Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 sınıfımızın yeni geyiği.. -(ön taraftan bizim bi arkadaş..)çok soğuk...damarlarım çatlıyor... -(arka sıradan bizim tayfa) dabbeeeeeeeeeeeee dabbedir bu dabbeeeeeeeeeee!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ben dün gittim filme ancak cidden sevemedim... oyunculuk o istenen atmosferi yaratamayacak kadar kötüydü zaten, oyuncular sözleri bir yerden okuyormuş gibi konuşuyordu, bir de hatırladığım kadarıyla sadece başlangıç ve bitişte müzik vardı o da pek hoş gelmedi... çok fazla sessiz ve boş sahne vardı, ama sonlara doğru biraz korkuttu cidden :)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bugün itibariyle gitmiş bulunmaktayım.film çok çok çok çok kötüydü.hakkaten çok kötüydü.bu tarz korku filmlerinde abuk subuk sahneler geldiğinde gülmemeye çalışırım korku ortamını bozmamak için,ancak bu filmde öyle abuk subuk hafif komediye kaçan korku sahneleri var ki bir kaç yerde tutamadım kendimi(bknz -damarlarim çatliyoooooooooooooooooooor).oyunculuk kelimelerle anlatılamayacak bi seviyede.hep aynı tip efektler,saçma sapan bi senaryo(tabi senaryo denebilirse,adam random yazmış birşeyler).sonuç olarak para ve zaman konusunda rahat olduğunuz bi dönemde eğlence amaçlı görülebilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bak kimse beğenmemiş, herkes cool (!) :). bu filme gitmeyin, merak ediyorsanız vcd'den izleyin, bu adama para kazandırmayın. sakın gelipte adamı veya filmide burda savunmayın. ulan arkadaşım söyledi, iblisler interneti ele geçiriyormuş ya konu buymuş ya!!! bu adam dönsün japonya'ya. deli komikmiş film. herkes patlıyormuş sinemada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 @mesh "ya yeter, beceremiyorlar işte korku filmlerini..önyargı mönyargı, hayatta gitmem türk korku filmlerine artik." sana yazıklar olsun aslında türk filmlerini türk sinemacılarını destekleme duygusu yok mu azıcık olsun ?? tamam beğenmedin ama önyargı mönyargı film filmdir ve anlattığı ve dini yönden yaklaşımı var... tamam bir korku filminde 3-5 tane korku sahnesi olur ama bun da duyduğuma göre baya fazlaymış ama bazılarında gülüyormuş yalnız anlamı güzel bence dini yönden yaklaşıyor film!!! destek lazım türk filmlerine..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 türk sineması değilde türk insaninin sinemaya bakış açısı değiştirilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bence ikiside değişmeli. türk sineması dabbe, keloğlan yada hababam remake tarzı filmler yaptıkça, izleyicilerde bu filmlerin salonlarını doldurdukça, forumlarda da "gidin gidin destek olun" denildikçe bir adım ileri gidemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 d@bb3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 o da var lath ama bunlar bir başlangıç sen bir firma veya zengin tanıyormusun " al sana 30 milyon dolar git şukela film çek gel " diyebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 anladıgım kadarıyla basta oyunculuk olmak üzere pek cok kötü tarafı var filmin ama azda olsa bazı şeyleri dogru yapmış bir film aynı zamanda umarım yönetmen bundan ders cıkararak kendini geliştirir devamınıda cekmeye niyeti varsa 2.filmde daha kaliteli bir yapım gercekleştirmiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben baya beğendim açıkçası. oyunculuk kötü ama bütçe olsa para verebilir iyi oyunculara. korku filmlerine destek olmaları lazım ilerlemek için. çekimler de iyiydi, japon sinemasından etkilendiğini belli etmiş. korkutmayı da gayet iyi başarmış, amacı da o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dabbet-ül arz kuranda gerçekten de geçen,kıyamete yakın bir zamanda geleceğini peygamberimizin söylediği bir mahluk.yani bu gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 filmde çok gıcık olduğum khalad da boy gösteriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dabbe-ül arzz :) d@bb3 =)=) Gülelim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 fragmanında adam sinmiş bi yere ''damarlarım çatlıyo'' derken yerlere yattım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yalnız son yıllarda türk filmleri artmaya başladı çok o yüzden bence kıvılcalanma olacak pana film yawaş yawaş boy gösteriyor artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben dada filmden ümitliyim. designer'ları baya sağlama benziyor. bu işi nasıl yapmaları gerektiğini biliyorlar. işin teknik yanını çözmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kuzenimin zoruyla gittiğim bir filmdi en son olarak beğendiğim korku filmide saw olunca sanırım bu filmden çok şey bekledim konu denen şeyin neredeyse olmayışı tamamen çığlıklarla geçen ve çok bilindik şekilde gerip gerip böööööööööö diyerek korkutma çabaları çok acemice geldi kısaca hiç beğenmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya sırf türk filmi diye gözümüz kapalı mı gidelim, anlamadım? eski tadından çok uzak sulu hababam filmleri, gerip gerip bööö die korkutmaktan ibaret türk filmlerine neden destek vereyim? bu kadar milliyetçiliğin anlamı yok. güzel film için önce yetenek lazım, para değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 güzeldi.komikti.oynayanların yerine odun koysam daha ifadeli olabilirlerdi. bu oyuncuları bulanı allah top etsindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bu film in türü comedy olarak geçiyo imdb'de. valla bak =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 d@bb3 o, an1ad1n mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 alo dabbemi ....evtt abii ben kurban ruh 3876 hı hı hıhı evet bize 2 porisyon halep iş 2 tanede aeyran bol soguanlu ve cinli olsun ..eyvalah gelince beni bi caldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yakında silent hill geliyor brahhhhın dabbeymiş tül arzmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 valla film süper değil ama en azından gittiğim en iyi türk korku filmi orası kesin. oyunculuk cidden kötü , cidden kağıttan okur gibi konuşuyo oyuncular felan. ama yine de korkutmayı iyi becerdi bazı sahnelerde. sonu biraz saçmaydı ama genel olarak bence orta güzel bi film. en azından verilen paraya acınmasını gerektirecek kadar kötü bi film değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar