Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sevgili günlük, bugün diabloyu cd olarak edinme fırsatı buldum. huzurla uyuyacağım. elimedeki cd de emeği geçen arkadaşa teşekkürlerimi sunar, hürmetler ederim.
Mesaj tarihi:
yazları hiç sevemedim, bi okul zamanlarında tatile giriyoruz hede hödö diye sevindirik olurdum. bian önce sonbaharım gelsin, bahçemde yağmurluk altında kahve + yağmur izleme combosunu çekmek istiyorum hafif titreyen vücudumla.
Mesaj tarihi:
günlük dün güneşte çok kalmışım bugün bütün gün ensem ve sırtım yandı.yarın 1000 faktörlük yağdan sürücem günlük.şimdide yatıyım yarın erken kalkmam gerek.kib SÇS <3 r.e lol wtf bbq lmao
Mesaj tarihi:
Sevgili günlük

Bu sabah b.k gibi bi sıcak var İstanbul'da, g.tümden ter damlıyor bilinmez yere. Bak sıcaktan saçmalamaya da başladım üstüne, allah sonumuzu hayır etsin günlük. Yazık günah, şu saat bi an önce 4-5 falan olsun da gidip koladır biradır soğuk bişeyler içeyim Kadıköy de ya. Evde afakanlar basıyo artık yeterin. Daayt!
Mesaj tarihi:
Bodrum'a gidiyorum lan, yetti artık, sıkıntıdan öldüm evde.
Ya bugün ya yarın hade bakalım, gerçi halen tereddütlerdeyim, iş güç vs.
Ama bakacaaz, akşama karar veririm herhalde :)
Mesaj tarihi:
layn günlük sınavım var çalışmadım ya istemiyo canım hiç. manyadım mı naaptım anlamıyorum ki nedir bu motivasyon eksikliği cık cık.

böyle kendimden geçesim var böyle bi. öf. sınav geçse rahatlicam sanki. noluyo yau bana.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...