shimana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: matematik, 05 Ocak 2006 07:57 tarihinde demiş ki: said: Loli-pop, 05 Ocak 2006 00:24 tarihinde demiş ki: düşman oldugumuzu kim söledi sadece hoşlanmıyorum.. +1923 Hoşlanmıyoruz arkadaşım. Daha doğrusu bizi pek alakadar etmiyorlar. İlgilenmiyoruz, uzak duruyoruz. yani. sevmek zorunda mıyım. misal ben sana bikaç şey sorayım tikky cemal arkadaşım: 1)sen kroları seviyo musun (kro demekle kesinlikle doğulu vatrandaşlarımızı kastetmediğimi belirtmek isterim) 2)tikkyim diyosun eywallah. bunu nickime de koyarım (hatunlara selam olsun) diosun ona da eywallah. sonra da sorarım diosun nie tikkylere düşmansınız die hadi anasını satiim ona da eywallah. ben de sana şunu sorayım. bugüne kadar takıldığoın hangi tikky ortamda adamakıllı insanları düşünen ülkeyi (ve dolayısıyla da insanları) düşünen bi muhabbet döndü misal bigün laylaya verdiğimiz paraları toplayıp yalnızca bigün bi okula hayır yapalım dediniz mi? siz dediniz mi deme. misal benim babam işçi emeklisi. ben veremem bi lacoste monta 500 milyon [ha babam multimilyarder olsaydı da (ytl bazında) gene vermezdim o ayrı] sizin gibi tipler yüzünden okullarda eylem olmuyor aktif gençlik bastırılıyor. ben daüdeyim bu şerefsiz tikiler yüzünden iki elimiz bağlı artan fiyatları izliyoruz. ha bi de bu tikkylerin apacheleri varmış. onlar da hödöööö biz milliyetçiyiz, haksızlığa karşı çıkarız diyolar. seçim zamanı bi takım elbiseler yumurta topuk ayakkabılar. sonra bmw, mercedes audileriyle ortamlarda beyefendiler. ha bi de önceden tikky desen birinin suratına ağlar kaçardı. şimdi bi statü oldu tikkylik. bunla övünüyolar. diğer insanları eziyolar. bi nevi beyaz türk sınıfı yaratılıyo. (kültür olarak bi sikim olmasalar da). artı bu tikky yani düşünmeyen para yiyen genç tayfa amerikanın pompası. herifler bakıyo kardeşim kültür emperyalizmi varken niye saldırsın yeraltı kaynağı olmayan bi ülkeye. gençliğini aptallaştırıyo kendi gençliğine yaptığı gibi, sonra gelsin paralar, kısılsın yükselen asi sesler. ülkemiz göte gelsin siz diskolarda eller havaya yapın, arabaya, taksim de bi geceye satılık orospularla günlerinizi geçirin kardeşler. biz bu ülkeyi kurtarıcaz, evet zor belki. belki de imkansız gibi görünüyo, ama biz atatürk ün çocuklarıyız. size bu ülekyi miras bırakan atalarımızın çektiği güçlüklerin gerekirse 10 katını çeker gerekirse başımızı veririz bu yola. ülkücüsü, komünisti, sağcısı solcusu birdir bu yolda. bazı şeyler olduktan sonra da sakın karşımıza çıkmayın. çünkü tarih yapılanları affetmez. not 1: arkadaşlar konuyu baya bi dağıttığım için özür dilerim not 2: ben tikilerden gerçekten de nefret ediyomuşum ama quote kısımını silmicem. not 3: bu yazıda yöneltilen hakaretler tamamı ile gerçektir. herhangi bir astmosfer dışına yollama girişiminde ispatlarla kanıtlanacaktır. (bkz: ben güle gül derim, orospuya da orospu)[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bende sevmem neden bole tikkyligi ayrı birsey sandıkları icin sevmem onun icin bazı seyleri dusunmedikleri icin sevmem onlar ulkenin yalan ruzgarı kesimi bizim ko kesimi oldugu gibi :)bak cemal kardesim halihazırda benimde ole zengin arkadas var onlar gidip monta 800 ytl vermez not:burda adama sen tikkysin dersen seni öldürebilir. agır bir laf :D said: Fistan, 05 Ocak 2006 00:28 tarihinde demiş ki: ben severim ben senin hangilerini sevdigini anladım ;) Çaakaallllll [Bu mesaj BullDoG tarafından 05 Ocak 2006 08:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 garbage item[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Loli-pop, 05 Ocak 2006 00:24 tarihinde demiş ki: düşman oldugumuzu kim söledi sadece hoşlanmıyorum.. [signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Düşmanlık denemez de gıcığım diyiim.[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: tikkycemal, 05 Ocak 2006 00:29 tarihinde demiş ki: para varsa niye fakirlik olsun yiyecen tabi bendede var ama tiki diilim oohaaa falan oldum yuh! çok cool!!! gibi cümleler kullanmıyorum acaba sorun bendemi türkçeyi öldüren sizlerdemi?[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Cagla Goldbreaker ---- Commando ---- Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ay hilfigıııııııııııııııııııııııııııır diye dolaşan tipler sevmiyorum[signature][hline]ema abla bi gel de forumun haline bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Kal Or Port gelio artık bu sorudan.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Paticik FM / Diandra the Wild-Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 sabrina ablam sen sanane uo dakimisin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 face down ass up come on diye gezen adamlardan tiksinirim o kadar tikky diye bisey yoktur sımarık gencler wardır[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 okulda onlarla yeterince zaman geçiriyorum, benim geçirdiğim kadar çok zaman geçirseydin onlarla, sen onlardan nefret ederdin :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 herkese de tiki denir oldu.[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: tikkycemal, 05 Ocak 2006 00:29 tarihinde demiş ki: para varsa niye fakirlik olsun yiyecen tabi parasıyla hava atmak farklı parası olmak ayri.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 belki biraz ağır kaçıcak ama sonradan görmeliği bi bok zannettikleri için ona buna özneti diyip kendileri özentinin allahı oldukları için ağzılarını öle 1 metre yaya yaya konuştukları feci şekilde kendilerini kastıkları ve kendine güvenin dozajını aşıp insanları küçük görmeye başladıkları için...[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Herşeyleri Yalan olduğu için sevmiyorum.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 tikky var bi de tikky var simdi . ici bos olan bos tikkyler var bi de adam gibi olan tikkymsi tikkyler var. e bos insani kim sever ki .[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' [Bu mesaj vaniLLe tarafından 06 Ocak 2006 00:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Tikky olduklarından mütevellit[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 İçi boş insan tikky değildir.Marka yada sahte markalar giymekle tikky olunmaz. Tikkyler zeki insanlardır piyasada tikky diye geçinen tipler ise aptal insanlar. Tikkyler kaliteli insanlardır.Ama kalite üzerine lacoste geçirmekle olmaz.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 shimana, abicim önyargılısın. açık konuşucam aynen senin gibi. ve bana hakaret ettiğin için konuşmicam, sadece içimde kalmasın diye konuşucam çünkü gocunacak bi şeyim yok. tiki diye bahsettiğin bi ortamdayım. hatta onun bile en üst seviyelerindeyim, olayı abartma düzeyine kadar geldi arkadaşlarım. ama diosn ki vatan millet muhabbeti döndü mü masanızda? ben de diorum ki geçen gün 3-4 saat bi masada oturduk ve politika konuştuk, ülkenin durumunu konuştuk, biz napabiliriz diye konuştuk. senin şu anda yaptığın gibi sadece karşındakileri eleştirmedik. biz ne yapabiliriz diye düşündük. elimizi kolumuzu bağlıyorlar diosun, o zaman sen ağırlığını koyup istediğini yaptıracaksın. kapitalist bi dünyada yaşıyorsun. adamın parası varsa gidip 500 milyonluk kıyafet de alır, 5 milyarlık da alır. kefenin cebi yok, bi yerlere gidicek bu para. herkes kendine yakışanı kendine uygun bütçesine göre alır, buna da kimsenin karışmaya hakkı yok, hatta hakaret etmeye hiç hakkı yok. ha bi de senin gibi düşünenleri, parası yok o yüzden böle konuşuo die düşünür insanlar. ki ben buna tamamen karşıyım ben de 2 yıl önce senin gibi düşünüodum gidip simsiyah kıyafetler alıp geziodum. sonra bi farkettim ki, farklı olmaya çalışırken yine aynı oluyoruz hiç değişen bi şey yok. yukardakiler bizi koyun gibi güdüyorlar. napabilirim bunu değiştirmek için dedim. imajın önemli olduğunu farkettim, imajıma önem veriyorum ki ilerde bu işime yarıyacak. ben çok şık kıyafetlerle bi toplantıya gidersem sen solmuş bi takım elbiseyle gelirsen, ben işi alırım sen ne kadar bilgin olsa da arka planda kalırsın. isterdim ki herkes herşeyi alsın giysin etsin, hiç böyle sınıf farkı tarzı sorunlar ortaya çıkmasın, ama malesef oluyor. bence insanları değiştiriceğine kendini değiştirmeyi dene. ne demişler, zeka bulunduğun ortama ayak uydurabilme yetisidir. sende zeka varsa, herşeye ayak uydurup, hayatından zevk alırsın, tikilerin senin yarattığı sorunları da ortadan kaldırırsın.(ciddi bi sorun yarattıklarını da zannetmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 merak ettim "tikky" lafı nerden geliyor, ne zaman bir kısım insan bu isimle özdeşleştirildi, tam olarak anlamı nedir.. vs vs[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bana gore tikky; babasinin parasini yiyen cocugun diger tiplere assagilik muamelesi yapmasidir ve ortamda havali havali gezinmesidir.bana gore tam meali budur.ben parasi olup, oyle giyinip, cook iyi muhabbet eden insanlarda tanidim ve onlari bu sinifa dahil etmiorum ama maaaalesef %75 i boyle.. bursada bu durum dahada berbat.[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 çok basit aslında akılları ile değil paraları ve onların yaptırdıgı gösteriş ile yaşadıkları için...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 onlar bize düşman olduğu için .. =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: shimana, 05 Ocak 2006 08:21 tarihinde demiş ki: yani. sevmek zorunda mıyım. misal ben sana bikaç şey sorayım tikky cemal arkadaşım: 1)sen kroları seviyo musun (kro demekle kesinlikle doğulu vatrandaşlarımızı kastetmediğimi belirtmek isterim) 2)tikkyim diyosun eywallah. bunu nickime de koyarım (hatunlara selam olsun) diosun ona da eywallah. sonra da sorarım diosun nie tikkylere düşmansınız die hadi anasını satiim ona da eywallah. ben de sana şunu sorayım. bugüne kadar takıldığoın hangi tikky ortamda adamakıllı insanları düşünen ülkeyi (ve dolayısıyla da insanları) düşünen bi muhabbet döndü misal bigün laylaya verdiğimiz paraları toplayıp yalnızca bigün bi okula hayır yapalım dediniz mi? siz dediniz mi deme. misal benim babam işçi emeklisi. ben veremem bi lacoste monta 500 milyon [ha babam multimilyarder olsaydı da (ytl bazında) gene vermezdim o ayrı] sizin gibi tipler yüzünden okullarda eylem olmuyor aktif gençlik bastırılıyor. ben daüdeyim bu şerefsiz tikiler yüzünden iki elimiz bağlı artan fiyatları izliyoruz. ha bi de bu tikkylerin apacheleri varmış. onlar da hödöööö biz milliyetçiyiz, haksızlığa karşı çıkarız diyolar. seçim zamanı bi takım elbiseler yumurta topuk ayakkabılar. sonra bmw, mercedes audileriyle ortamlarda beyefendiler. ha bi de önceden tikky desen birinin suratına ağlar kaçardı. şimdi bi statü oldu tikkylik. bunla övünüyolar. diğer insanları eziyolar. bi nevi beyaz türk sınıfı yaratılıyo. (kültür olarak bi sikim olmasalar da). artı bu tikky yani düşünmeyen para yiyen genç tayfa amerikanın pompası. herifler bakıyo kardeşim kültür emperyalizmi varken niye saldırsın yeraltı kaynağı olmayan bi ülkeye. gençliğini aptallaştırıyo kendi gençliğine yaptığı gibi, sonra gelsin paralar, kısılsın yükselen asi sesler. ülkemiz göte gelsin siz diskolarda eller havaya yapın, arabaya, taksim de bi geceye satılık orospularla günlerinizi geçirin kardeşler. biz bu ülkeyi kurtarıcaz, evet zor belki. belki de imkansız gibi görünüyo, ama biz atatürk ün çocuklarıyız. size bu ülekyi miras bırakan atalarımızın çektiği güçlüklerin gerekirse 10 katını çeker gerekirse başımızı veririz bu yola. ülkücüsü, komünisti, sağcısı solcusu birdir bu yolda. bazı şeyler olduktan sonra da sakın karşımıza çıkmayın. çünkü tarih yapılanları affetmez. not 1: arkadaşlar konuyu baya bi dağıttığım için özür dilerim not 2: ben tikilerden gerçekten de nefret ediyomuşum ama quote kısımını silmicem. not 3: bu yazıda yöneltilen hakaretler tamamı ile gerçektir. herhangi bir astmosfer dışına yollama girişiminde ispatlarla kanıtlanacaktır. (bkz: ben güle gül derim, orospuya da orospu) Arkadaş akşam kuru fasülye yemiş heralde, bu gaz ne böyle :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Waoww gazman =))[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar