Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 arkadaşla msn messengerdan konuşurken bu urlyi verdi, koptum öldüm bu nedir :D ahaha http://www.thenoel.org/asianprince/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 rofl.Bide 2 de bir ME so cute diyip duruo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Asian_Prince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 lmoa iyimiş ya. Meşhur olmuş işte. Onu olamayanlar da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 "Note: I do not represent the entire Asian community and race. Do not be ignorant and make a generalization of the entire Asian race based on me. I am my own unique individual. " diye de bi not eklemiş sonuna löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 oo arkadaş 80lerde kalmış, madem böle bir yola girmiş biraz modayı takip etsin zira o eski diskolar o eski müziklerin, o eski janjanlı çeket, pantolon felanların dönemi geçti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Asian_Prince http://en.wikipedia.org/wiki/Asian_Prince [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 15:22 tarihinde, matematik tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 @muzcu Öyle deme kaşlar falan alınmış son derece metroseksüel bir arkadaştır. Ayrıca da so cute tur yani!!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Okumuyorsunuz galiba :D (:YuvarlananGülenYüz:) Birisinin yaptığı şaka sayfası sadece. Gerçek değil. Resimdeki eleman gerçekten 80'lerde şarkıcıymış ama siteyi o yapmamış. Siteyi yapan elaman bambaşka biri. Şaka olsun diye yapmış. [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 15:29 tarihinde, matematik tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 prensesi olamak istiyorum!!! her sabah o bıyıkları taramak, tıraşlamak istiyorum!!! he so cute!!! *kusar.* iyiymiş yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 İnternet Mahir i kıskanmışlar. Bu alemde bitek Mahir yapar bunu "ı kiss you" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ahah süper. :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bu kösede bıyık nası çıktı öle kaytan kaytan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Şaka bu şaka ühüh gerçek değil. Mizah sayfası o. Öyle biri yok. İnternet Mahir gibi değil o. Birisi mizah yapmış ühühü. Birisi başka birinin resmini koyup herifle dalga geçmiş. Valla bak öyle yapmış. ühühü Kimse beni dinlemiyoooo ühühüh Hehe çok komik ama. Bıyıklara bak. Ekikieki ühüühü Dinlemiyorlar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Saçlar güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 kız gibi maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 adamın kaşları süper yanlız.Dalga geçmeyin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 abi bu herif ne die karı arıoki.. kendisi karıya benzio zten, aynaya baksın baksın ne yapcaksa yapsın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 msne koydum hemen goruntu resmi diye :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 puhaha aynı bızım 20 yıl oncekı muslum gurses hakkı bulut falan warya fılmlerı war onnara benzıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 of allaha şükür 3 yıldır asian prince'in sitesini arıyodum bulamıyodum bi yerlerde bu adamın yaptığı şarkıalr vardı hayatımda öyle abuk şeyler görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 *iskemleden düşer* lol... böle gülüceğimi tahmin etmemiştim... *kıkırdayarak geri oturur* [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 11:03 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar