Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LAN ÇİTOS BİFTEKLİNİN BÜYÜK PAKETLERİ ÇIKMIŞ

oh be artık ölebilirim gönül rahatlığıyla. zibil zibil guçcük paketlerden 15 tane alsan bile yetmiyordu, insana şöyle oh be cips yedim hissi vermiyordu. çok sağolsunlar yahu, öptüm.
Mesaj tarihi:
günlük,
karşı apartmandaki adam hapşırmasın artık.
sabahları askerler gezmesin. uyanmam gereken saatten önce uyanıyorum.
ziraat bankamatiği de dalga geçer gibi 100 ve 100ün katları demesin.
Mesaj tarihi:
günlük geçen gün kuruyemiş yemeyi özlediğimi anladım lan !
şu iş bi bitsin direk kuruyemişe vercem kendimi
büssürü film izlicem kuruyemiş ve papatya çayı eşliğinde..

ayrıca paramı nereye yatırcağımı düşünürken bugün polise 45 tl para verdim.meğersem rüşvet vermişim..evlat acısı gibi koydu günlük..

fotoğraf makinası alıp almamakta kararsızım ama sanırım alıcam..
Mesaj tarihi:
dün acılar içinde hasta yatağımda yatarken * iç parçalayıcı müzik gir *
yok yok yatıyodum sadece
aldım laptopı önüme, isterse doğmamış tüm çocuklarımı öldürsün diyerekten bi güzel keyif yaptım günlük. surf's up ile the fifth element indirmiştim, onları izledim, milla'ya aşık oldum ama sonra geçti
gece yatmadan önce "ben de lost izlicem, yeminimi bozdum ulan" triplerine girip 1. 2. ve 3. sezonları paket halinde indirsin diye laptopı açık bıraktım, ama sabah uyandığımda torrentin tırto çıktığı ve yalnızca %0.3 gibi bir şey indiğini gördüm ve bis ağladık kıymetlimis çok ağladıkss vs
Mesaj tarihi:
Kardeşimin yanımda kaldığı gece benim lost'un yeni bölümünü torrentten pauselayım kendine ps2 naruto shippuuden oyunu indirmeye başlaması sabah tokatla uyanmasına sebep oldu.
Mesaj tarihi:
Derslerim bitti günlük!!(:D
20 Nisan'a kadar tatilim.
Tek problem sigaram bitmek üzere ve babama gelirken getirir misin dedim hayatta getirmem dedi sdf
Mesaj tarihi:
günlük,
sigarayı git gide daha çok seviyorum. hani millet hep lanet eder ya nerden bulaştık diye. ben seviyorum işte.

3 kişiyi sigaraya bağlı akciğer kanserinden kaybettim.

Mesaj tarihi:
insanlar 22 sene aynı evde oturuyor ben 15. evimdeyim çünkü ben antalyalılıktan aldığım tadı başka hiç bişeyden almadım. yürü günlük duşa gidiyoruz.
Mesaj tarihi:
Günlük ,
beynime restartımı attım . gayet temizim ve hızlı çalışıyorum . Şu 1 ay daha atlatsam böyle .sonraki ay tekrar restartımı atarım .
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...