adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 günlük yoksa?! hadi bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 cüzdanım bulundu. o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bi sorun var gibi ama du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 çok kötü aşık oLdum günlük baba karşılıksız aşk en güzeli de bu deilmi günlük karşılıksız hiç bir şey beklemeden yaşanan aşk en güzeli bu bence sabahlara kadar onu düşünmek belki haberi yoktur onu düşündüğümden ama ne biliyim günlük belki de vardır ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 yine yazdım "computational physics" dersinin programını 2 saatte yine süper yazdım yine çok hızlı çalışıyor kahretsin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Günlük lan. Müzik... Çok süper bişi. Cidden bak :D Verdim kendimi müziğe. 2009'un başından beri müzik dinliyorum. Yani günün uzun bi zamanını müzik dinleyerek geçiriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Günlük.. Konuşabiliyorum.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 s.çtım oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 günnük reverse engineering kasıyorum çok pis sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 yeni gune cikolata ve koka kola zero ile basladım,enerjigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 günlük kızağı alıp kampüste çılgın attık. sonunda o tümsekten zıplayıp kızağı kırmamla gece sonlanmış oldu. yarın bi kaynakçı arıcaz artık. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bir günü daha geride bıraktık günlük. garip bi gündü. doğumgünümdü falan, kutlayanlar oldukça mutlu ettiler beni, ama birinci dereceden olmasa da bi üzücü haber daha aldım. çok fazla ne bişey yapmak, ne de oleyya diye dolaşmak içimden geldi. ama yine de güzel bi gündü. günün olayları, eylem altında çay içmek, -kaç oldun? -çüş! ve 50 ytl'den altını kabul etmeyen dilenciydi (ciddiyim bak, adam 2 saat dil döktü bana yarım milyar bul, bana büyük para ver, bana bi 50 ytl ver allah peygamber ... aşkına diye. hatta yarım milyar isteyince şaka falan yapıyo dedim direk). aveaya da bugün uyuz oldum tam olarak 2 defa hem de. yatıcaktım yatar gibi yaptım, uyuyamicam galiba dedim kalktım, bunları yazdım, şimdi birazdan bi daha yatmayı denicem :) hadi lelle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 günlük, ben her şeyi içime atıyorum süper oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 gunluk 10 maddeden olusan bi plan yaptim hergun icin. tabiki bu bir yaris yarisin sonunda pizza var kaybetmek yok hedef 45+ (50 üzerinden) tanrim cok zor ama cok eglenceli olucak rakip kuvvetli kucumsememek lazim o yuzden simdi yatiyorum. iyi geceler KAFAYI YEMEDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 edit: tamam gördüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 gormus oki, fsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 -_-; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 dory said: hedef 45+ (50 üzerinden) lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 burayi trolletmem işte sana kitana. git modu uyumus bölümleri kurcala sen. uyariyorum, gelisine agzina vurma konusunda mahalle birinciligim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 45i hedefle olmazsa 30-35 alırsın. Bu ülkenin üniversite kaynakları "geçer not alsam yeter abi" diyenler yüzünden böyle kurudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 sabah 7de uyanmak, pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 50 üzerinden ama o en az 45 yani her gun icin 1 kayip max. ya oyle deme lütfen işin ucunda dominos pizza var. bi de yemek planlamam lazim haftalik, boylece "ne yesem acep ne pişirsem" oyalanmasindan da kurtulucam. ama suan uyumaliyim sanirim iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Ben de 50 üzerine göre konuştum zaten. Yüksek not hedeflemek iyidir manasında. Neyse az önce genetik derslerinin sınavına çalışma programı yaparken neden derslerin bu kadar sıkıcı olduğunu anlamadım. Derslerde hiç fizik ve matematik içerik yok, dolayısıyla 4 sene öğretebilecek bir şeyler bulmak için sürekli bir molekül, hücre, organ, organel ya da vücut parçası ismi ezberlettiriyorlar. 4 sene isim ezberlemekten başka bir şey yapmıyorsun ve lab dersleride son derece faydasız. çocuğum olursa genetik okutturmam ona sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 az önce şunu farkettim lan bayağıdır evden çıkmamışım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ulan günlük mobil internet ne kadar pahalı ya 3 gsm operatörüde kazık. 1-2mb için 10 knt mü verilir. reklamsız resimsiz bi sayfaya girsen zaten 250kb.. anladım ki bu ülkede internet, adamı havada karada..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar