Regador Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Together we stand Divided we fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 LAN ÇİTOS BİFTEKLİNİN BÜYÜK PAKETLERİ ÇIKMIŞ oh be artık ölebilirim gönül rahatlığıyla. zibil zibil guçcük paketlerden 15 tane alsan bile yetmiyordu, insana şöyle oh be cips yedim hissi vermiyordu. çok sağolsunlar yahu, öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Laraken said: LAN ÇİTOS BİFTEKLİNİN BÜYÜK PAKETLERİ ÇIKMIŞ yay! kahretsin, mezuniyete 2 ay kala yapmamalıydı bunu çitos günnük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Powerpointten diskindim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 yeter,sınav haftası..hmm..bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 günlük, karşı apartmandaki adam hapşırmasın artık. sabahları askerler gezmesin. uyanmam gereken saatten önce uyanıyorum. ziraat bankamatiği de dalga geçer gibi 100 ve 100ün katları demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 selam sevilannas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 günlük geçen gün kuruyemiş yemeyi özlediğimi anladım lan ! şu iş bi bitsin direk kuruyemişe vercem kendimi büssürü film izlicem kuruyemiş ve papatya çayı eşliğinde.. ayrıca paramı nereye yatırcağımı düşünürken bugün polise 45 tl para verdim.meğersem rüşvet vermişim..evlat acısı gibi koydu günlük.. fotoğraf makinası alıp almamakta kararsızım ama sanırım alıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 günlük çok itici insanlar var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 hersey daha da kötüye gidiyo günlük bu insanlar manyak bence günük ne zaman akıllancaklar acaba pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 dün acılar içinde hasta yatağımda yatarken * iç parçalayıcı müzik gir * yok yok yatıyodum sadece aldım laptopı önüme, isterse doğmamış tüm çocuklarımı öldürsün diyerekten bi güzel keyif yaptım günlük. surf's up ile the fifth element indirmiştim, onları izledim, milla'ya aşık oldum ama sonra geçti gece yatmadan önce "ben de lost izlicem, yeminimi bozdum ulan" triplerine girip 1. 2. ve 3. sezonları paket halinde indirsin diye laptopı açık bıraktım, ama sabah uyandığımda torrentin tırto çıktığı ve yalnızca %0.3 gibi bir şey indiğini gördüm ve bis ağladık kıymetlimis çok ağladıkss vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Kardeşimin yanımda kaldığı gece benim lost'un yeni bölümünü torrentten pauselayım kendine ps2 naruto shippuuden oyunu indirmeye başlaması sabah tokatla uyanmasına sebep oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 günlük, ciddi kansızlık problemim var ne yapsam geçmiyor, sürekli üşüyorum. çok üşüyorum ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Derslerim bitti günlük!!(:D 20 Nisan'a kadar tatilim. Tek problem sigaram bitmek üzere ve babama gelirken getirir misin dedim hayatta getirmem dedi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 günlük. odunum ben günlük. http://forum.paticik.com/read.php?62,3944377,3946137#msg-3946046 çok fena çooook.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 32 nedir ya? 32 yaş hadi ben 25 diyodum da 32 nedir arkadaş ya senin kampüste ne işin var otur coluk cocuga karış...'!^+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 bu dönem geçebilceğim ders olcak mı merak ediyorum günlük. fizik ne kadar zor olabilir demiştim, na bu kadar oluyomuş. çalışayım biraz daha en iyisi. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 saçmaladım ben artık iyice (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 günlük, kardeşim büyüyor, çok üzülüyorum bu duruma =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 günlük pazar günü son kez işe gidicem ! sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum ! ayrıyetten ben Hazal'ı istiyorum ! bide fotoğraf makinası istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 günlük, sigarayı git gide daha çok seviyorum. hani millet hep lanet eder ya nerden bulaştık diye. ben seviyorum işte. 3 kişiyi sigaraya bağlı akciğer kanserinden kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 günlük 22 senedir yaşadığımız yerden taşıncaz galiba, daha kesin deil ama düşüncesi bile garip ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 insanlar 22 sene aynı evde oturuyor ben 15. evimdeyim çünkü ben antalyalılıktan aldığım tadı başka hiç bişeyden almadım. yürü günlük duşa gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 E günlük yeter artık herkes taşınıyor mikicem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Günlük , beynime restartımı attım . gayet temizim ve hızlı çalışıyorum . Şu 1 ay daha atlatsam böyle .sonraki ay tekrar restartımı atarım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar