Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turk korku filmi; dabbe

death_cuk

Öne çıkan mesajlar

ben dün gittim filme ancak cidden sevemedim... oyunculuk o istenen atmosferi yaratamayacak kadar kötüydü zaten, oyuncular sözleri bir yerden okuyormuş gibi konuşuyordu, bir de hatırladığım kadarıyla sadece başlangıç ve bitişte müzik vardı o da pek hoş gelmedi... çok fazla sessiz ve boş sahne vardı, ama sonlara doğru biraz korkuttu cidden :)...
Sosyal ağlarda paylaş

bugün itibariyle gitmiş bulunmaktayım.film çok çok çok çok kötüydü.hakkaten çok kötüydü.bu tarz korku filmlerinde abuk subuk sahneler geldiğinde gülmemeye çalışırım korku ortamını bozmamak için,ancak bu filmde öyle abuk subuk hafif komediye kaçan korku sahneleri var ki bir kaç yerde tutamadım kendimi(bknz -damarlarim çatliyoooooooooooooooooooor).oyunculuk kelimelerle anlatılamayacak bi seviyede.hep aynı tip efektler,saçma sapan bi senaryo(tabi senaryo denebilirse,adam random yazmış birşeyler).sonuç olarak para ve zaman konusunda rahat olduğunuz bi dönemde eğlence amaçlı görülebilir =)
Sosyal ağlarda paylaş

bak kimse beğenmemiş, herkes cool (!) :).

bu filme gitmeyin, merak ediyorsanız vcd'den izleyin, bu adama para kazandırmayın. sakın gelipte adamı veya filmide burda savunmayın. ulan arkadaşım söyledi, iblisler interneti ele geçiriyormuş ya konu buymuş ya!!! bu adam dönsün japonya'ya.

deli komikmiş film. herkes patlıyormuş sinemada.
Sosyal ağlarda paylaş

@mesh
"ya yeter, beceremiyorlar işte korku filmlerini..önyargı mönyargı, hayatta gitmem türk korku filmlerine artik."

sana yazıklar olsun aslında türk filmlerini türk sinemacılarını destekleme duygusu yok mu azıcık olsun ?? tamam beğenmedin ama önyargı mönyargı film filmdir ve anlattığı ve dini yönden yaklaşımı var...

tamam bir korku filminde 3-5 tane korku sahnesi olur ama bun da duyduğuma göre baya fazlaymış ama bazılarında gülüyormuş yalnız anlamı güzel bence dini yönden yaklaşıyor film!!!

destek lazım türk filmlerine..!!
Sosyal ağlarda paylaş

kuzenimin zoruyla gittiğim bir filmdi en son olarak beğendiğim korku filmide saw olunca sanırım bu filmden çok şey bekledim konu denen şeyin neredeyse olmayışı tamamen çığlıklarla geçen ve çok bilindik şekilde gerip gerip böööööööööö diyerek korkutma çabaları çok acemice geldi kısaca hiç beğenmedim...
Sosyal ağlarda paylaş

valla film süper değil ama en azından gittiğim en iyi türk korku filmi orası kesin. oyunculuk cidden kötü , cidden kağıttan okur gibi konuşuyo oyuncular felan. ama yine de korkutmayı iyi becerdi bazı sahnelerde. sonu biraz saçmaydı ama genel olarak bence orta güzel bi film. en azından verilen paraya acınmasını gerektirecek kadar kötü bi film değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...