Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

günlük..
dun bi kızla tanışmısım süperr yaaa..
nargile cafe de oturuyoduk kızla baya bi kesiştik ve daha sonra kız dışarı çıktı ve bende peşinden tabi.. konusabilir miyiz dedim tmm dedi ve muabbet başladı.. yakınlardfaki parkın bankında oturduk ve konusamaya basladık.. kısmet olursa bu akşam yeniden buluşacagız..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

günlük yaa koyu renk bi capri giysem mavi beyaz bi t-shirt giysem gene mavi beyaz converse giysem olur di mi?üstme de koyu renk ince bi hırka giycem..olur olur..bi de benim beyaz çantam nerde?[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin...
anılanılanılanılanılanılanılanıl

[Bu mesaj pogodi tarafından 22 Ekim 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

günlükçüm,

tlefon faturası getirttim abartı şekilde, mezarım bogaza baksın lütfen
düzenli bri ders calısma programı hazırlayamadım hala, garip bir şekilde çalışıyorum
netlerim yükseldi sonunda biraz daha
hala matematik ve fenden hiçbir şey cakmıyorum
bilgisayarı özlememişim, ama netteki arkadaşlardan falan uzak kalmak koyabiliyor
sıkı yönetime sokmam gerek kendimi sanırım ama hala takılıyoruz böyle, bakalım nereye kadar
bi de şey, sufentayı cok seviyorum
ayrıyeten selam olsun herkese
hadi eywallah.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk telde konusurken şarjı bitti =([signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk, temizlik denen su iğrençliğin dunya uzerinden silinmesini istiyorum, ayrıca cocuklar aç kalmasın heryerde barıs olsun bi de lütfen legbra'ya biraz akil ver. şimdilik bu kadar, olursa eklerim[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

e günlük çok aşşalarda gördüm seni canım ahahah. hadi bakim sen yukarı.

günlük, romantik komedi izleyip duygulanmak istiyorum. bana divx, dvd, mpeg vs. formatın 25-30 tane romance & comedy indirsene. uraştırma beni şimid ders çalışıom[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

of günlük gerizekalının sesi çıkmadı dün akşamüstünden beri harbi merak etmeye başladım...[signature][hline]Wanqhinox, 02 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
Evet Arkadaslar bende 10 aydir ciktim kizdan ayrildim tam bu saatte depresyona gircem birazdan foruma yazim son yazilarimi
Sosyal ağlarda paylaş

sabah kalktığımda gariptim biraz.. böyle hüzünlü, duygusal bir moddayım.. hiç dinlemediğim ve dinlemeyeceğimi düşündüğüm şarkıları indirdim netten.. hoşuma da gitti bayaa.. burda bi arkadaşın hüzünlü bir hikayesini okudum.. gözlerim doldu lan!.. nooluyo yav bana?? nedir bu?? death metalci adamdım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

boğazım ağrıyor yine ve yorgunum
okuldan da nefret ediyorum canım dışarı çıkmak istiyor ama üşeniyorum. telefonum nerde acaba?

hayatımın kadını bu sefer eminim[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki:
yedin benim şeyimi...yemeğimi
Sosyal ağlarda paylaş

günlük.. ya ben tam üsküdar çocugu oldum ya her gün her gün oraya walla bakalım sonumuz ne olcak.. bi kız için yaptıklarıma bak ya..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük malatya günlük.
sonuncu günlük.
gol yemeden 5 tane atak günlük.
hani birinci bitirsek günlük.
neyse hade yarın sınavım var.
öptüm günlük.
asda.[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk ustum acık yatmısım boynum tutulmus, nasıl agrıyor vaya, aman diyim dikkat et, bi de ustune dişi terminator annem utu yaptırtı zorla, kal geldi bana gunluk. ilaç biliyon mu boyun agrısına hı? şerefsizsin sen tabi anca kendine muslumansın beeeeh
salak gunluk, de get basımdan[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...