tah33 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 unutmadan son birşey daha sormak istiyorum arkadaşlar;bu kenshin samurai x adıyla kanal d de yayınlanmış galiba ,tv serisi dediğimiz bu oluyorsa bunun türkçe düblajlı bölümlerini bulmak mümkünmüdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bulmasan daha iyi..... berbattı çünkü zaten bulamazsında bölük pörçük yayınlarlar bide tvden encode eden adam hiç tanışmadım türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tah33 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ok anladım.alt yazısı yok galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 spidee'den tedarik ettiklerim manga çıkınca mecbur başladım okumaya (can sıkıntısı) diyebilirim ki mangası gayet sağlam. sonra izleyecem animeleri, ters oldu biraz sanırım benimkisi. sonuç olarak mangası iyiymiş onu diyebiliyorum :p daha bitmedi gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben şu sırada izledim. -rurouni kenshin: meiji kenkaku romantan - tsuiokuhen, bu diziye kadarki kısmı anlatan ova. 6 bölüm. -rurouni kenshin, anime dizisi -rurouni kenshin: meiji kenkaku romantan - tsuiokuhen, bu dizinin ardından yapılan ova. 2 bölüm. tabi yapım tarihleri itibariyle izleyen birisi bu sırada izleyemezdi. 6. bölümlük ilk ova lar 1999 da yapılmış. anime dizi 1996 da başlamış. son 2 bölüm ova ise 2001 de yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ovayı ızlıyen tv serısını begenmıyor bende kyoto arc ın sonundan ıtıbaren tv serısını sevmıyorum tam anlamıyla shıtını cıkardılar yok ısa ymıs yok mesıhım hebele bılmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsukikage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 daha önce yazmış olabilirim ama 63. bölüme kadar tv sersi çok iyidir. ova ile tv serisini karşılaştırmayalım (tabi birinci tv serisinden bahsediyorum) ikisinin tarzları birbirinden çok ayrı. ama bir gerçek varsa ikinci ova'nın çok çok kötü olduğudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Ben ilk 2 bölümü indirdim ama TV de izlediğim bölümler çizim açısından çok daha kaliteliydi diye hatırlıyorum. Bunlar bölüm geçtikçe yaşlanacaklar mı yoksa böyle mi kalıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsukikage Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Çizim olarak bir şey değişmiyor ancak hafif başlayan konu özellikle Shishio nun belirmesi ile ciddileşiyor, sana ondan öyle gibi gelmiş olabilir. Ama gerek yaşları gerek çizimleri seride pek değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 lilililili live action Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 lilililili live ekşın konförmd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 movie diyor ama. dizi olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Kötü olursa üzülürüm. Çok iyi çünkü Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 kyoto arc'ından sonrası filler içeriyor. aslında mangada çok epic bir arc'la devam ediyordu. hatta ilk ova bu arc'ın içinden çıkmıştı.(2. ovada bu arc'tan esinlense de sonu farklı olduğu için tamamen saymıyorum.) sanırım mangaka ile yapımcı firma anlaşamadılar. manganın sonunu içerir. 2. ovadan farklı olarak manga mutlu sonla bitiyor. kenshin ailesi ve dostlarıyla bir araya gelmiş, yetişkin yahiko kendi aksiyonu yaşamış ve saitou her zamanki gibi, düzen düşmanlarını tepeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar