irin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 gunluk ay em konfuyyst... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 sevgili günlük, bugün diabloyu cd olarak edinme fırsatı buldum. huzurla uyuyacağım. elimedeki cd de emeği geçen arkadaşa teşekkürlerimi sunar, hürmetler ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 günlük be dayak yediğimi hatırlayınca sırıtıyorum çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Absinth Minded mükemmel lan günlük lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 günlük bu aralar çok sıkılıyorum hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 günlük benim babamdan daha memurumsu tavur takınan biri daha olamaz.ama acayip sempatik adam .canıms . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yazları hiç sevemedim, bi okul zamanlarında tatile giriyoruz hede hödö diye sevindirik olurdum. bian önce sonbaharım gelsin, bahçemde yağmurluk altında kahve + yağmur izleme combosunu çekmek istiyorum hafif titreyen vücudumla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 günlük dün güneşte çok kalmışım bugün bütün gün ensem ve sırtım yandı.yarın 1000 faktörlük yağdan sürücem günlük.şimdide yatıyım yarın erken kalkmam gerek.kib SÇS <3 r.e lol wtf bbq lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 günlük parasızlık nereye kadar böyle gidicek neden bu kadar şansızım hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Günlük, sağ kolum çok ağrıyor günlük, her yeri ağrıyor hemde, tüm kaslar, eklemler falan. Allah kahretsin günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 baydım ben ya. yazımı evimde geçirmek istiyorum, çalışmak bana göre degilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ehe bugün daha normalim sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Evde temizlik varmış uyuyamadım ya.Uykum var çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çepiþ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 günlük bana canım didi ayy nasıl mutlu oldum ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 günnük nbr? ben b.k gibiyim belkide iyiyimdir bilmiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Sevgili günlük Bu sabah b.k gibi bi sıcak var İstanbul'da, g.tümden ter damlıyor bilinmez yere. Bak sıcaktan saçmalamaya da başladım üstüne, allah sonumuzu hayır etsin günlük. Yazık günah, şu saat bi an önce 4-5 falan olsun da gidip koladır biradır soğuk bişeyler içeyim Kadıköy de ya. Evde afakanlar basıyo artık yeterin. Daayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Bodrum'a gidiyorum lan, yetti artık, sıkıntıdan öldüm evde. Ya bugün ya yarın hade bakalım, gerçi halen tereddütlerdeyim, iş güç vs. Ama bakacaaz, akşama karar veririm herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bugünlük koşumu ve sporumuda yaptım, duşa giricem birazdan. sanırım yavaş yavaş sana ısınıyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Günlük, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 çook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 çoook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 SIKILDIM BE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 post kastınm haaaaa.P saka sak biliyorum o sıkıntıyı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 layn günlük sınavım var çalışmadım ya istemiyo canım hiç. manyadım mı naaptım anlamıyorum ki nedir bu motivasyon eksikliği cık cık. böyle kendimden geçesim var böyle bi. öf. sınav geçse rahatlicam sanki. noluyo yau bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar