Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tikilere niye düşmansınız

tikkycemal

Öne çıkan mesajlar

said:
Eternal
üye [şikayet et]
§ 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:51 [ özel msj ]
birçok tiki sevgilim oldum.
Onlara düşman degilim.
Onlarla birlikte farklı ateşli ve aktiviteler yapmayı çok seviyorum. dfg

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:51 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ]
http://forum.paticik.com/konu.php?id=180851 / Sahibinden..
tikkini kızı iydir sadece ateşlidir ve aktiviteliri sever ama erkeği maldır ve kati suretle uzak durulması gerekir.

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:58 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sen hic hristiyan turk goredin herhalde. ONlar Ya Rabbim ve Yuce Meryem Yuce Isa Efendimiz, Isa Mesih falan derler cisis demezler. Cok tanidim ben. Hatta Bazilari Allah diyor. Arap kokenli hristiyanlar var Antakya da onlar Allahim Rabbim felan der. Allah arapca da El Ilah yani ingilizcesi The God demek oldugu icin hristiyanlarin tanrisi da Allah diye tanimlanir. Isa icinde Yuce Isa Ulu Isa vb. tanimlar kullanirlar. Efendimiz ve Yuce Oglu diyen de gordum. Ama Cisis veya Jesus diyen gormedim. Misyonerler bile Isa Mesih efendimiz diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya tabi ki yabancı ve hristiyan olup da (hatta isterse türk olsun sonradan hristiyan olsun fark etmez d:) alışkanlıktan cisıs diyen birileri olabilir. ama benim gözümde türk ve özentilikten cisıs diyen bir insan evladı canlandı ve açıkçası çok eğlendim hatta imza yaptım d:

[ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 02:41 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...