Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 İlk defa gittiğini tellağa soyleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Her bayram aynı terane.Anneni babanı pas geç git babanende geçir bayramı.İyi valla.Sonra "eööö görüşemedik" zart zurt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 omuzlarım ve kafam düşmüş bir şekilde otururken dişlerimi sıkıp, yüzümü buruştururken buldum kendimi.. sıkıntı kötü, motivasyon eksikliği ise berbat.. hiçbir şey yapmak istemeden hayatının kayışını olaydan uzak 3. bir şahıs gibi dışarıdan izlemek ve sadece izlemek, kılını bile kıpırdatmamak paha biçilemez. sanki bu yok olursa yeni bir hak daha vericekler ve sıfırdan hayır hayır tamamen farklı bir düzlemde en baştan başlayacaksın gibi.. şu an tam burada olmak hiç güzel değildi, hâlâ güzel değil ve güzel olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben de cok istiyorum hamama gitmek. boyle gıcır gıcır yıkasın tellak fln. bi dergide trnin en iyi hamamlarını yazmıslar o sayfayı kesmistim hatta. gecen seneden beri istiyorum bu isi hala yapamadim=7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 günlük dün akşamdan şu saate kadar rockband oynadım beynim patladı, görmek istemiorum daha fazla rockband. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 kabız oldumuş gibiyim günlük yok böyle bi gerilim ortamı sanki sünnet olucam kalksın şu otobüs artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 durgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Saeros said: günlük, dün baya dandik bi gündü bugünkü uyanış şeklime bakılırsa bugünüm de dandik geçicek gibi süper tahmin, ölüyorum sıkıntıdan bi de niye benim sürekli uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 öyle takıyorum zart zurt ayaklarına yatma hiç boşuna.beni takmıyorsun biliyorum. ama ben takıyorum şuan seni. gerizekalı insan. bık bık bık laf etmesini biliyorsun. arasana ozaman. hay dangalak sinirlendirdin beni. cins. evet boşluktayım da niye böle davranıyosun? hey allam beddua ettircek beni illa. sora dönüp dolaşıp beni bulcak o beddua biliyorum. neyse dur bakalım sen bi dön ankaraya da ozaman düşünücez not: hayır aşk msjı değil. çok aşk msjı gibi olmuş ama değil. pef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 yorgunum yorgunum yorgunum.. lan nasıl bi çelişki bu evde otururken canım sıkılıyor calısırken de ebem ağlıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 sol popom seğiriyor günlük. 1 saattir. of kafayı yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 senin iki popon mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 popomun solu. oldu mu? düzelttin mi beni? mutlu musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 hayır karnım aç çalışamıyorum bu sebeple ve mutlu değilim gece gece de yemek yemek istemiyorum. geriye uyumak kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 her halükarda vaka ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 kas spazmıdır daha derinden gelen, benim de koluma oldu bazı bazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 koluma bacağıma falan olsun da neden popom? lan of!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 huzursuz popo sendromu olabilir tez zamanda bi doktora görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 sevgili günlük madem uyuyamıyorum neden bütün günü yazmayım? 11de uyandım bugün, 6da uyumuştum embesil gibi uyandım tabi. hemen giyinmeye başladım ama ne giyinme. 2 ayrı valizim var ikisini de deştim kıyafet bulamıyorum. neyse işte çıktım evden sonra. şişman bi teyze önümde yürüyodu çok sinirlendim yolumu kapatıyo diye. sonra bi amca sigarasının dumanını üfledi bana doğru ben orda hayata küstüm. bankamatik bozuktu yine sinir oldum. metroylan taksime gittim sonra. canla buluştuk <3 işte gezindik tartıştık az tripleştik cilveleştik. yirimz. sonra akşama doğru ben eve döndüm o da gençlerle buluştu. evde direkt ışık hızıyla kat kat kıyafetlerimi çıkarıp yeni kat kat kıyafetlerim olan tişört üstüne uzun kollu hıbı üstüne kapşonlu kalın sweat üstüne formayı çakızladım. çıktık abimle cevahire gittik. insanlar yerde yemek yiyodu evet gördüm bunu şoka girdim. orda abimin arkadaşıyla buluştuk. sonra maça gittik işte. yıldızlı aslanlarla HÖYLÖYLÖYLÖYLÖYLÖYLÖÖÖ HUAAA CİMBOMBOOM yaptım. değişik bi maçtı neyse sonra eve geldik. kumru söyledik yedik. belki popom büyücektir de ondan seğiriyodur ^^ şimdi de kıristina aguleradan faydırı dinliyorum. ve bitti. bana uyku ver allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 İkizim geliyor bugün günlük.12 de onu karşılıycam sonra kocaman bir izmir turu atıcaz birlikte.Offf çok özledim günlük.Böyle görünce ağlayabilirim.Ama ağlamam heralde asdsf=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bugün bitsin, kurban kesicem. yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 wtf..kandilde dua ettim sağlık istedim şimdi sag bacagım sakatlandı yürüyemiyorum ve grip oldum...wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, Senin onu sevdiğinden. Çok sevmezsen, çok acımazsın. Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem. Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin. Senin değillermiş gibi davranacaksın. Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın. Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın. ... ya yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 20 dişlerin dikişlerini aldırdım günlük bayramda çalışıyorm bu kötü oldu.. bayramdan sonraki gelişmelere göre mutlu yada mutsuz olcam hadi bakalm.. editeyşın: güzelmiş "g" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 günlük. ben ve sivilcelerim osman,nuri,hayriye,bergüzel ve pınarsu mutlu mesut yaşıyoruz artık. aslında dün pınarsu yoktu ama yanyana duran nuri ve bergüzel ben uyurken naaptıysa sabah pınarsuyla karşılaştım. bu gece yeni bi üye katılcak mı bakalım aramıza. yazar burda ne demek istemiş ? neden en ufak sıkıntıda bu kadar sivilce çıkıyo lan!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar