Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Allaha şükürki güzel bi gün geçirdim arkadaşımla barıştım arkadaşıma aşk besledim okuluma geri döndüm güzeldi Allahım devamını getirsin bu güzel gün için oruç tutucam :)[signature][hline]Biz gençliğimizi dilenci yıllara sadaka niyetine verdik Eklemek isteyen güzel insanlar eklesin [email protected] mailim msn için pm kullanınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Yanlızlık gene beni buldu be günlük nekadar saklamsamda beni buluyor sıkıldım bu işten nezaman kadar kaçıcam?nezaman ondan kurtulcam?Sanırım hiçbir zaman.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yaa günlük bugün ağlıyasım var nedense ayrıca ben onu SEEEVVİYYOORUUM!!![signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 günlük bugun yaptıgım bı hata resımlerımın oldugu klasörü sildim onu düzeltmeye calısıorum ayrıca msnden bugun tıksınmeye basladım[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 naaber gunluk, senı hep mutlu olduum zamanlarda sevıorum nıyeyse...bugun nıe mutluyum bılıo musun?cunku ogleden sora tarıh dersın vardı ıptal edılmıs tesadufen 2 de arkın arabasıylal geldım.saat de evdeydım.yaaaaaaaaaaaaa.ne guzel dımı.yarın da ogleden sora tatıl.ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.unı den nefrat edıorum senı sevdıım kadar.hihihihihi.yasasın. [Bu mesaj Deniz tarafından 27 Ekim 2005 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 günlük ya. sınavda aklımdaki her şey uçtu gitti. ilk defa oluyo. ama harbiden uçtu yani , kaç gün çalıştım hepisi boşa gitti. ağlamak istiyorum.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 günlük lan ben inek oldum :) abim gelcek lan bu akşam püsü de gelio LAN![signature][hline]Wanqhinox, 02 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Evet Arkadaslar bende 10 aydir ciktim kizdan ayrildim tam bu saatte depresyona gircem birazdan foruma yazim son yazilarimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 sıkıım ciddi günlük ya herşeyden.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 günlük.. akşam gene ortamlara akabiliriz kızlarda war süper ..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 günlük:) naptın kız? ben bugün saçlarımın altını kızıla boyadım hala sarılı nasıl olcak acayip merak ediyorum:) ayrıcana kızıla boyayınca gözlerim yeşile dönerdi eskiden bakalım yine olcak mı?? bide yarın bütün gün dışardayım sırt çantama 4 günlük kıyafet ve makyaj mazemesi almayı planlıyorum akşamda parti var yuhuu:) gidiyim de bi orucumu açıyım açıktım ben:)[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 günlük yarın hoslandıgım kıza acılıcam bana sans dile:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 maça gitcez birazdan inşallah yeneriz günlük sınav vardı bugün iyi geçti[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bu dunyada onun kadar serefsizi yok bunu anladim gunluk... seviorum dedi 1 gun sora gitti onunla cikti...sora ayrildi yine seviorum dedi...unuttum onu dedi sadece sen varsin dedi...yne sabretmedi...smdi yne cikio onunla.... gunluk hayatmdan siktrsn gitsin baska hicbisey istemiorum.... butun sozleri yalanmis gunluk hepsi........ allah onun belasini versin baska hicbisey istemiorum gunluk...[signature][hline]bugun pamuk kalbinden ta$iniyorumm...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 mürşidi kamil olacam ben[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 vasgectim kararimdan gunluuuukk.. ne uzulcem ya...sktrsin gtsn dimy... bnm yanmda iiki dostlarim var...onnar bni gulduruolar.. canim yanimda benm.. iiki onnar varki ben gucluyum... ne b.k yerse yesin gunluk.. umrumda degil...[signature][hline]bugun pamuk kalbinden ta$iniyorumm...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Yarın eve gözükecegim bakalım nasıl bir tepki gösterecekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Günlük hiç uyumadım, umarım bir yer de uyuyup kalmam. Sonrası gelirse kötü olur artık ertesi güne kadar uyurum.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 günlük yaa bn okula gidemiorum sürekli uyuyorm çünkü allahtan evdekiler de bişe demiolar günlük laaaaaaaan abim geldi püsü geldiiii şerefsizim dana gibi olmuş...[signature][hline]Wanqhinox, 02 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Evet Arkadaslar bende 10 aydir ciktim kizdan ayrildim tam bu saatte depresyona gircem birazdan foruma yazim son yazilarimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 günlük.. azına koyam yaa cnm çok sıkılıyo hergun aynı hergun aynı..ama dun düperdi yaa. hiç o kdr guldugumu hatırlamıyorum..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 off günlük yanımdaki kızla tartıstım sorunda su neden ders arasında yemege onla gitmemisim pffff kız bu aptal seye acayip bozuldu yeter ulen bende insan evladıyım:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 günlük ya ben çok şikayet ediomuşum! yani sadece acıktım dedim sabah.. sonra peynir bozulmuş dedim.. sonra alt komşu çok gürültü çıkartıo dedim evin rengini mi deiştirsek çok sıkıldım 10 yıldır dedim mobilyalarında yerini deiştirelim modası geçti artık pff dedim sonra bakalla kavgamı anlattım annemin şarkı sölemesinden rahatsız oldum onu söledim sonuçta ben çok şikayet ediomuşum rahat duramıomuşum.. öylemi sence?[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 cok mutluyum huzurluyum.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 günlük lan hükümet bi babalık yapsa ne güzel olur lan.. olum ii gidiolarda ecevit baba ne güzel basıodu tatilleri yaw[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 10 gunluk tatilim başladı günlük ohhhhhh hiç bu kadar mutlu olmamıştım[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeLoDu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 sefgilimi ösledimm daha bi 10 gün daha özlücem heralde =([signature][hline]momo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar