SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ben çok patlattım. pat çat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 buble+hs ftw kkthxbbybb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 BloodyBeast said: o spreyle ölcek troller anca balonlular. bizim immunitymiz var http://www.pchayat.com/images/haber/2008118210727.jpg sopa olur mu? Purge var bu sopada. Söyleyim. Immunity falan bırakmaz adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 cıx. terminatörün gelmesi lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 SoulCube said: ben çok patlattım. pat çat Dostum gerçekten çat pat diye ses geliyor mu? Ayrıca hala hava kabarcıklarına gülüyorum sdf. Peki sevgili saeros, ya ağzından burnundan hava kaçırırsa napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 :( o seviyeye gelemedik henüz. Sopayla zeal atıyoz. Olduğu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 o sesin tanımı yok bi şeffaf jelatin al parmak batır asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Kız arkadaşım kan kaybından öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Benimkide boğularak öldü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 SoulCube said: o sesin tanımı yok bi şeffaf jelatin al parmak batır asdfsda teorini çok kuvvetlendirmişin sfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 SoulCube said: o sesin tanımı yok bi şeffaf jelatin al parmak batır asdfsdahangi parmak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Ardeth said: SoulCube said: o sesin tanımı yok bi şeffaf jelatin al parmak batır asdfsda teorini çok kuvvetlendirmişin sfdf oaahshadhsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 "peder zickler" said: SoulCube said: o sesin tanımı yok bi şeffaf jelatin al parmak batır asdfsdahangi parmak ?dostum sana 10larca farklı iğrenç espiri yapma fırsatı vermiştim olmaz ki ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 önemli ise yapmayın arkadaşlar evlilik öncesi ilişki hep erkeklerin suçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Abi kusura bakmayın da böyle konuya ben böyle yazarım baktım da tikkycemalin miş zaten RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Fistan said: lan ne demek istedin malmısın nesin bi cık git adamı hasta etme sıkarım gırtlagını ölürsün fklhkdlsdklsdkhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 PZero said: Fistan said: lan ne demek istedin malmısın nesin bi cık git adamı hasta etme sıkarım gırtlagını ölürsün fklhkdlsdklsdkhsdadamda sen gırtlak sıkarsın ben kafana sıkarım diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 oha kimse yazmamıs .... bedeni bakire olmayabilir ama ruhu ruhospu olmasın yeter!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Saeros said: axedice said: Arkadaşlar saçmalamayın, evleneceğiniz hatunun başka bi erkekle birlikte olmuş olmasını kaldırabilir misiniz? Bak kız arkadaşınız demiyorum, evleneceğiniz hatun diyorum suya batırınca kabarcık çıkıyosa bırakıcaksın kardeş çok doğru demişsin AHAHAHAHAA. çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 İnsan evleneceği kıza hatun der mi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 axedice said: Tabi ki kaldıracak. Ben erkeğim. Senin evleneceğin de erkek olucak burak. SOSİS FESTİVALİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 evlenilne rakibin bekar olmasi onemli, yoksa kocasi ariza cikarabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 xunn said: axedice said: Tabi ki kaldıracak. Ben erkeğim. Senin evleneceğin de erkek olucak burak. SOSİS FESTİVALİ. ahahahhahaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 axedice said: SoulCube said: ben çok patlattım. pat çat Dostum gerçekten çat pat diye ses geliyor mu? Ayrıca hala hava kabarcıklarına gülüyorum sdf. Peki sevgili saeros, ya ağzından burnundan hava kaçırırsa napıcaz? http://www.bantsan.com/Resimler/urun_resimleri/Koli%20Bantlari/buyuk/kahverengi_bant_buyuk40likk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar