Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ne güzel tuttururmuşum topolojik özelliklerini proteinin sdf http://img6.imageshack.us/img6/1748/adszkiu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sevgili günlük, tatlı bir yorgunluk var üstümde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ders mi çalıştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 evet ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sevişmiş belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sigarada yaktıysan tam olur üstüne off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sigara kullanmıyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mortis said: evet ^_^ o duyguyu çok yakından tanıyorum ondan hemen anladım sdf bugün ekstradan girdiğim genel relativite dersinde o duyguyu hissetim mesela sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 huaa yarın istanbula gidiom ii bi deisiklik olucak gunluk.gezecem tozacam ankaradan bi sureligine olsa da kurtulacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 günlük, pestilim çıkmış, ayakta uyuyorum. kendime not: perşembeleri bilgisayar al yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 piyango aldim, yarin 171 milyon dolarim olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 1 milyonunu verirsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 oha amerikada ikramiye 171 milyon dolarmı lan türkiyeden bi il satın alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 türkiyeden ili napıcan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ıspartayı satın alır hepsini kovardım ordan süleyman demirelin ismi olan heryeride bişiler yaptırırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ben ıspartadan alacağımı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bana hala borçları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 günlük iki çok önemli yere başvurdum hayırlısı neyse o olsun amin Allahım yardım et.. çohheycanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 mülakat yaparlarsa geçemezsin 100 mt kaç cm diye soruyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Sevgili günlük... Gecenin ikisinde elimde telefon, sapık gibi bankaların çağrı merkezlerini arayıp yurtdışı EFT ücretlerini, yıllık kart ve hasap ücretlerini fln öğrenmekteyim. Yurtdışı EFT ücretleri zaten kol gibi, hele ING Bank EFT miktarının %10 ila %5 arası değişen miktarlar belirttiki o nasıl bir kolsa. Hayır aynı zamanda hem USD hesabı hemde TL hesabı açmalıyım ki FOREX işlemlerimde yada internet alışverişlerimde birde kendi kurundan değiştirip parayı verecek deli gibi kur farkını. İki hesap demekte iki hesap ücreti demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 kermit said: mülakat yaparlarsa geçemezsin 100 mt kaç cm diye soruyolarmış yapmazlar 10000 sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 günlük uykum geldi. tanrı 10lu halley'i kutsasın. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Yaklaşık 10 gündür hota foka gülüyom günlük. Paso sırıtıyom. Şu anda yaptığım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 gunluk STOP. cok mutluyum STOP. nolur bozulmasin STOP. asik olmak super bisey STOP. hahah STOP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 günlük istanbul trafiğinden kadınları banlasak trafik problemi %38.79 oranında azalır diye düşünüyorum. O kadar aptalca kullanıyolar ki, sabahtan akşama kadar delirttikleri insanlar da birbirine bulaşıyor böylece toptan herkes birbirine kıl hareketler sergiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar