Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 günlük sen ne nubçıktın yea. edit; şu kadarcık şeyi de yazamadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 kendimi cok rahatsiz hissediyorum. biraz sana yazmak, icimi dokmek istedim. rahatlarim (umarim). hayatin hic bi zaman bi lunapark kadar eglenceli olmadiginin farkindaydim ama bu kadar sux olmasina da hic gerek yoktu. yani gercekten yoktu ya (biraz isyankarim bu aralar) oyle ya da boyle topladigim ileri derecede melankolik bi bunyem vardi, bi kabustan uyandigima ve herseyin bundan sonra daha iyi olucagina inaniyordum. iyi bok yedimdi. "kapkaranlik bi yerde ufak isik kirintilriyla avutmussun kendini" dedi kahve falima bakan hatun, adimi 30 sn once ogrenmesi ayri bi gariplik ki yazsin uydursun, kendi gormek istemeyip reddettigim seyleri patir kutur yuzume vurdu. gereginden fazla deger vermisim? olmadik yere kendimi pembe bulutlara cikarmisim? aslinda tastamam bi yalanin ortasinda orman cini gibi zipliyomusum? ha bi de aldatiliyormusum, buna pek inanasim gelmedi.(ama inandim) uzun bi zaman hayatima ara vermeyi (yine) bu sefer istemesem de (yine) kendimde "let it go ak" gucunu bulamiyorum(yine, yine, yine). insanliga olan inancimi kaybettim :) cogu zaman kizgin veya uzgun rpsi yapsam da asil icimde hissettigim seyin kandirilmaktan kaynakli hayal kirikligi oldugunu biliyorum. herkes farkindaymis da tek aptal benmisim, gorememisim olani biteni, bitecegini gorememisim. aptal gibi "hersey iyi, hersey guzel, sevgi herseyin cozumu, teletabbies" modunda takilmisim. koskoca bi aptalim ben ve en cok kendime kizginim. düşünüyorum da nasil bu kadar kör olabildim ben nasil boyle bi hataya düsebildim, nasil yenden kandirdim kendimi? ben nasil bu kadar gozu kapali atladim? kime guvendim ak. guvendigim, inandiğim , hayatimi verebilecegim insan oylece umursamadan cekti gitti gunluk. sirf kayitlara gecmesi icin soyluyorum, bu son defa asik olusumdu. darkest regards dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 hayat zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mortis said: hayat zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bir gece ansızın buhar olur sana gelirim farkına bile varmassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 of dory içim parcalandı okurken, üzüldüm :( bu falcı kadınlar da ne zaman iyi bişey duymaya ihtiyacın olsa patır patır kötü seyler söylemeye baslıyolar. kahrolsunlar sdf. hayat zor günnük:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Günlüğe yazılan yazıları okuyunca sadece kötü olanın kızlar olmadığı izlenimine kapılmaya başladım.KGG bugun varız yarın yokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Sevgili günnük Çok güzel bi gündü bi kız arkadaşlaydım takıldık önce sahile çıktı falcı teyze geldi gitmedi ama inatla baktırmadık..Sonra cafenin tekine gittk nargile falan içtik sonra stüdyom vardı ona gittik gayet perfect çaldım sonra nedense bu kız öptü içim bi garip oldu neyse sonra evine gittim annesiyle tanıştım çok sevdi sonra gitmem lazım maçım var dedim ve dotada ilk maçımızı SBT'mle kazandım kısacası perfect bi gün geçirebildim sonunda (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 diyorum ki her şeyi unutsak, onlar da mutlu olsa, aynı anda huzurlu olabilsek de benim de içim rahat olsa çok şey istemiş olmam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Dartanian said: Sevgili günnük Çok güzel bi gündü bi kız arkadaşlaydım takıldık önce sahile çıktı falcı teyze geldi gitmedi ama inatla baktırmadık..Sonra cafenin tekine gittk nargile falan içtik sonra stüdyom vardı ona gittik gayet perfect çaldım sonra nedense bu kız öptü içim bi garip oldu neyse sonra evine gittim annesiyle tanıştım çok sevdi sonra gitmem lazım maçım var dedim ve dotada ilk maçımızı SBT'mle kazandım kısacası perfect bi gün geçirebildim sonunda (:hayatınun geri kalanı berbat geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Seninki cidden gecmis ama, yavru sokak kedisi gibi bakiyorsun kusura bakma da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 10 numara oynadım.tutcak gibi bi his var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kötü bir sabah kötü bir gün kötü bir akşam kötü bir yaşam kötü hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 3 saat süren salak deney. ayaklarımda derman kalmadı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 iyi bir gun kotu bir ayrilik ders calismak lazim vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 baba.. kaç günlük tamamen huzura mezarda kavuşmak istemiyorum lan. bırakın soluklanalım.. dasaaa solukal.. yeni mahalle muhtar adayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 naber lan günlük beni sorarsan bende durumlar cacık. koca 1 senemi kendime zehir ettiğimi düşünmeye başladım. dostum kardeşim dediğim insanlarla bir bir tartışır oldum. düşünüyorum acaba sorun bendemi diye sonra yaptıklarımı düşünüyorum falan doğru cevabı bulamıyorum. keşke eve çıkmasaydım keşke kırıp dizimi paşa paşa yurdumda otursaydım ama ne oldu rahat battı. ha şimdi diyecen o kadar kötüysen niye evden çıkmıyosun diye şuanda konuşmadığım ev arkadaşımın mali durumunun yeterince kötü olduğu için içim el vermiyor onları ortada bırakmaya. bu şarkı sana gelsin lan günlük. eskiden neşemiz vardı gülümserdik hergün uzaktaydı hüzün. hayallerimiz vardı uçurtmalar geçen içinden cumartesi öğlen boyalarımız oynardık rengarenkti herşey karanlığı boyardık. ve birden büyüdük aniden ve birden küçüldü hayaller..... ogun sanlısoy - büyüdük aniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 scientific linux yüklüyorum haydi bişmillah. hayır aklımda herhangi bir sebep yok onu ubuntuya tercih etmemin, sadece isminde bilim kelimesini geçmesinden ötürü.. ÖTÜRÜ? KİMDEN? SENDEN? BENDEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ardeth bi gün dünyayı yok etmeyi falan planlarsan söyle millete borç takiyim gitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 SUP DAWG, WE HEARD YOU LIKE DICTIONARYS, SO WE PUT A DICK IN YOU CANARY BECAUSE THE LIBRARY WAS TO FAR AWAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ring > (integral domain U division ring) | (integral domain^c U division ring^c)^c =/= O, (integral domain^c U division ring^c)^c > unique factorization domain > principal ideal domain > euclidean domain > field oldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 tuğba seni anlıyorum ve acını paylaşıyorum. metanetli ol. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulsinful Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Günlük çok yorgunum çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 dasaaa said: open source iyidir.. BOK İYİDİR!! bi boka yaramadığı için para verilmeyen veya bi çok muadili olduğu için sadece salakların para verdiği dallarda yazılan programlara open source denir. mesela salak open office'e bakalım.. salak open office isimli programımız excel ile rahatlıkla import ettiğimiz ve rahatlıkla tablara ayırdığımız output file ı open ve salak olduğu için açmamakta ısrar ediyor.. hmm sonunu txt yapıp deniyoruz. "aralarda space var hacı, oralardan ayır sen" dediğimiz datayı merdiven gibi süslemek maksadı ile sayıların %80ini tamamen silerek bize geri veriyor.. öpüyorum onu buradan.. sevgili salak şey.. soldan sağa herhalde 60 tane sütün var mal! sokayım open'ınına.. ben de çatıcam iki tane kod, bi işe yaramayan.. open mı open abi.. işe yaraması dert değil. yok bilgisayar pert olmasa vericem excele sonrada open office vurucam kırbacı vurucam kırbacı! open office benim için bitmiştir.. yarını geçireyim bi daha da altın kutu içerisinde "buyrun kullanın dasaaa bey." deseler kullanmam.. dasaaa'ya altın cd kutusu içinde open source proğram vermişler, "ah nerde o, çalışan proogramlar.." demiş.. lcd'den kafasını içeri uzatıp gündüz vakti elinde fenerle çalışan proğram arıyorum dediği de rivayet edilir. zıkkımın kökünün peki ve son halkası mikroşoftun excel gibi çalışan bi programı bizim gibi acizlik içinde program arıyan kullanıcılara bahşetmiş olması elbette ki office programının aldığı parayı anasının ak sütü gibi hakketmesine ön ayak olmuştur.. afferin olm bill -askerlik arkadaşım ya ondan böle diyorum- gözlüklüsün, tipsizsin falan ama kral adamsın be.. afferin sana çocuuum. seninle iftar yemeğine çıkalım diyorum. ama sen ödeyecen.. bi de cebine bi office sıkıştırsana. şirkette çok vardır kimse yokluğunu farketmez.. neyse şimdi gidip bi yine hızlıca devam etmeliyim.. böle motor takılmış gibi iş yapmak çok büyük stress anasını alayım da gideyim. inşalla teğet geçecek.. yatıcam uyuyacam belki rabbim bana da clveland der.. bugün bi kere daha kanıtlandı ki.. open office sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar