Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Az once wow avrupa sitesindeydim. Ula bi baktım bizim wowturk orda manşet olmuş. Gidin okuyun beyler,blizz oraya koca koca yazmış bakın wowturk te cok guzel bı turkce guıde var ne guzel yapmıs adamlar demıs. Ulan aglıcam sımdı,valla biz boyle gidelim beyler blizz unutmaz bizi =). çok sevindim yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ağlıyorum :D vay anasını be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 vay be,daha neler artık derken,helal olsun yani.Community News'e de girdi ya WoWTurk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hakikaten... Gerçekten mutlu oldum ama asıl istediğim artık türkçe bir "Warcraft dünyası"... Yani almanca serverlardan az adam olacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ya bence onu once isveçliler hakedio.=) sonra biz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hakkaten çok iyiymiş be. ağlamak istiyorum sayın seyirciler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 gerçekten gurur verici bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 İyi bir gelişme.(aççaktık işte wowpaticik i ehehhe ah yeni sistem ahhh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Wowturk makaleleri gerçekten okunası türden ve çok başarılı hak etmişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 wowturk gerçekten güzel bir sitedir, ordaki exodus guildmate'imdir. sevindim wow-europe'ta gördüğüm için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hll olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Tebrikler WoWturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Bu adamların tutup ordan wowturkdeki şeyi bulup bide anlayıp manşet yapacaklarını sanmiorum ki zaten manşet falan olmamış. Orada bikaç site verilmiş şöyle şöyle wow sitesi güzel falan diye bizimkileri de vermişler. Çok büyük ihtimalle bizimkiler bi yolla ulaşıp bak biz böyle böyle yaptık bunu koyun biyere falan demişler onlar da koyuvermiş. Büyütülecek veya tebrik edilecek bişi göremedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Sende yap senide tebrik edelim x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Sanmiyorum o tip birşey olacağını hani bizi koyun oraya felan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Sensible çok kırıcı konuşmusun be? =) Evet orada çıkan haberleri Blizzard kendisi arayıp tarayıp yerleştirmiyor, ama her önüne gelenin de firmaya haber yollayacağını düşünürsek aradan iyi bir eleme yapmak lazım. WoWTurk'ü gerçekten tebrik etmek lazım, 'para, para' diye milletin birbirine kurşun sıktığı bir dönemde gerçekten karşılıksız bir iş yapıyorlar (aslında Blizzard'ın sitesinde görünmek iyi bir ateşleyici ama..). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Sensible harbiden cok luzumsuz olmus mesajin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Çok güzel hazırlamışlar sitelerini ve blizzarddan ayrıntılı bir tanıtmayı haketmişler . Emeği geçenleri tebrik ediyorum hakikaten wow camiası adına çok güzel bir adım atmışlar . Molten core strateji tarihçesi de bu konulardaki açığı kapatabilicek kadar olmasada yeni başlayanlar için çok güzel bir kaynak olmuş . Daha ayrıntılı mc stratejilerini bekliyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ya bazılarımızın haberi yok sanırım. yazın başlarıydı yanlış hatırlamıyorsam. wowturk'u gene kominiti nivs'de verdilerdi, fan sitesi olmaya hak kazanmış siteler die. fan sites linkinde blizz'ın resmi olarak fan etiketi verdiği siteler yazıo zaten. aylar sonra tekrar ana sayfadan duyurulmaları çok süper olmuş hatta kanımca geç bile kalmışlar, zira eeroverian'a da söylediğim gibi: o yazdığı türkçe wow tarihi baya büyük bişi, önemli. haberleri, yeni çıkan şeyleri duyurmaları felan güzel. ben şahsen yazın felan resmi siteden takip ederdim, kasardık ingilizce felan. ama şimdi hiç bakmıom. aynısı wowturk'de çıkıo (hepsi deil tabi, zaten hepsini çevirmeleri mümkün deil, ama yeterli kısımları çevrilio). her neyse başarıların devamını dilioz. pati ile wowturk'e ufak 1-2 eleştrim var ama neyse o kadar kusur kadı(?) kızında da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Cidden harika bir duygu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 eh admin sitenin admini bizim şefimiz olur durun bi girip kutlayım oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 çok hoş valla örnek olmak güsel bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 her topic de mutlaka sacmalayanlar cıkar arkadaslar sensible gibi biz burda ne dioruz o konuyu nereye saptırıor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Arkadaşlar benim demek istediğim burada bizim sevinmemiz gereken birşey yok. Evet wowturk yapimcilari sevinebilir resmi fan siteleri arasına alındık falan diye de biz neden seviniyoruz? Neden bütün dünyanın zaten dahil olduğu birşeye Türkler de dahil olunca "hobaaa Türkler şöyle yapmış vay canınaaa" oluyor onu anlamıyorum. Bütün avrupadan var böyle fan sitesi ama onların bunu milli bir başarı olarak gördüğünü sanmıyorum. Budur anlatmak istediğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar