arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 dün cd nin üstüne basıp kafayı masaya geçirdim günlük yumruk kadar şişti ama o anı hatırlayınca kopmaktan beter oluyorum..:D ehehheheh nası geçirmiştim ama kafayı yaa...ehuehuheuh...bide acımasa..[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 dun kızla bulustum zekeriya hocamıza uyup iftarımı actım...:D:D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 günlük.. dun bi kızla tanışmısım süperr yaaa.. nargile cafe de oturuyoduk kızla baya bi kesiştik ve daha sonra kız dışarı çıktı ve bende peşinden tabi.. konusabilir miyiz dedim tmm dedi ve muabbet başladı.. yakınlardfaki parkın bankında oturduk ve konusamaya basladık.. kısmet olursa bu akşam yeniden buluşacagız..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 günlük kopsamda şişliğin acıdığını farkettim..:D[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 günlük yaa koyu renk bi capri giysem mavi beyaz bi t-shirt giysem gene mavi beyaz converse giysem olur di mi?üstme de koyu renk ince bi hırka giycem..olur olur..bi de benim beyaz çantam nerde?[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin... anılanılanılanılanılanılanılanıl [Bu mesaj pogodi tarafından 22 Ekim 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 istanbuldaki evime gidicem birazdan ordan yazarım artık.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 dışarı çıkmayı planlıyorum telefonu mu açsam mı artık??[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 aç aç hatta numarani ver arayim suraya gidelim diyim ehuehe :D saka tabi yanlis anlasilmasin =)[signature][hline]infinite skills create miracles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 günlükçüm, tlefon faturası getirttim abartı şekilde, mezarım bogaza baksın lütfen düzenli bri ders calısma programı hazırlayamadım hala, garip bir şekilde çalışıyorum netlerim yükseldi sonunda biraz daha hala matematik ve fenden hiçbir şey cakmıyorum bilgisayarı özlememişim, ama netteki arkadaşlardan falan uzak kalmak koyabiliyor sıkı yönetime sokmam gerek kendimi sanırım ama hala takılıyoruz böyle, bakalım nereye kadar bi de şey, sufentayı cok seviyorum ayrıyeten selam olsun herkese hadi eywallah.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 gunluk telde konusurken şarjı bitti =([signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 günlük canım cok sıkılıyo kızlada tartıstım simdi aramaya korkuyorum biraz zaman gecsin hele offf sabahtan beri evin icinde bi gidip bi geliyorum:([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 gunluk, temizlik denen su iğrençliğin dunya uzerinden silinmesini istiyorum, ayrıca cocuklar aç kalmasın heryerde barıs olsun bi de lütfen legbra'ya biraz akil ver. şimdilik bu kadar, olursa eklerim[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 @dory amin[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 e günlük çok aşşalarda gördüm seni canım ahahah. hadi bakim sen yukarı. günlük, romantik komedi izleyip duygulanmak istiyorum. bana divx, dvd, mpeg vs. formatın 25-30 tane romance & comedy indirsene. uraştırma beni şimid ders çalışıom[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 günlük yeter yahu yine sinirlendirdiler beni:([signature][hline]Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 off günlük canım sıkılıyo YİNE:([signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 of günlük gerizekalının sesi çıkmadı dün akşamüstünden beri harbi merak etmeye başladım...[signature][hline]Wanqhinox, 02 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Evet Arkadaslar bende 10 aydir ciktim kizdan ayrildim tam bu saatte depresyona gircem birazdan foruma yazim son yazilarimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realdarkbeck Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 sabah kalktığımda gariptim biraz.. böyle hüzünlü, duygusal bir moddayım.. hiç dinlemediğim ve dinlemeyeceğimi düşündüğüm şarkıları indirdim netten.. hoşuma da gitti bayaa.. burda bi arkadaşın hüzünlü bir hikayesini okudum.. gözlerim doldu lan!.. nooluyo yav bana?? nedir bu?? death metalci adamdım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 selam. daha 100 soru çözdüm. bye.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 boğazım ağrıyor yine ve yorgunum okuldan da nefret ediyorum canım dışarı çıkmak istiyor ama üşeniyorum. telefonum nerde acaba? hayatımın kadını bu sefer eminim[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 anlamsızzz[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 günlük.. ya ben tam üsküdar çocugu oldum ya her gün her gün oraya walla bakalım sonumuz ne olcak.. bi kız için yaptıklarıma bak ya..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 GÜNLÜK DERS ÇALIŞIN SONRA PATLIYO SINAVLAR[signature][hline]VISKI GIBI ASIL KONYAK GIBI SICAK SAMPANYA GIBI OZEL SARAP GIBI TUTKULU OL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Günlük malatya günlük. sonuncu günlük. gol yemeden 5 tane atak günlük. hani birinci bitirsek günlük. neyse hade yarın sınavım var. öptüm günlük. asda.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 gunluk ustum acık yatmısım boynum tutulmus, nasıl agrıyor vaya, aman diyim dikkat et, bi de ustune dişi terminator annem utu yaptırtı zorla, kal geldi bana gunluk. ilaç biliyon mu boyun agrısına hı? şerefsizsin sen tabi anca kendine muslumansın beeeeh salak gunluk, de get basımdan[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar