Masteis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 eee... oha? http://members.home.nl/gis/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 OHa cidden süper.ISık olmadığında süper oluyor *! kasasına göz ucuyla bakar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hll olsun güzel yapmış ama klasik düz bir klavye kullansaymış daa bir güzel olurmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 löl.. adamlar iyi kasmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 *gözleri chemicalı arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bnm kasada buna benziyo en alt yanlarında iki tane blacklight ı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 süper birşeymiş :) birde şöyle bir şey var inanamadım :) http://www.tomshardware.com.tr/howto/20060109/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ohaa süper ya aslında benim cep telefonumda(kimisi telefon diyemio ona :)) baya orjinal fotoraf makinası olsada çeksem kalvye çok saglam olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Kaç sene önceydi hatırlamıyom; bu projeyi ilk gördüümde "ohaoha" olmuştum. Bi hevesle evin bi odasını atölyeye çevirip bu tür kasalar yapmaya karar vermiştim. Sonra başka yere taşınma durumumuz oldu; hem hevesim kaçmıştı, hem de yeni ev müsait diildi, iş yalan oldu. T_T Atölyem olduunda gidip Legacy of Kain ile ilgili şeyler yapacam. Soul Reaver şeklinde uzaktan kumandalar vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 süper ne diyelim ki....benimki wala sadece yanık izleriyle falan dolu..:D eski kalvyeminde bi bölümü erimişti..:D şu an pc min yarısı çalışmıo zaten paso takılıo edioflan yenisini alcam dayanmıolar bunlar bana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yalnız 2. rahatsız bişeymiş O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ee nolmu o malina öyle b.k gibin afedersiniz emme şindi yani ben pek sevemedim böyle hurdacıdan alma efekti var birazcık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 favori kasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 açıldı! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yeni sistem aahahahahha yeni sistem ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 kartona neden fan takmıs acaba gerçekten merak uyandırdı bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Şaka gibi ama degilmiş ... sanat eseri yapmişlar mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ahhhaaaaahahaha karton süper yaaaaaa. :D:D akvaryum pek mantıklı gelmedi ama ben o hl kasasını yapmaya kalkarsam hazırdakindende olurum =P ahea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 öhhhh herifler aşmış olayıııı helall olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 biraz fazla uyduruk olmus yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 müthiş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hl süfermiş lam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hl2 nin kasasını görmüştümde klavye, mouse u da iyimiş. klavye daha iyi ama. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Benim bilgisayarım da fallout kasası gibidir mesela. kararmış monitör, üzerinde 2 parmak tozlu klavye, anlaşılamayan lekelere sahip bi mouse vs.vs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hehe şu yağın içindeki pc olayı saçma sapan birşey yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar