Dela Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yeni nesil hatunlar boyle, minibuste abla uzatcan mi bi kisiyi dedigin hatunlar 88li 89lu cikiyo artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 beni ilk gördüğündede orçun abi nasılsın demiştin hatırlarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 o makyaj ve elbiseyle gorunce merterde sasirdim tabii, okşan diycektim az daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ciddi 88li 89lu hatunlarda bişey var.Çok büyük gösteriyorlar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 89 diiilde 88 lilerde öyle olan çok war tbi...bide normal gösterende war byaa =) bizim mezuniyet balosu çırağanda =) vals yapıcam =) [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 12:20 tarihinde, BoaCh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Asıl 90'lılarda acaip büyük gösteriyor.Sınıfımızda ufak gösteren çok az kız var.Bunun yanında erkeklerde acaip büyük gösteriyor cidden. Beni 20 yaşında sanıyorlar nereye gitsem,hayır 20 yaşında göstermiyorum niye bu olay bilmiyorum. Ama yeni nesilde acaip bir ufalma gözlemliyorum.Bu sene okulumuzdaki Lise1'lere baktım sanırım 93-94 jenerasyonu oluyor onlar acaip ufaklar.Ha derseniz büyükleri yokmuydu,harbi büyüktü onlar,aşık oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 wlla bizim sınıf 19 kişi 3 kişi 89 luyuz ztn dier hepsi küçük gösterio gayette bence...tbi böle kep törenine hepsi bi boyalardı saçdı elbiseydi fln filan gelince bunlar büyükmüş ya dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 işte bizimkiler makyajsız,direk hormonlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Yeditepe'ye gitsem ortamlarin krali olurdum [spo] [/spo] Sirtaki gosterimizden (odul aldik valla bu gosteriyle) [spo] [/spo] Saclar uzun, kasta piercing falan var, klasik universite 1. sinif ogrencisi iste hehe [spo] [/spo] Danimarka'dan burdan sonrakiler: Strip clubdan cikmis Hostelimize giderken, herkesin agizlar kulaklarinda haha [spo] [/spo] Erotik muze girisinde [spo] [/spo] Kanal yaninda feci poz veririrm [spo] [/spo] Tivoli Meydani'nda [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 sağdaki isabella.. @boach gerçekten kızlar üniversite mezuniyeti gibi.biz daha küçüğüz yahu=) [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 13:26 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Solda ki olmasını istemiosun tabi. Korkma çocum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ben öyle bir salağım ki mezuniyet balomda bir tane fotoğraf çektirdi msadece , o da cep telefonundan. Çekilen fotoğrafalrı da almadım Balo nerde miydi? Çırağan sarayı ....:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 penth ne guzel yeni mezun kizlari falan konusuyoduk, gelip resim spamlemenin ne manasi var ak. ayrica daha once verildi bunlarin yarisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 eheheh Aket aynen Bizimkide çırağanda olmuştu sap gibi gittik doğrudüzgün boğaza nazır fotoğraf çekilemedim.o zamanlarda kameralı telefonlar yaygın değildi (sene 1987) kameralı bile çekilemedik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 pent kanal resminde arkandaki binalar yamuk dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 binalar egilip bakmis naapiyo bu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 upskirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 @Penthesilea hocam tamam sirtakiden ödül aldınızda neden çaydaçıra yapmadınız sölesene bi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: IsAbeLLa üye § 07 Haziran 2007, Perşembe - 13:21 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- sağdaki isabella.. @boach gerçekten kızlar üniversite mezuniyeti gibi.biz daha küçüğüz yahu=) [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 13:26 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ] -------------------------------------------------------------------------------- sağdaki şahsiyet sen isen ben neyatım öle?bu arad ben lucifel tanışalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 4 haziranda moda starbucksta [spo] [/spo] bu da moda dergisi tadındaki pozum [spo] [/spo] burda tuvaletimizi görüosunuz muhteşem bi sifonumuz vardır [spo] [/spo] bu uzaylı ben [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 evet isabel oldukca hoş görünüosun gözlerin de lens diildir umuorz ki : ) daha da fazla uzatmanın manası yok kesin erkek arkadaşın da vardır bize de kendisini kutlamak düşer sanırım hehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Zuahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 deamon harbi zuahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 deamon bükemediği bileği öptü asdafsdfa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ya ben yazdıgımı 3 defa okumama ragmen gülemedm ama neyse mühim olan sizin saadetiniz siz gülün ben gülmesem de olur canlarım patilerm : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar