asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ben de en küçüğüm, ama keza erkek olduğum içün, farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Günlük, tek çocuğum ki ben. Süper bişey. En birinci, benim. Evet! Bay bay günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Böjeek said: inan bütün planlarımın hayata geçmesi o evliliğe bağlı :D umarım planlarının arasında eski sscb'ye ait nükleer silahları çalmak, dünyanın çeşitli yerlerinde patlarak insanlığı yok etmek veya amerikan merkez bankasını soymaya kalkışıp suçu almanlara atmak veya abinin yokluğunda odasını laboratuara çevirip bir mutant virüs yaratıp ölüleri diriltmek yoktur.. varsa konuşalım abinle de evlenmesin.. aman ha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 aslında planlarım cok nacizane şeyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 hmm.. oke.. dünyayı yok etmeyi planlarsan haber ver ama.. oke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ok.by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Gunluk efsane mutluyum ama efsane yani..of sevinc doluyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 sevgili gunluk tatilden geldim pek yorgunum pek azicik dinleniyim guya dinlenmeye de gitmistik, herkesi memnun edicem diye omrum cürüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 gunluk, seytan azapta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 günnük olm hürriyet treni varya..bitiyo lan 14ünde olm 4 ay boyunca 850 taksit vercem.. nası vercem bende bilmiyorum saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Günlük. Pazar tatile gidiyorum. Alanya ya. Cidden ihtiyacın var artık bi tatile. Hiç bu kadar tatilim gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 günlük ihaleli batakta mecburcu bendim 4 e bana kaldı. tek renk vardı elimde çok zoruma gitti 4 e battım. baklava + dondurma + yemek + alkol bana kaldı sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Günlük, bu yaz hiç denize girmedim. 1 kere havuza girdim. Ama en eğlenceli yazdı açıkara. İstanbul geceleri ver arkadaşlarla olmak en güzel tatil be :D Hadi günlük, görüşürüz yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 tüketim toplumu.. her heryerde.. dağınık, dağılmış ama el altında, bi kol mesafesinde.. uzansan alabiliyorsun ama sahip olduğunu da başkası alabiliyor. tüketiyorsun ve tüketiliyorsun farketmeden.. parçalandığın parçaların bile el değiştiriyor bir anda. her yerdesin, hiçbir yerdesin.. yaşamak için çok boktan bi dönemdesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 günlük yarım saat koştum geldim öldüm lan resmen. çaptan düşmüşüz iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 uu beyb. sınırdan bursumu kurtardım. gene heyecan yarattım. adrenalim benim göbek adım beyb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 benim canım mı sıkkın ya? niye böyle moralsiz moralsiz duruyorum? pfff artık bişeyler olmalı böyle beklemek canımı sıkıyor. kestirip atma vakti geldi dicem ama önümde kocaman 2gün duruyor mal mıyım neyim hey allam ne hanzoyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ulan sınava kadarki 9 ay bile bu kadar zor değildi sevgili günlük. ne sinir şeymiş şu beklemek. sıkıldım buradan da sıcağından da, şu sonuçlar gelse, kayıtlar, okul falan başlasa da gitsem şurdan. iyi ya da kötü nası olursa olsun yeni bir başlangıç yapmak istiyorum baydım. hadi öptüm bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 günlük çok uykum var. inatla yatmıyorum ama. gerzekmiyim neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 günlük, jamie oliver bana yemek yapsın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Günlük, feysbukta onu buldum. Feysbuk kaç senedir var? 2 sene dersen küserim: Hele onun 2 senedir feysbuku varsa kendimi camdan aşağı atarım :( (:P) Haha, belki sabancıya gelir. Sabancıya gelirse kaçışı yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bi şişe johnnie walker bitirdim 2. ye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 cimmy quit jody god married. uu, vay anasını, yazık olmuş. of çok canım sıkılıyor ya. abuk subuk şeyler yapıyorum. kafamı böyle bi duvara vurasım geldi o derece. o yee. 2 haftacık kaldı. finallerle beraber hadi 3 haftacık kaldı (ohaa 3 hafta mı :() beynim manyak oldu iyice. yaz okulu alıcaksan yavrım, tek ders alıcaksın. iki ders manyak edebiliyor insanı. ya da ikisini de sözel alıcaksın ne güzel mutlu mesut yaşicaksın. ayrıca manyak mısın yavrım, zaten hayatın olmuş okul, yazın da niye hayatını okul yapıyorsun ki. gez dolaş manyak ol filan yani. neyse. dersleri çarpmayalım şimdilik yeter. okul okul o yee #2. canım sıkılıyo yau. of #2. o yee #3. cıp tıs cıp tıs, 3 5 7 9. *system fault* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 günlük yine okundu yav ezan, yine uykum yok, anestezi çalışmaya başlasam iyi olucak.son oyun çok pis ezildik keşke öyle olmasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 akşam çocukluğumdan beri tanıdığım yakın arkadaşımın kınası vardı yarın düğünü var off çok koydu bana be günlük artık evleniyo eskisi gibi olamicaz =( neyse bakalım atlatıcaz bi şekilde. burdaki elemanda 3hafta yok bütün işler bana kalıyo kendimi kanıtlamak için muhteşem bi fırsat stresli ve yoğun bi 3hafta beni bekliyo ama olsun göğsümdeki kitle içinse pazartesi yada salı doktora randevu alıcam puff=S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar