LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: Eternal üye [şikayet et] § 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:51 [ özel msj ] birçok tiki sevgilim oldum. Onlara düşman degilim. Onlarla birlikte farklı ateşli ve aktiviteler yapmayı çok seviyorum. dfg [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:51 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] http://forum.paticik.com/konu.php?id=180851 / Sahibinden.. tikkini kızı iydir sadece ateşlidir ve aktiviteliri sever ama erkeği maldır ve kati suretle uzak durulması gerekir. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:58 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 lam tikky se'giliye yetiştirecek parayı kenara koyun mauritus, mısır falan dünyayı gezersiniz! iki kere takıldım tiki hatuna takılmaz olaydım.. arkadaşları arkadaş değil, ortamı berbat, istekleri bitmez, çenesi çekilmez.. BRGHRRRR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Biz pleb iz bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Serdar la Sertap ın son club mix albümleri çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 "cisıs yaaaa" diyebildikleri için sevmem (telefonunun şarjı bitince söyledi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ben deilim dusman fela ya hatta sle sarisin bi tane disi olanindan bulsam hemen ciftlesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 yuh naptın abi ? sakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ben de düşman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ben düşmanım böylece kendi egomu tatmin edebiliyom. ok. (ps: düşman değilim ama alakam da olmaz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ben eskiden gıcık olurdum bunlara (bu topicdeki önceki mesajlarımdan görebilirsiniz) ama zamanla alıştım, artık bir sorunum yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: "cisıs yaaaa" diyebildikleri için sevmem (telefonunun şarjı bitince söyledi) abi naptın?.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Bence tikilerin hepsini keselim. Picaklan keselim. Tikiyi insan gormuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: "cisıs yaaaa" diyebildikleri için sevmem (telefonunun şarjı bitince söyledi) harbi cisıs o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 jesus mu demiş orda ne demiş? anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 cisis ya diyen arkadasin hristiyan olma sansini hic dusunmediniz tabi di mi yane arkadas hristiyan bir turkse mesela ermeni olbilir rum olabilir jesus ya demesi gayet normal deil midir hatta bi dakka ingliz kokenli bile olabilir yane turkce ana dili olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 açıklama bekliyoruz kerem (ama yine de cisısın ne günahı var demekten kendimi alı koyamıyorum) [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 01:28 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 aşkito(aşkım) okito(ok gelcem) ben bunları yeni yeni duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 sen hic hristiyan turk goredin herhalde. ONlar Ya Rabbim ve Yuce Meryem Yuce Isa Efendimiz, Isa Mesih falan derler cisis demezler. Cok tanidim ben. Hatta Bazilari Allah diyor. Arap kokenli hristiyanlar var Antakya da onlar Allahim Rabbim felan der. Allah arapca da El Ilah yani ingilizcesi The God demek oldugu icin hristiyanlarin tanrisi da Allah diye tanimlanir. Isa icinde Yuce Isa Ulu Isa vb. tanimlar kullanirlar. Efendimiz ve Yuce Oglu diyen de gordum. Ama Cisis veya Jesus diyen gormedim. Misyonerler bile Isa Mesih efendimiz diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 turkcesi eet isa mesih ama anesi ingliz olan ingilterde buyumus burda liseye gelmis senden benden iyi turkce konusan bi hatun kisi arkadasim jesus diyodu ha bi surude hristiyan arkadasim oldu ah yuce isa meryem adina diye konustugunuda hic duymadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ya beyler hanımlar boşverin İsa yı başkasını tikky olupta düşmanı olmayan bi kişilik var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 valla öyle tikiler var ki baktığın zaman düşünebilme özelliğini kaybediyorsun. Ondan dolayı düşmanı olmayanlar da vardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ben warim a dusmani felan dielim sarisin tikky popuasyonunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Yok tikkylere düşman olmayan var mı dememiş. Hiç düşmanı olmayan bir tikky var mıdır demiş Bonepart. Yoksa bende düşman değilim, kendilerini severek izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ya tabi ki yabancı ve hristiyan olup da (hatta isterse türk olsun sonradan hristiyan olsun fark etmez d:) alışkanlıktan cisıs diyen birileri olabilir. ama benim gözümde türk ve özentilikten cisıs diyen bir insan evladı canlandı ve açıkçası çok eğlendim hatta imza yaptım d: [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 02:41 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ya o ok ben ouch diye aci efekti kullanan turk taniyorumda ceziz eueu o zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar