Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Ve Sonunda Rüyalarım Emegim Gercek oluyor bu haftayı saymazsak son 1 hafta High Warlord tolme Burning Legion Undead mage Emegi Gecen Arkadaslarıma bursan Tsk Ediyorum BL' gibi bir serverda 3.5 Ay süren 1 macera emegin sonucudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 alyans olarak seviniyorum,umarım hevesini alıp pvpden falan sıyrılırsın,bırak zaten bu işleri :p gratz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Şimdiden tebrikler kardeş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Bir ally olarak kutlarım.Serverda arkdasındaki adamları durdurup benle teke tek pvp yapmış tek kişisin şimdiden hayırlı olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 rank kactan sonra 3.5 ay surdu acaba yoksa sıfırdan mı? Bu arada tebrik. [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 21:34 tarihinde, -Nae tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Tskler Herkese Evet 0'dan 3.5 ay sürüyor inanın gunde 15 Saat BG kasıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 yuh helal valla 15saat günde artık r14 olunca oyunu bırakırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onour83 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Helal Sana Tolme SeyyarTechh ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 :) Senın turk oldugun aklıma gelmıstı Hain Hunter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onour83 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Umarım çok küfür etmemişsindir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 tolme sakin abi :) gm olunca açsaydın ya başlığı :D neyse anlıyorum heyecanını, şimdiden hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhol Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Tolme Hayırlı Uğurlu Olsun o Zaman Rank 14 olmak Kolay Değil. Bende Tanıtayım. Mage Nicoteen Ayrıca Samimi Arkadaşım Olan Druid Amigamann Bol PVP'li Günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 aman en sevdigim mage tolme rank 14 olup bg leri birakma yoksa ben ne yapacam /target tolme macro mu ;)= gratz :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Tebrikler Tolme darısı başıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lumiere Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bravo çok büyük iş başarmışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Tbrkler Tolmem :) Syra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 tebrıkler valla =) ya rank 11 olmak nekadar zaman ıstıor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 tebrikler arkadasinda dedigi gibi yukarda healerdan siyrilip 1v1 yapan nadir adamlardansin bg lerde:D teh pwnzord omfg mage nanette... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 lan tolme bende arkandan geliyom 1 hafta kaldı bana da Blackheim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Şanslısın, Razcal'ın Internet bağlantısı gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 üzüldüm razcala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Razcal' Arkadasımız bu hafta rank 14 olcaktı yanı benım planıma 1 etkısı yoktu sans vs. Ben bekledıgım gibi bu hafta degıl otekısı hafta hw oluyorum Tum ally'arkadaslara Tsk eDiyorum BG'lerde saygımızı yitirmeden 16 Saat Geciriyoruz Sonucta Herkesı tanıyorum ama Kım turk bılemıyorum ogrendıgım iyi oldu Saygılar sunarım herkese Blackheim'e Tsk Ederim benden sonra onun rank 14 oluyor 3 hafta oncekı HW Kellzeggushh'un takımın basına Gectik Basarıları Surdurduk Horde A Team'a Tskler :) Son 1 hafta bitsin SS'leri atıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Unutmadan Biz ile Basladımızda Rank 7 iken Kellz'benı takıma aldı ozaman Ozamandan bu gune Cok yuksek rank yukselmesı war BL' HORDE'de Herseyin bası kellzeggussh'du Cok emek verdi ben ona tsk edıyorum . polonyaya sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 oh be kurtuluyoz senden :D yanlış anlama ama olduruyosun hep Lianna teh human pallydan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar