PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 günlük atar frenzy yaptım. her bi şey diyene saldırdım her şeyi yüzlerine vurdum direk. arkadaşım kalmadı iki günde bu şekilde, iyi mi oldu kötü mü oldu bilemicem. şakasına trip atana "çakarım tribine" diyip devamında kavga ettim, ona niye trip attın diyene "sana noluyo" diyip kavga ettim, herkesin kötü bi yönünü bulup yüzüne vurdum. eskisi gibi değilmişim, öyle diyolar. sittir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bugün çok sıcaktı günlük. Ofiste otururken laptopun ısısından ter süzüldü damarlarımdan kan yerine. Günlük sen neler yaptın? Öööle lök gibi yattın klimanın karşısında di mi? Ne demek buraya koydun suç benim mi! Pis günlük, şerefsiz! Eve gelince konuşucaz senle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 yoruldum. yorgunum. sen de yorgunsun. bu postu okuyan herkes yorgun. yorgunuz. yorgunlar. yorgunsunuz. yorgun. hava sıcak. çok sıcak. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 olsa şaşardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 mutsarkay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bugün gezdim dolaştım ama başıma güneş geçti galiba. hava çok sıcaktı.bide cnm şarap istiyo bu sıcakta ne alaka anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 evdeyim günlük^^ ulan ne evcil bi insanmışım ben yahu, çok özlüomuşsum lan evimi. felis domesticus gibi. felis leo vardı bi de. adenozintrifosfat, yalarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 13-14 yaşında bir çocuk.. kulaklar delinmiş. benim oğlum olsa da deldirmek istese bu yaşta karşı çıkarım herhalde. mantıklı değil, akıllıca değil.. hiçbir sebebi yok. ne biliim avrupai çocuk yetiştireceğiz derken çocukları başımıza kral ettiler, şımarttılar sanki. bir de nasıl afra tafra var, sanki ailesi düşmanı çocuğun. dostlarının her dediğine itibar ediyor ama aileyi iplemiyor hiç. düşman görüyor sanki.. lan ailen senin iyiliğini isteyen zaten! ötekilerin ne tecrübesi var ki gaza geliyorsun diyeceğim ama biliyorum ki beyhude burnu sürtünce görür kim dostmuş, kim düşman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 16sında geçer o ya bırak takılsın x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 gene başka bi dayımın evine taşındım. bu dayımın evinde daha huzurluyum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 dasaaa said: 13-14 yaşında bir çocuk.. kulaklar delinmiş. benim oğlum olsa da deldirmek istese bu yaşta karşı çıkarım herhalde. mantıklı değil, akıllıca değil.. hiçbir sebebi yok. Sen ne diyosun 12-14 yaşında bi almanyada çocuk (alman mı emin değilim ama) saçını komple turuncuya boyatmıştı. Gerçi piercing de feciymiş. Avrupaya koyiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 biraz uzgunum belki ama eskisi gibi sinir krizleri gecirmiyorum. kendi kendime daha cok konusuyorum belki ama, inan yalnizliktan sikayetci degilim. gozlerimde bi damla heran düşmeye hazir gezsem de, aglamiyorum. telefonumu artik unutabiliyorum orda burda ve hiç umrumda olmuyor, hiç çalmiyor belki gun boyu ama banane zaten. hic sevmemem gereken bi insani cok sevdigim icin geldi basima bunlar, ama elimde degildi. goremedim isin sonunu, gordugumdeyse dipteydim. o donup coktan gitmisti. arkadas olalim gibi bi gaye surdu bi süre, ne mümkün arama dedim ona. arama artik, cunku her aradiginda kavga ediyoruz, ben agliyorum, sen bagiriyorsun. ondan duymak istemedigim hakaretleri isitiyordum hergun, gurur denen bisey kalmamisti bende, umrumda degildi sadece yine iyi olalim istiyordum. cunku cok zor oldu itiraf etmek belki ama ben yine gidip en alakasiz insana asik olmustum. hayatimda oldugu hergun belki bi şekilde kavga etmistik ama ben ona gercekten deger vermistim. simdi ise kimse yok, cevredeki kimse ilgimi cekmiyor. kalp kirilinca kolay onarilmiyor, eh ne yalan soyleyebilirim, yeterince utangac bi insan olarak da her normal insanin becerdigi o flortler bana kabus geliyor. insan kendini oyle kapatiyorki, ne icerden disarisi ne disaridan icerisi gozukuyor. yeni bi insani tanimak, ne kadar buyuk bi işkcence gozumde anlatamam. once onu 1568 kişi içinden eleyip hayatına sokacaksin, bi süre bakismak, sonra konusmak, sonra iyice tanimak, cevresi ailesi, hayati hakkinda bişeyler ogrenmek, sonra bişeler anlamlar yuklemeye calismak, anlamli seyleri kaldirip kutuya koymak, kiskancliklar.. of. yazarken yasadim ve omrum kisaldi. bunu kimse soylesem, o an geldiginde boyle hissetmiceksin diyo ama yaniliyor işte, kendimi biliyorum bu konuda. sigaraya basladim yeniden, hatta dayanamadim gidip aileme soyledim. kendimi oyuna, filme, kitaba verdim ama bunlar daha cok boguyor, napicam gercekten bilmiyorum. bişeylerle oyalandikca daha cok bunaliyorum, berbat bi dongu var orda. aşık olmamak gerek bu hayatta, cunku insan sevildigini anladiginda, onu cok kolay elinin tersiyle itiyormus. oyle işte, yazmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 :/ @geldiler, yapma arkadaşım böyle şeyler. okumuyosan git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 nan ne okim elin adamı ne yaşamış ayıptır ya böyle şeyler yazılır mı örf adetin de içine ettiniz siz valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 peki güzel gardaşım. sen haklısın ama sinir bozucu mesajlar atıyosun gardaşım. bil istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 insanların sağlıklı bir ilişki kurabilmesi için "elde etme" psikolojisini aşması lazım çünkü olaya o boyutta yaklaşınca "elde ettikten" bir zaman sonra o ilişki bitiyor heh bir ilişki konusunda hedeflerini sürekli yenileyebilmek için o ilişkiyi ciddi amaçlar üzerine kurman lazım. yoksa tek hedefin elde etmek olur ve o ilişkiden bir süre sonra biter. ilişki olsun iş olsun ne olursa olsun o şeyde bir hedef olmayınca insan sıkılır. ilişki ise eğitim ve iş gibi şeylere nazaran sıkınıldığı zaman bitirilebilecek bir olgudur. tabi ilişkide hedeflerin bitmesine tek sebep olaya "elde etme" psikolojisi ile yaklaşmak değildir. bu psikoloji sonradan da gelişebilir ve genelde karşındakini sevmeyen fakat kabul eden insanın yaşadığı bir psikolojidir. yukardaki paragrafların stratejik yerlerine "bence" kelimesini yerleştirin bir de heh. ben de günlük yorumcusu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 güzel gardaşım senin bu yaklaşımın için sen kusura bakma da bana böyle şeyler ters hani onu belirtmek istedim günlük münlük boş işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 boşsa niye hala burdasın gardaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kişisele transfer edelim, bilime dayali yorumlariyla en hakiki öz güzin abla sina! asfd. hakli olabilirsin, baslarda benim istemedigim onun istedigi bi ilişkiydi bu. zamanla guvendim, sozler verildikce baglandim, yasanmişliklar artinca da sevgim kuvvetlendi. ama en sonunda gelinen nokta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 geldiler, ozel mesaj kutunu kontrol eder misin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 tamam yav hicte lafa söze gelemiyomuşunuz he bi deniyim dedim ortam nasıl da herkes bi gergin kavga etme şeylerinde laf sokuşturma şeylerinde lanetliyom sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 gerginiz biz aga. hepimiz sürekli ayrılıyoruz. aşk acısı çekiyoruz. üzerimize gelnimesini istemiyorum. kişisel değil olay yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 vaaay gardaş aşk acısı dersen bende susarım icabında varsa bi derdin anlat hele ortak olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 günlük ağzım dilim filan kupkuru ya yarın da okula gitmem lazım yaz okulumla ilgili bilgi almak için çünkü benim okulum çok güzel, sitesinde hiçbi şey yok, telefonla arayınca da yaptıkları en iyi şey başkalarına yönlendirmek, korkuyorum bi gün ilk telefonu açan kişiye yönlendiricekler en sonunda ben de şoktan gülmeye başlicam diye. neyse gidip yüzyüze görüşücem işte. saçlarımı da dikerim havaya, hani böyle yelesini kabartmış erkek aslan gibi. değil mi? yaa :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 hala dönmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar