Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Günlük, Ayvalıktan istanbula döndüm . Erken dönüş oldu çünkü baydım oralarda. Arkadaş gelmitşi hafta sonunda , o bahane oldu atladım onla döndüm. 1-2 hafta yalnız kalıcam evde. keyfime bakarım artık. Annem dönüyorum die ağladı çok kötü oldum bi an, hain evlat gibi hissettim kendimi de yapabilecek bişey yok ayvalık bana göre bi mekan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 günaydın günlük kahvaltımı yaptım şimdi işime başlicam haftanın 6günü yaptığım gibi sıcaktan sırtımdan popoma kadr terler akıcak yine artık havalar soğusun günlük dicem soğuyuncada donuyorum ısınsın derim neyse bugün kaç kilo ter dökücez bakalım bi klima aldıramadık gitti cimri şeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Günaydın günlük; Erken kalkmaktan gerçekten nefret ediyorum. Dün akşam uyumayı biraz abartmışım zaten o kadar uykum varmış ki göz kalemimi silmeden uyuya kalmışım ve o burnuma, kollarıma bile bulaşmış şimdi banyoya giricem :D Dün İngiltere'den bir arkadaşım ve onun birkaç akrabası İstanbul'a gelmişler. Her ne kadar şu an ÇOK üşeniyor olsam da bugün onları gezdiricem. O yüzden saat 11'de Sultanahmet'te olmam gerekiyor bu da saat 10 gibi çıkmam gerek demek. Evet bariz bir üşendim şunu yazarken. Neyse ben hazırlanayım bari günlük sonra konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Sevgili günlük, bende diğer normal insanlar gibi sabahları uyanıp geceleri uyumak istiyorum. düzeliversin artık şu uyku sistemim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 haydi günlük denize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Günlük, insanlar neden sevgililerinin değerlerini bilmiyorlar? Hiç anlamıyorum. Ve nasıl oluyo da bu kızlar bi kere aşık oldular mı bütün hayvanlıklarına göz yumuyolar erkeklerin. Deli bunlar ya (:P) O değil de günlük, bugün öğrenci kaynakları birimi paketim geldi. Sabancı'dan. Çok heyecanlı lan. Ehe :) Hadi bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 nileppezdel, mlesef dogru soyluyorsun. birini sevdigimi zaman algida secicilik tamamen kayboluyor *buraya biri penguenin algida secicilik karikaturunu koysun* erkeklerin butun hayvaniyetlerini sineye cekip iyi bişeyler olmasini umabiliyoruz. tabi genelleme yok, bazilarimiz. cunku siz erkekler o ilk tanima doneminde birer tasmali kucu modunda olup, bizi goklere sigdiramazken, o donem bitip hayvanlasinca bi sarsilma oluyor. sonra bekliyosun, acep bu hepmi hayvandi, yoksa sonradan mi oldu, perma mi temp mi?? işte sorularin cevaplari sonucu belirliyor. bazen benim gibi salak olup, o hayvandan bi de tekme yiyosunuz işte biz o tur kizlara epic fail diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 dory ye acıların balığı title ı verilsin günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 sly seni islak mese odunuyla doverim. suan cektigim tek aci, sabah otobuste beraber geldigim ve suan ayni havayi soludugum o godlike kisiyle yenden karsilasma oranimin cok dusuk olmasi. adam devlet hastanesinde indi ya, daha 10 durak avrdi benim inmeme. bi an DURDURUN İNCEM!! diyip, selam ben dory dicektim ama sakin ol dory saat sabahin 6si dedim. ha bi de indikten sonra elindeki dergiyle kafasina vurup uff cekti, hani "bi boku beceremedim" gibisinden. bursali patiler tanima ihtimaliniz nedir? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Öyle erkekler iğrençtir zaten pis ikiyüzlüler. Ben hep kuçu modundayım ya hiç bi kötü yönüm yok, ondan sapım sanırım kızlar evlenmek istediği zaman piyasa yaparım heralde anca :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 nilep om msn plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 susurluk ayranı içtim. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bursadaysa iş çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 istanbul'dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 cocuk ankaradan geliyordu, umuyorum ki orali ciksin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 hmmpfs..* yüzyılın en gereksiz spor sınavları listesine girebilecek bir sınav olan BUEPT sınavının sonuçları gelmiş. sıkıcıydı çok sınav, tekrar etmem lazım sıkıcıydı. uyku vericiydi.. neyse efenim b gelmiş.. buradan kompozisyonlarımı okumak için çaba gösteren kişilere teşekkür ediyorum. gerçi bu angarya ile milleti hiç uğraştırmasalar daha iyi olmaz mıydı? huh? bir de bunu düşünün.. *:hmmpfs.. çünkü büyük ihtimalle bi işime yaramayacak bu geçtiğim sınav. bana tam anlamıyla bir angarya oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 sargıyı çıkardım, artık topallamıyorum. durmak yok tatile devam. öptüm günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Genetikle başlayıp ordan biyoinformatiğe, ordan bilgisayar bilimlerine, bilgisayar bilimlerinden fiziğe ve fizikten matematiğe kayan 4 senelik kısa kariyerimin sonucu: Score Recipient(s) Send Scores: Cornell U - 2098 Mathematical Sciences -- Applied Mathematics - 0702 Send Scores: New York U Grad Arts Sci - 2596 Mathematical Sciences -- Applied Mathematics - 0702 Send Scores: Columbia U Sch Eng & Appl Sci - 2111 Mathematical Sciences -- Applied Mathematics - 0702 Send Scores: Brown U - 3094 Mathematical Sciences -- Applied Mathematics - 0702 helm sonumu hayır ede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ulan ben computational biology okuyacaktım en kötü ihtimalle computational physics falan nerden düştüm ben bu yola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 hakkın çizdiği yoldan sual olmaz evlat.. şimdi şunu düşündüm.. yaşlılık çok güzelşey be günlük. kimse ne hatalar yaptığına, ne bok yediğine bakmıyor. mutlu mesut bir dönemi hayatın.. umarım herkeş mutlu bi yaşlılık geçirebilir be günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 günlük çok pis baydım bu serverdan, her maintenance'dan bir gün öncesinden bir gün sonrasına kadar kesin bi sorun var, bak şimdi de hayvanlar gibi lag oldu sonunda da dc yedik <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 çok doldum bir anda günlük. derler ya böyle geyiğine karikatürde falan "yenecem seni istanbul" falan diye. söz vermemekle beraber hayatın adil olmamasına karşı böyle hisler besliyorum. hırs yapıyorum elimde olmadan ama plansız iç güdü, social survival gibi bir his aslında. acımasız olmak lazım ki acınma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 günlük iyi geceler, yarın sınav giricek, öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 böyle deniz havasındanmıdır nedir böyle bi romantizm. geçmişi bırak artık hacı geleceğe bakalım gibi bi yaklaşım ama kendimi göt etme konusunuda başarımı hiç göz ardı etmediğim için, yine anında efkar basıyorum kendime. bi sürü plan yapıyorum mesela sonra "tanrıyı güldürmek istersen ona planlarını anlat" sözünü tokat gibi yapıştırıyorum. üzüyorum kendimi hep. halbuki gaz yapmam lazım. mesela bak staj yerim belli oldu. iyi de biyer. bü sürü sorun çıkarıyorum kendime bununla ilgili. daha başlamadan bezyiyorum herşeyden. tam ölü toprağını attım üzerimden derken, gerilerden gelen tecrübelerim, cesaretsizliğe dönüşüyor. sonra ne tecrüben var ki lan diyorum, tersine göt ediyorum kendimi, sonra başkasının tecrübesi işte abi diyip combo çekiyorum kendime. çok yalnız kaldım. lan bu yalnızlık edebiyatı da sıktı ki zaten. koca tatil millet eğleniyo. gidip yanına oturasım gelmedi lan. bi götüm mü kalkmış desem (niyeyse), üstten bakmalar filan. bok zannettim kendimi. halbusi o kadar ders veriyorum kendime ama bi kulağımdan giriyo diğerinden çıkıyor. tam bir ikizler burcuyum geyiğini yapıyorum bazen, lan bi de buraya yazıyorum ya mal gibi o çok koyuyo. embesil git adam gibi bişeye yaz, bişeyler yaz da bari iş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar