CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Doğum günüm oleeey ama sonuç sabah kalkıp okula gidicem batsın bu dünya !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 günlük yarın sabahı bilemiyorum, ama şu an için yarınki dersi asmamaya karar verdim, hiç kendimle bu kadar gurur duymamıştım. belki bilardo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ne yarın sabahı evladım 2 saat sonra sabah zaten yat zıbar günlük tutuyo bide ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 hayat sevince güzel günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 günlük 55 dk sonra sınav var,vektörleri öyle bir izdüşürücem ki hocanın bazı kayacak buraya yazıyorum yok lan yok ortalamanın az üstü alırım anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Günlük Cem kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 lan pazar günü olsun artık ! bıktım bu işten bide paramla fotoğraf makinası mı alsam taksitimi mi ödesem karar veremiyorum.. hadi by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Günlük taktım ben bugün düşündüm Bursa'nın iç organlarını biliyorum ben yaşamımı rar.'lamak istiyorum temmuzda İzmir'e taşınacağım; İstanbul'unda boku çıktı İzmir güzel İzmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 2 saat sonra dışarı çıkıyorum günlük, akşama kadar işim var bugün. 6-7 gibi görüşürüz günlük. Öptüm günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 günlük mattan 0 alıp öğlen geleceğim byyss anacığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 günlük rüyamda dr house un bekar evindeydim çok korkunçtu gri desenli perdeleri, yeşil ucuz sabunu vardı of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 açım, uykum var, sigara içmek istiyorum, susadım ve sanırım ateşim var. bademciklerim de iyileşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 günlük melankolik miyim? hayır. yalnız mıyım? hiç de bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 öküz gibi gribim ama ayakta atlatıyorum.. iş pazar günü bitiyo ama ben pazarda gitmicem..gerçi pazar sabahına bitmiş olucağı için pazar günüde pert olucam bide o gün kızla buluşcam ha bide sabah oy vercem paraya ihtiyacım var günlük elimdeki parayla neyapıcağıma karar veremiyorum taksitmi ödesem fotoğraf makinası mı alsam ayakkabı alıp kalanıyla bişeyler daha mı alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 hmm şimdi ödev kontrolleri falan var. şu ana kadar kimse getirmedi. ben de rahatım abi. bol bol eksiğim var ya. ödevi kağnı hızı ile götürüp öküzler gibi kitap deviriyorum falan. ama asistan falan sorun çıkartıyor işte arada. yahu bi durum lan teslimi sene sonuna ödevin! aradaki kontrolleri topluca yaparsınız bi iki hafta sonraya da bi durum öğreneyim iyice. yoksa büyük kısmını ezbere yapıcak excel tablolarım var. kodum mu 4-5saate ödevin %60'ını çıkartırım. çıkartırım da ulan ben lisansı öle geçtim işte! bak formüle, yaz excele. bak kitaba, koy örneği.. sonuç doğru. tamam! koy ödevi, kopyala word'e bitti.. sonra o konudan yorum yapacakbilgi olmadan mezun oluver.. seminer meminer ne varsa gidiyorum, 2 kursa gidiyorum, haftada 3gün okul.. durun lan yapıcam ödevi işte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 günlük, yatağımdan zıplayarak uyanmaktan yoruldum ben. her gün her gün kabus görülmemeli. bilinçaltımı sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 uyuma lan! bak biz uyuyoz mu! gerçi uyusam da rüya falan görmem.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 sende bir bozukluk mevcut o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 yok.. biz de übermench durumu mevcut. %60 daha az uyuyoruz ve uyuyunca anında derin uykunun içine giriyoruz. bilinç altı ile üstünü de eşitledik.. halkların kardeşliği bi nevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 uyuyunca direk derin uykuya girildiğini yeni öğrendim, benim bildiğim yattıktan 3 saat sonra falan derin uykuya geçiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 hah işte siz normalsiniz... sizde öle. bizde değil. biz kafayı koyunca uyuyoruz direk derin derin. nabız bile 40lara iniyor! nefes desen dakikada 15 hızlı bile. çok verimli çok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 belki de normal olan sizsiniz, biz anormaliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Dunn dunn dunnnn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 günlük antalyada feci sıkıldım, akraba saldırısına uğradım resmen. şimdi dinlenemeden fizik çalışmaya başlıycam bi de. vize bitse de içsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ''Now sayin' goodbye, girl don't never come easy at all. But you've got to fly 'cuz you're hearin' those young eagles call.'' ''And the loudest cry under the sun above is the silent goodbye from the ones you love'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar