin gibi Diablo :) gerçi 3 resimde farklı ülkede cok farklı yıllarda alındı ^^
Bari ayrı tellerden çalmaya başladık
[spo][/spo]
[spo][/spo]
[spo][/spo]

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 18:17 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
marlon, dev, siz ne zaman görüştünüz anam?

gizli işler peşindeydin sen dimi ege. bu fotoğraf ne gibi işler peşinde olduğunu anlatmakta bizlere. eyvah eyvah. hak yoluna dön çoccum.

@cons: üzülme çoccum boşver. ben de kleopatrayım diyorum; bu adiler bana da inanmıyolar:((((((8888888888

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 18:32 tarihinde, utopia tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
selün, marlona dedük gel karşayaka öskelöye geldü. alduk getürdük eve. 2 gündür taquluyoruz. bir çağrun yeter gop gel. hübeaaaaağ
Mesaj tarihi:
said:
selün, marlona dedük gel karşayaka öskelöye geldü. alduk getürdük eve. 2 gündür taquluyoruz. bir çağrun yeter gop gel. hübeaaaaağ

ügüyü sürbüst bürükün:((((
Mesaj tarihi:
Was ist kreig? Bide ferreronun resmindeki kravatlı eleman nedir öyle? O ne gömlek o ne gravat

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 19:27 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

O resimleri ben koyacaktım ama madem koydunuz bir süre avatarım yaptığım zenci güzeli füksün şu muhteşem ifadesini bir kez daha vurgulayalım

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...