adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 kuantum kanıtlanmadı mı ? sen neyini yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 şunlarla eğleniyorum http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/Hbase/quantum/hydwf.html ayrıca lie cebiri, geometrik cebir, symplectic geometri, topoloji vs öğrenmek istiyorum sanırım bi 500 sene falan yaşamam lazım bunun için sdf neyse cebir ile başladım devamı da gelir gsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 sana nobel ödülü vermezlerse adamın kemikleri sızlar vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 yok yahu standart 4. sınıf kuantum mekaniği ödevleri bunlar yani sınıftaki herkes yapmak durumunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ben lise 2 matemetiğinden DD zor alıyorum sen anlamadığım bi sürü şey yapıyosun vallahi tebrik edicem tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 iki gün üstüste bi çandarlı bi de selçuk deplasmanı vermişler bana günlük. ikisi de en aşağı 2 saatlik yol. beni bıktırmaya çalışıyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Günlük farkettim balonum gitmiş sevindim ulan sevmiodum newbie olduğumuz bu kadar belli edilmez ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bugün 4 ay sonra ilk defa 4 e kadar uyudum ne kadar güzel bişey lan uyumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 sina gelip hava atiyo burda ama yaptigi bişi yok. talebe insan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 uyumadım daha canımda sıkılıyo. cok kotu ya uğraşıcak bişeyin olmaması.bi kaç haftadır sadece yatıom kalkıom sığır gibi :D gidişat kötü gibi bakalım ne olacak.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 günlük daha daha robotlaşmam lazım sırada düzenli uyku saatleri. herşey düzenli düzencan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 dondum lan bu ne soğuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 koskoca msnde 1 insan cikmadi gunluk, beni sabah 8de uyandirabilicek. hepsini silip atasim var hunharca, meger birer nickten ote degillermis, meger MEGER HEPSI YALANMIS! AMA PEKALA! BUNU SIZ ISTEDINIZ! BU YAPTIGINIZIN HESABINI VERICEKSINIZ. *yumrugunu sikar* BEN YAPACAGIMI BILIRIM!! HEPINIZE ABUK SUBUK NICKLER EKLICEM GAYLORD OLUCAKSINIZ NONOS YAZICAM HEM DE CAPS ACIK. .. system failure system failure system failure system failure system failure system failure system failure system failure system failure system failure system failure system failure system failure system failure system failure system failure system failure bu mavi ekran vermeden onceki evre birazdan giyinip evden cikmam lazim. biseler atistirip, okula gider yer tutarim hatta guzel bi yer tutup duvara tasa formul doserim bu sinavdan iyi almak zorundayim. cok korkuyorum tanrim. SO TELL THE GIRLS THAT IM BACK IN TOOOWN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Gnydın günlük bok var erkenden kalktm :S ve harbi souk dışarısı ayrıca çok açım tek tesellim kurabiyem olması birazdan çayla onu atıştırıp dışarı çıkıcamm günlük şans dile ban.Bitti Günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Günlük dory'i çok iyi anlıyorum. 2 saat önce evden çıkmış olmam gerekirdi ama durum gördüğün gibi. neyse zaten yarınki sınava çalışmak için gidiyordum dersim 2 de benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 günlük, ingilizce vizesine girdim. muafiyet almayan aklımı seveyim. boşu boşuna sınavdı, dersti uğraşıyorum. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 off diyorum günlük sadece offf içtim yine benicali başım fıldır fıldır dönüyo. gidemedm yine okula, o kadar yolu bu halde gitmeyi göze alamadım. birazdan nusret amcalar beni almaya gelcek onlarda kalcam haftasonu. ay ölcem şimdi. ekstasi dıtdıtıdıtıdıtııdıt edit: hapşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 günlük, farklı sırayla çözdüm diye kağıdımdan 44 puan kırmış hayvanat bahçesi kılıklı hoca. bütünlemesiz bir dönem atlayıp hayatımda yeni bir sayfa açacaktım ama kısmet değil sanırım ne biçim okul bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ben akışkanlar mekaniğini cok seviorm ama o beni sevmiyor.sebepsiz yere moralim bozuk.bi de aglayarak uyandım,dünyanın en sacma ruyasında hemde.cok garip bişimiş insan kendini salak hissediormuş.ispanyolcaya gitmem lazım şimdi.ama gitmesem mi?cok useniyorum,uykum var.offffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ulan 90 puanlık prensip hatası mı olurmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 -hocam ben prensip olarak g'yi 0 pi'yi 6 alıyorum.. prensip meselesi! +[large]ÇOTANK![/large] -ahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 günlük yine 2 ders elendi, havlu attık, artık önümüzdeki derslere bakıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 beni iplemeyeni ben de iplemicem günlük!! al buraya da yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Sevgili patiler ve günlük ve sen; "Sen"in yüzünden yiyemiyorum. Çok açım sevgili günlük. Çünkü programda o aşifteye yavşadım "Sen"de ceza verdin. Şimdi önümle içinde üç tane adana kebap olan acı soslu dürüm ve buz gibi coca-cola'm var. Bu bana ders olsun. İmza:Osman Usta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 lam ilk defa yeni bir yıl bitecek diye seviniyorum sanırsam.. galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar