pogodi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 günlük şubat ayını çok sevdim ben paramın yarısı bile bitmeden aybaşı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 günlük günler yoğun, günler güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 pogodi said: günlük şubat ayını çok sevdim ben paramın yarısı bile bitmeden aybaşı geldi. laan! hede hödö kursu çat 200yetale, hödörö semineri çat 200yetale, bıdırı kitabı çat 40yetale, zötörö çıktıları çat 40yetale.. paranın su gibi gidişini görmek.. paha biçilemez. bu ekonomik krizde paranın daha bi beter poponuza kaçması için.. mastercard (veya başka bi kredi kartı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 MOTOR_B 88 GİRDİ TRAFİK_B 80 GİRDİ İLKYARDIM_B 90 GİRDİ asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 kucağımda kedi program yazıyorum iyice kötü adam gibi oldum biri gelse de kediyi severek dönsem ona döner koltuğumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ya gondarla 0-29 oynanırmı arkadaş of amba laf soktular kardeşim 5 saat oldu oyun biteli hala adamlar whisperdan laf sokuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 günlük yarın kurs var kafa yine ambele olcak ordan çıkıp sabbaha kadar kingodisko !11 pazar günü gidicem şu adamlan konuşmaya bahalım ne olcek.. hadi hayırlısı dier taraftan hala mail gelmedi bakalm o nolcak ayrıyetten çımartesi günü böyük gün ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Günlük şu rep işi bitsin artık bir pes 6 indireyim nostalji olsun dedim içim dışım rep oldu. Post sonlarına ReSPecT! falan yazsınlar ama rep olmasın artık ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 günlük 3 gün borç versene eheheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 günlük... yatsam uyuyabilir miyim, uyusam sabah kalkabilr miyim, kalkarsam ayık dolaşabilir miyim... bilmioyorum o yüzden hiç uyumicam ve neler olacagını görmek istiyorum aynı zamanda canım da sıkıldı bari gidip biraz ps 2 oyniyim da zaman geçsin sonra da bir film izlerim sbaha 8 i ederim herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 günlük güneş açtı lan sonunda. 1 haftadır griden başka renk görmemiştim iyi oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Ardeth said: kucağımda kedi program yazıyorum iyice kötü adam gibi oldum biri gelse de kediyi severek dönsem ona döner koltuğumda kedi de matrix'teki deja vu kedisidir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 kedidir kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 günlük mutluyum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 günlük bu sene doğum günüm olmamasına rağmen bir çok arkadaşım kutladı. sevindirik oldum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Günlük 10 gündür ibişi gibi sırıtıyorum. Ben yatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 barbu said: günlük bu sene doğum günüm olmamasına rağmen bir çok arkadaşım kutladı. sevindirik oldum günlük. Asadsada 5-6 yaşındasın ya 29 şubatsa neyse hepi pörtlek burdan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 O yeşil gözlerinde ben yoktuuum :( off off günlük efkarlıyım fazla yazamıcam sıkıntılıyım işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 oww,günlük baba naber ne zamandır karalamıyodum sana bişiler.herşey aynı be günlük değişen bişi yok,dönem derslerini verdim,bakalım bu dönem kolay diyolar ort yaparız artık.öle işte sonra yine paslaşırız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Dartanian said: barbu said: günlük bu sene doğum günüm olmamasına rağmen bir çok arkadaşım kutladı. sevindirik oldum günlük. Asadsada 5-6 yaşındasın ya 29 şubatsa neyse hepi pörtlek burdan da ehehe evet 4 yasımdayım hala. saol bu arada. bu arada günlük guzel bir gundu. sansım dondu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ya tiksindim ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 rüyamda günlüğe, herkes bişeyler çiziyor , ben de resim çizebilmek isterdim gibiisnden bişey yaziodum. Seni rüyamda gördüm yani günlük. Dikkat et! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 sen beni öpersen belki ben fransız olurum günlük. bir söz karın boşluğumda, domates. hiç beklemediğim anda güneş girer gözüme, mutlu olunca anlarım ne kadar sakil olduğumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Allahım bugün bir iş olayı halloldu sana şükürler olsun ! :) mp3 player aldım len :D sdf yarın harç yatırcam ders seçicem çarşamba iş başlıyo bi kısmetse.. bugün çok sevdiğm eski bi aile dostumuzun vefat ettiğini öğrendim ve az önce adamınbiri nin babasının vefat ettiğini öğrendim ikisinede çok üzüldüm.. Allah rahmet eylesin.. Allah yakınlarına sabır versin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Ufaktan Florida ya yol gözüküyor günlük ve benim ufaktan ufaktan ispanyolca öğrenmem gerekecek. Peki bu bi ufak nasıl olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar