Chastise Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 yendim seni emre kongar. marx sorduğun için tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Günlük son finalim kaldı . helal olsun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 günlük..kolay dersleri seviyorum çalışması pek bir eğlenceli oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Günlük doğalgaz zehirlenmesi yaşadık kız arkadaşımla, 2 gündür yoğun bakım, dalış ünitesi falan çok heyecanlı böyle. Haydi bana ilgi göster paticik iki gündür attention whoringim birikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ohannes diyorum yenden, hatta yenden gecmis olsun diyorum. aman diyim arkadaslar, 7 kişi gitti daha 15 gun once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ya ev arkadaşlarından biri eve uğramasa bildiğin alamazdık bu sezon gladiator title. Gözüm açık giderdim. Da allah kahretsin bu hafta 10 maç yapamadık işte. Önceliklerim kusursuz bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 xunn said: Günlük doğalgaz zehirlenmesi yaşadık kız arkadaşımla, 2 gündür yoğun bakım, dalış ünitesi falan çok heyecanlı böyle. Haydi bana ilgi göster paticik iki gündür attention whoringim birikti. muk ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ohaa çok geçmiş olsun ya. ben de çantam kayboldu falan yazıcaktım vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ulen günlük dün gece harika bir rüya gördüm bi 4-5 yıl ileriki halimi gösteriyordu ama sabah kalkınca aklıma bişey düştü ya böyle olmazsa diye .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 günlük önce xunn'a geçmiş olsun dileklerimizi iletelim.. sonra bana gelelim. lineere koydum çocuğu, 100 gelcek büyük ihtimalle. oha bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 xunn said: Günlük doğalgaz zehirlenmesi yaşadık kız arkadaşımla, 2 gündür yoğun bakım, dalış ünitesi falan çok heyecanlı böyle. Haydi bana ilgi göster paticik iki gündür attention whoringim birikti. abiii geçmiş olsun. doktor iyi reward verdi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 günlük, i'm a man machine, drinking gasoline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 mukavemet sınavım cok iyi gecti,iyi bi harf notu gelir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Dynun said: xunn said: Günlük doğalgaz zehirlenmesi yaşadık kız arkadaşımla, 2 gündür yoğun bakım, dalış ünitesi falan çok heyecanlı böyle. Haydi bana ilgi göster paticik iki gündür attention whoringim birikti. abiii geçmiş olsun. doktor iyi reward verdi mi? Evet abi gg olmaktan kurtardık son anda, rmk'dayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 oha kız arkadaşı varmış, aseksüellik tripleri buraya kadarmış demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Sosyoloji ile yarın noktalıyoruz maratonu umarım vahap hoca bizi noktalamaz o entel dantel sorularıyla büte kalmak istemiyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ajda pekkan'i seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 xunn said: Günlük doğalgaz zehirlenmesi yaşadık kız arkadaşımla, 2 gündür yoğun bakım, dalış ünitesi falan çok heyecanlı böyle. Haydi bana ilgi göster paticik iki gündür attention whoringim birikti. of öküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 kolum göğüsüm kanatlarım belim sırt komple ağrıyo.. gelişiyomuyum evet öküz gibi olcammı evet yürü beee !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 5 yıl önce yazdığım günlüğü bulup okudum bi tuhaf oldum bir daha günlük yazmam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 başlarım böyle işe günlük ya 4 soru var 30 30 20 20 şeklinde ilk soruyu atlayıp diğerlerine geçtim önce neden nasıl bilmiyorum 1 saat 55 dk kastım kanırttım 70 puanlık kısmın 50 puanlığı cevaplı, gelse gelse 30 gelir zaten sınavlarımızın ne mal olduğunu bildiğim için ilk soruyu yetiştiremem nasılsa 5 dakikada diye kalemi bırakır gibi oldum, yandan sorulara baktım fakat ? ilk soru arctanjantın türevi x 1/kökiks demiş, e lan bu ne biçim soru sonrakinde denklem vermiş ondan sonrakinde bir tane daha ondan sonrakinde iki denklem yazıp bitecek bişey istemiş LAN ?? NİYE BU KADAR KOLAY BU SORULAR derken süre bitti, içimden HAYVAN HERİFLER 2 SENEDİR KANIRTTIRIYORSUNUZ HER SORUDA, BU SINAVDA NIYE LISE SEVIYESINDE 30 PUANLIK SORU SORDUNUZ YA haykırmak geldi, büte girişim kesin gibi. 3 gündür de çalışıyordum allah kahretsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Merhaba paticik Yine ben geldim Merak etme bulaşıkları yıkadım da geldim Paticik abiler gibi merak eder mi bilmiyorum ama Özge bulaşıkları yıkamazsam paticiğe giremem demişti de Onun için söylüyorum Geçen hafta Zehra Sağ elimde tekila sol elimde bira dedirte dedirte Beni alkolik etti Ben biliyorum artık nerde ucuz tekila nerde ucuz bira Şimdi iyi biliyorum paticik Ucuz tekilanın nerde olduğunu Hani geçen log in olduğumda Canım bişey istiyor ama ne demiştim de Bir türlü söyleyememiştim ya ne olduğunu Bak şimdi söylüyorum Tekila işte Canım çok tekila istiyor paticik Hem de her gün istiyor paticik her gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Günlük bugün iki hafta sonra işe gittim, sezon baslıyor work&travel geyiğinde. Evet reklam kokan postlar ama para kazanmak lazım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 günlüqué, mat finali baya kötü geçmesine rağmen, son final olmasının getirdiği bir avantaj var ki 16 ŞUBATA KADAR BOŞUM RÖRÖ oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Selam en cok korktugum ve kalıcam dediğim metin çözümleme dersinden 75 alıp C ile geçtim ehu nası keyfim yerine geldi belli değil günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar