asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 günlük, evde iki gündür süren bi misafir gelecek telaşı var. hayır, ilk defa da gelmiyorlar neden bu sefer bu kadar telaş oldu bilmiyorum. küçük kardeş olmanın gereği olarak bilimum işler bana kaldı tabii ki, bugün 2-3 defa eve gel evden git eve gel evden git yaptım. daha yeni girebildim eve. ve kimse yok, sessiiz sakiiin. yorulmuşum, hava da soğuk üşüyorum hala. birazdan gelir millet, o zaman görürüz cümbüşü. notlar açıklandı, bi incomplete notum var, onu beklicez bi de heyecanla şimdi. ortalamam düştü birazcık. incomplete gelince biraz daha düşücek tahmin ettiğim not ya da altı gelirse. sağlık olsun, birazcık daha gerilere düşmüş bulundum böylece. hadi lelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 RÖAAA günlük bitti sonund finaller. hayatımın en komik anadolu hisarı-kadıköy yolculuğunu yaptım. komik bi akşamdı. huzur muzur böyle. ehi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 üzerimde gecmeyen bir yorgunluk var,nedendir bilinmez beslenmemden kıllanıyorum daha cok yemek yemeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Hay beyp ikinci dönem başlıyor ve ben daha uzun bi tatil istiyorum =( bu arada doktorun verdiği ilaçlar ilk kez yaradı artık traş olurken suratım kasap duvarına dönmüyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 sanırım sıkıntıdan ölecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Aspavayi ozlemisim hayvan gibi yedim 45 derece aciyla oturuyore suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Ulaş naber ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 İyiyim senden nereye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 iyi ya napalım, oturuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 milli takım ana hıbılar sponsoru olarak direksiyon sınavında milli takımımıza başarılar dileriz. 7.30 ne la ölüyorum uykusuzluktan. haydi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 günlük, 3 sabahtır karşıdaki inşaat, beni uyandırana kadar gürültü çıkarıp, sonra sessizleşiyor. buna bugün sabahın sekizinde basbas bağıran telefon eklenince tamamen kalktım. günaydın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Günlük,çok sıkıcı bir gün daha başladı ve devam ediyor.Gün kavramını yitirdim evet bugün hafta sonuymuş,nerde bunun coşkusu?Ve evet sıkıntıdan ölmek die bir kavram varsa intihar ediorm..(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 günlük, naber la? beni sorarsan iyiyim. biriktirdiğim paracıklarımı harcicak güzel biyer arıyorum. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 32 diş.. ağzımı kapayamıyorum. sırıtmaktan suratım gerildi. ajda abla bekle geliorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Sevgili günlük. Hiçir şey yapmadığım cumartesi gününden merhaba. Hafta sonunun hafta içinden farkı kalmadı. Psikologa ihtiyacım var. Sonra görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 böyle içimden avazım çıktığı kadar bağırmak, duvarları yumruklamak geliyor. içim içime sığmıyo lan. ilk sataşana çok pis dayak atacam. hiç laf maf uğraşmıcam da direk fiziksel vahşey uygulıcam. off *küfür*. aikidoya bida başliyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Böyle sıkıcı tatil olmaz olsun. nasıl geçicek bu 14 gün. çatlıycam sıkıntıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ne istesem ne istesem dışardan ne istesem sonra topoloji çalışıp bitirsem sonlu boyutlu banach uzaylarına geçsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 sevgili günlük, bugünüm çok güzel geçti. oh içimi döktüm rahatladım günlük iyi ki varsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 günlük, "boğulsa belki." evet. merhaba boğaz ağrısı, merhaba çay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 günlük; hompardileri polis basmasın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 günlük. bi daha yüzüne bakarsam senin gibi olayım. allah belanı versin. az evrilmiş gerizekalı seni. hayvan. tipine çaktığımın mutantı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Yerden sağlam bi ekran kartı veya o değerde bi miktar para bulsam keşke günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Hoş bir gündü, 1.5 saat sonra daha güzeli başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 neymiş daha güzeli günlük burası içini dök insanın en iyi dostu günlüğüdür hiç bişi saklanır mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar