death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 sizcenası bi film iş yaparmı wala ben isledim fragmanı bana gusel geldi yanda bi de dabbe-tül arz nedir dio ordanda okuyabilrsinz ne oldugunu http://www.dabbefilm.com/index_sub.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 metin akpınarın filmimi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bildigin korku filmi işte nie dalga geçiosunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 fragmanları çok iyiydide, filme gıcık oldum çünkü; bizim müzik grubunun adı Dabbe idi. şimdi bu film çıkınca matrix gibi ağızdan ağıza dolaşacak. -Grubunuzun adı ne gençler? -maaaatriiiiixks gibi bişey olcak. değiştirmek zorunda kaldık yeni isimde bulamıyoruz. filme dönmek gerekirse, gidicem çünkü basit efekler, makyajla korkutmaya yönelik olmadığını anladım fragmanlardan. özellikle bi tünelde yürüyen gölgeler sahnesi çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ben fragmani begenmedim. baslarda fena degildide sonradan gordumki film kendini hep tekrar edecek yaratici birsey olmayacak ayni tarz ve sekilde korkutmaya calisacak. hikaye lazim arkadas beni korkutmak icin ole ööö bööö ile korkmam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 fragmanlar çok amatörce gibi duruyor.Hani Kamer'laardan falan bahsedilmiş ödüllü bir kameraymış kullanılan kamera ancak bana çok amatör gibi geldi.Belkide bütçe yetersizliginden olsa gerek.Hani TV dizisi izler gibi hissettim fragmanda...Birde oyuncular arasında tanıdıgım bir tek Kaan Girgin var oda benim tanıdıgım Kaan Girginse hani biraz daha popüler isimler olsa daha ii işler çıkarmış.Ama belkide film güzel olur bekliycez.Ayrıca Türk sinemasının yükselmesi muhteşem birşey Son 1 yıldır inanılmaz bir tırmanış var.Holifud filmleri arasından şahane sıyrıldık bana kalırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Neden d@bbe . @ niye yani . d@|3|3é falan koysaymış hazır sıvamışken . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ya yeter, beceremiyorlar işte korku filmlerini..önyargı mönyargı, hayatta gitmem türk korku filmlerine artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Gitmem gidene de mani olmam.Yapamıyoz işte korku filmi anlayın artık zorlamaya gerek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ben de gitmicem korku filmlerine karşı antipati oluştu bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Bana da gene beklediğimiz şey çıkmayacak gibi geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ya valla fragmanını izledim de,bayağı içim ürperdi valla kesin gidicem ve büyük beklentiyle gidicem,o nasıl fragmandı ya uff(bu arada izlediğim fragman uzundu kısasından bişey anlamak mümkün değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 nihahaha açıldı bu konu 171164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=156982 ewet ben baya bi önce açmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ben fragmanını beyenmedim,bence kalitesi çok düşük ve bayağı bi film gibi duruodu,fragmanı izleyince öyle bi izlenim bıraktı bende.. gitmeyi düşünmüom açıkçası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Uğraşa uğraşa güzel bişey yapıcaklar sonunda. Bu öyle bi film midir bilmem ama yol alındığı açık. Sadece önyargıyla "yapamayız biz niye yapalım bizde hollywood mu var?" demek de bişeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 dabbe bence mükemmel bir türk korku filmi olacak.. yönetmen japonyada baya çalışmış biri. dolayısıyla japon korku filmlerinden etkilenmişliği var... Dabbe nedire gelince: Dabbe islami kaynaklarda kıyametin alametlerinden ikincisi sayılır. Yerden ve topraktan bir şekilde çıktıktan sonra insanla konuşabilecek bir varlık olacaktır. Kimilerine göre 10 metre boyunda kimilerine göre insan boyunda olacaktır. Kelime kökeninde ağ ve yayılma anlamı vardır. Bazı islam bilginlerince bu dabbenin örümceğe benzer birşey olacağı şeklinde yorumlanırken kimi islam bilginleri de hem insanla konuşabilmesi hem de bir ağ olması dolayısıyla internetin ve bilgisayar gibi aletlerin dabbe olabileceğini savunmaktadır. Film de bunu konu almaktadır. Dolayısıyla bence ilginç bir film olacağa benziyor. İslami kaynaklarda gerçek anlamda çok korkunç bilgiler olduğunu düşünürsek (cinler yecüc mecüc vs..) japonyada ringu nun yönetmeniyle çalışmış birinden başarılı bir korku filmi bekleyebiliriz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 fragman dandik ama güzele benziyor film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 cool gençlik fragmanı begenmemiş. :8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 çok iyi değil ya fragman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 fragman olduğunu sonunda anladım.Bana dalga geçiyorlar gibi geldi birşeyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bi arkadaş demişki korku filmi yapmayı beceremiyor bu türkler. haklı 2 tane korku filmi yapıldı 2 side çok iyi değildi. 2 tane korku filmiyle genelleme yapılmalı bence.Yasaklanmalı Türklere korku filmi hatta türkler defolsun bi bok yapamıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bir ton korku filmi var ne 2 tanesi. Yapamıyorlar ayrı konu.Ona bakarsanız komedi'de bizim üstümüze yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Cool gençlik fragmanı beğenmemiş ne demek? Fragman bariz rezil. Oyunculuk komedi zaten. Efektlerin kötülüğü düzgün açılarda çekilseymiş gizlenebilirmiş ama bariz ortaya çıkmış. Kamera seçimi kötü. Anlamsız bir yapım olmuş. Belki korku film piyasasını hareketlendiren bir film olur ama başarılı demek yanlış. Yada cool gençlik beğenmemiş demek ayrı komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bu film oyunların demolarında bolum aralarında ki sahnelere cok benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar