puritania Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ekstradan iyiyim. çok iyiyim. ne bu pür neşe bilmiyorum da var bir şeyler. MÜTHİŞİM AHAH. sevgiler dgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Kımıl kımılım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 20lik dişim. bu ay çok eziyet çektim önümüzdeki ay güzel geçsin günnük opel astra alalım çok param olsun 5 tane kız arkadaşım olsn 3 yetmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 allah kahretsin nasıl bu hale geldik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 sanırım sonunda kendim için doğru örnek olacak fizikçi ve matematikçileri buldum. Lev Davidovich Landau, David Hilbert, Richard Courant ve bulursam Charles Hermite'la Joseph-Louis Lagrange'ın matematik ve fizik kitaplarını okuyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 edit öncesi Ardeth said: [showoff]sanırım sonunda kendim için doğru örnek olacak fizikçi ve matematikçileri buldum, onların kitaplarını okuyacağım[/showoff tagi açık unutmuş dürzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 sıkıldım.şaşırdın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Dişim ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Günlük, Sap olmamak ne güzel bi duygu ya. Hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 naber ege? hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 yarin nilepi dovduler gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Günlük, Yarın ben kaçtı yurttan. Bay bay.. Sinan: Naber diyip durmasana olum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 hal hatır sormak da suç oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Günlüque, the blame demo tanıtım şeysinden geldim. helal olsun lan adamlara. valla be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 günlük sivilcemi sıktım bilgisayar aldım calippo yedim şimdi de cakemania oynıcam bıybıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 lan öyle bi hale geldim ki. canım sıkılyor ama farkında değilim. canımı bile umursamaz bi haldeyim. böyle uzay boşluğunda gibiyim. aslındagüzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bayram tatili geldi lan. eve gidiom yarın. fatih de çalışsın eheh. özel sektör zor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 günlük bugün kumarda teorik olarak 55 lira kaybettim. ama biraz çamur yaptım 37 lira oldu. hay aqe. sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bi daa oynamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 yine insomia basladı 36 saattir uyuyamıyorum , hayır bugun ogrenci evi temizliği boya badana yaptık bana mısın demiyor off of =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 günlük yarın son iş günüm=) akşam gayet sakin bi şekilde konuştuk bu sefer çıldırmadı artık işsizim günlük ama bayramdan sonra diğer yere gidicem görüşücem. artık kurtuluyorum buradan umarım yeni başlicm yerde para sorunu yaşamam bi dha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Saeros said: edit öncesi Ardeth said: [showoff]sanırım sonunda kendim için doğru örnek olacak fizikçi ve matematikçileri buldum, onların kitaplarını okuyacağım[/showoff tagi açık unutmuş dürzü tagi kapatmayı unutmuşun kıro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 http://img523.imageshack.us/img523/5701/aptalkirocn7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Ardeth açıklama yap. Ne lan bu rezalet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bu diş ömür boyu böylemi kalcak olm iyileşsin artık la ayrıca şimdi çılgınlar gibi alışveriş yapmaya gidiyorum hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar