xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Çünkü kadınsın. Sıradaki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 beybi feys yiring Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Saeros said: napae said: nefesini tut onu denedim baya bi ama işe yaramadı löklök su içtim az önce geçti sanırım sonunda hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 2de saçımı kestirmeye gidicem günlük. kıycam upuzun saçlarıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 naz günlük'ü trollüyor sayın seyirciler kestirme ayrıca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 saç kestirmek güzel bişey. okula geç kaldım günlük saçlarımı kurut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 günlük gözlük almaya gidicem şimdi bana şans dile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 evet kıydım saçlarıma, çok mutsuzum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ben bile kıyamıyorsam başkaları nasıl kıyıyor saçlarına anlamıyorum günnüh, kestirmem lazım erteleyip duruyorum, ölüp ölüp dirilmiş bir hobbit havası var saçlarımda artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Finaller (3/8) İngilizce Tam olmadı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 oOooo game yeni evren yeni heyecan 2. gün günlük herşey çok kritik yarın ilk saldırımı yapcam!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 evet 2 soru çözdüm ve kalemi fırlatıp uyudum. ^^ çalışmıyorum günlük, sorumsuz öğrenciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 günlük bahar geldi ve benim etrafta mal gibi dolaşma zamanlarım da geldi. alerji saks. dersten sonra eve gelip az kestirmeden günün geri kalanına devam edemiyorum. ayrıca börek yapma konusunda level atladım hatta son seviyedeyim. o derece. süperim ben süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 günlük pazartesi vizeler var gereksiz sorunlara 15 gün vize arası veriyorum. dün aksamda ders çalışmaya başladım bugünde son kez içtim vizeler öncesi. haftasonu full time ders beni bekler. görüşmek ümidiyle. bu arada kuantum sen ne salak bir derssin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yarın sabah sınavım var. çalışmadım. uyumak da istemiyorum. bugün 14te dersim vardı. geç kalktım... çok geç çıktım. nası olduysa geç kalmadım. ödev vardı. çok şey hazırladığım. en baştaki ufak bi şi varmış, yazılmamış... ben de sormadım, bildiğim gibi yaptım.. resubmit dediler. hmm life çok sux lan necmettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 günlük kendime bi şarkı listesi yaptım sırayla karşılıklı ayar veriyolar birbirine -sevda kuşun kanadında -kendim ettim kendim buldum -korkarak yaşıyorsan -yorgun falan diye gidiyor sonu nereye varacak acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 çok garip duygular içerisindeyim lan günlük allah cezamı versin pls. olm çok fenayım ya. napıcam bana akıl verebilen de yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 akıl verebilirim ben montla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yaz geldi sanıp kapri giydim bacaklarım dondu lan ! O.o günlük live işine girmem lazım ! playback filan olursa süfer olur..yoksam bu tv sektörü ömrümü yer bitirir.. fotoğraf makinası olayını şimdilik erteliyorum çünki ev olayı gündemde ! karı kız işlerinden hiç bahsetmiyorum.. ne zaman yoluna girer ozaman uzun uzun anlatırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 umut sarıkayanın havalar biraz ısınınca dışarı salınan şortlu karikatüründeki şortlu eisenheimmış meğersem günlük. bi de gözlerimi dinlendiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 dasaaa said: akıl verebilirim ben montla... en son çare olarak deniycem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ahaha :D merak ettim şindi..varsa koysana göriym bi karikatürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ^^ koyma imkanım yok maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/d42/0e9/92c/e7d/929/45c/937/c6a/e72/b1b/ea_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 msn de yazdıklarımız burdaki msj sayısını artırmıyo ama v.v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar