Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bile kıyamıyorsam başkaları nasıl kıyıyor saçlarına anlamıyorum günnüh, kestirmem lazım erteleyip duruyorum, ölüp ölüp dirilmiş bir hobbit havası var saçlarımda artık
Mesaj tarihi:
günlük bahar geldi ve benim etrafta mal gibi dolaşma zamanlarım da geldi. alerji saks. dersten sonra eve gelip az kestirmeden günün geri kalanına devam edemiyorum.
ayrıca börek yapma konusunda level atladım hatta son seviyedeyim. o derece. süperim ben süper.
Mesaj tarihi:
günlük pazartesi vizeler var gereksiz sorunlara 15 gün vize arası veriyorum. dün aksamda ders çalışmaya başladım bugünde son kez içtim vizeler öncesi. haftasonu full time ders beni bekler.
görüşmek ümidiyle.
bu arada kuantum sen ne salak bir derssin!
Mesaj tarihi:
yarın sabah sınavım var. çalışmadım. uyumak da istemiyorum.

bugün 14te dersim vardı. geç kalktım... çok geç çıktım. nası olduysa geç kalmadım.

ödev vardı. çok şey hazırladığım. en baştaki ufak bi şi varmış, yazılmamış... ben de sormadım, bildiğim gibi yaptım.. resubmit dediler.

hmm life çok sux lan necmettin
Mesaj tarihi:
günlük kendime bi şarkı listesi yaptım sırayla karşılıklı ayar veriyolar birbirine

-sevda kuşun kanadında
-kendim ettim kendim buldum
-korkarak yaşıyorsan
-yorgun

falan diye gidiyor sonu nereye varacak acep
Mesaj tarihi:
yaz geldi sanıp kapri giydim bacaklarım dondu lan ! O.o

günlük live işine girmem lazım ! playback filan olursa süfer olur..yoksam bu tv sektörü ömrümü yer bitirir..

fotoğraf makinası olayını şimdilik erteliyorum çünki ev olayı gündemde !

karı kız işlerinden hiç bahsetmiyorum.. ne zaman yoluna girer ozaman uzun uzun anlatırım..
Mesaj tarihi:
umut sarıkayanın havalar biraz ısınınca dışarı salınan şortlu karikatüründeki şortlu eisenheimmış meğersem günlük.
bi de gözlerimi dinlendiriyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...