Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Sevgili Günlük, hay kafama sıçaydım. 10 işi bir arada yapmaya çalışırken "anticipated" (beklenen) kelimesini "antipathetic" olarak görmemle gidip epik fail bir topic açtım. Gelen cevaplara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 günlük epey aşığım lan şu an farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Karag8z said: Sevgili Günlük, hay kafama sıçaydım. 10 işi bir arada yapmaya çalışırken "anticipated" (beklenen) kelimesini "antipathetic" olarak görmemle gidip epik fail bir topic açtım. Gelen cevaplara antipatik olarak gördün bi kere antipatetik değil. Yani anti-acınası oluyo öyle okursan da. Neyse ayıp olan öğrenmemek tabi bilmemek değil ama epic oldu onu da söylemeliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Günlük ben bu güne 10 üzerinden 15 verdim süperdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 günlük şu yaz okulu rayına oturursa çok sevinicem, dersler açılsın güzel güzel vs yoksa bırakıcam okulu araba tamirciliğinde çırak olarak kariyerime başlicam hanasınısatiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 günlük bi başıma gitsem buralardan herkesi,herşeyi ardımda bırakıp... hiç bilmediğim bi yere kimseyi tanımadığım bi yere gitsem ve herşeye sıfırdan başlasam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 günlük hiç birşey eskisi gibi deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 haydii günlükk hoppa ahhh leyleyleyley ahhhhhhh leyleyley bir gülüşün var bu bana yeter bir bakışın var dünyaya bedel ey güzeller güzeli ey melekler meleği söyle bana kimsin sen kaşına gözüne vuruldum onun boyuna posuna hastayım onun eyy güzeller güzeli eyy çapkınlar çapkını söyle bana kimsin sen tepeciklimi kuruçaylımı kasımpaşalımı menemenlimi tepeciklimi kuruçaylımı murta kerimi bursalımı eyy güzeller güzeli eyy melekler meleği söyle bana kimsin sen bir gülüşün var bu bana yeter bir bakışın var dünyaya bedel ey güzeller güzeli ey melekler meleği söyle bana kimsin sen kaşına gözüne vuruldum onun boyuna posuna hastayım onun eyy güzeller güzeli eyy çapkınlar çapkını söyle bana kimsin sen tepeciklimi kuruçaylımı kasımpaşalımı menemenlimi tepeciklimi kuruçaylımı murta kerimi bursalımı eyy güzeller güzeli eyy melekler meleği söyle bana kimsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Lan günlük dün harika gün dedim o kadar nazar değdi :( Belim ağrıyo geçmiyo, otururken bile canım yanıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Stblack said: kalbim yanıo gunluk hayatımda ilk defa kalbimin gercekten yandıgını hissediom 2 hafta oldu ayrılalı ne zmn unutcam gunluk ne zmn! ohooooooo daha çok var jnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 günlük istanbulda sayılı günlerim azalırken sanki sevmeye başladım bu şehri. geçen gün harbiden şairlerin nasıl şair olduğunu, yazarların nasıl metaforlar uydurduğunu anladım. hepsi boğaza bağlı. acayip bi büyüsü var. insan dalıp gidiyo. her akşam boğazda çay içiyorum. bağımlı oldum gibi bişi lan. bazen kulaklığı da takıyorum ki arkadan sezen mırıldanıyor, o zaman bi efkar basıyo. bi garip hissediyom böyle, eskiler geçiyo gözümün önünden. içim bi burkulur gibi oluyo, sonra shuffle sağolsun sertab geliyo, dio ki zaman basıp kanayan yarana unutursun. he diom valla abla dooru diyon. sonrası ismail yk zaten. sdfsdgf yaladım seni günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bu gün hayatımın en kötü en rezil günlerinden biri, tüm mahalleye rezil olduk.. kimseye gülmeyeceksin arkadaş allah aynısını yaşatıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Bugün kampüs bahçesindeki banklardan birine oturduktan sonra , yanmdaki kızın çığlık atarak kalkmasıyla ilk şoku yaşadım.ne oldu diye sorduktan sonra , oturduğum yerde kertenkele görmüş olması beni ikince kes şoka uğrattı günlük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bi moleküler modelleme programı yazıyorum ki sorma okulda ünüm arttı program sayesinde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Sevgili günlük; Durup dururken iki tane çocuğum oldu hiç zahmetsiz.Sabahları birlikte kahvaltı yapıyoruz,denize gidiyoruz,çizgifilm izliyoruz falan falan. Yanlız bu olay beni yavaştan bozmaya başladı.Bugün öğlen rüyamda gerçekten çocuğumun olduğunu gördüm.OMG!! Biran önce bu veletleri postalayıp normal hayatıma döneyim ben en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bugün hayatımın geri kalanın ilk günü. dövün beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ayrıca kalan sayfanın ilk mesajını da atmışın çaktırmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 günlük en sonunda ders programım son şeklini aldı bütün bölüm derslerinden kurtulup seçmeli aldım, pazarlama, iş etiği vs. kolay dersler die umuyorum artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Günlük, Dün sabaha karşı artık uykum gelmiş ve bapzilerle toplu konuşmada takılırken farkettim ki; şükretmeyi bilmiyorum kesinlikle. Hani bu kötü mü diye düşününce, kötü sanırım. Sürekli içten içe bir melankoli, bir tatminsizlik. Yakın zamanda tanıştığım insanların genel kanısı mesela, tatminsizim. Ben de karar verdim, elimdekinden zevk almasını bilicem, evet. Yakın zamanda bunu birisi daha söyledi bu arada bana, şimdi yazarken aklımda belirdi. Pelin, evet. = -Yok, yok. Elimdekiyle yetinmeyi bilmeliyim. Pelin, evet. =p Hani herşeyden önce kendim için iyi olan bu ki, istediklerime ulaşsam ne olucak, tatminsiz bir bünye onlardan da kısa sürede bıkıcaktır büyük ihtimalle. Miss gibi olm hem, bütün kış yaz gelse de takılsak diyordum, gelmiş bile. Bütün gün terasta takıldım bir şeyler okudum, müzik filan dinledim. Daha ne ister ki bir insan de mi, hani istediklerimden bundan daha fazla zevk alıcağımı nerden biliyim. Akşam da basket oynadım, nasıl tükettiysem bünyedeki suyu terlemek yoluyla suyun tadı uzun sürelerdir böyle güzel gelmemişti. Valla olm, hayat güzel lan. Annem de gelirken kırmızı şarap almış zaten yemeğin üstüne yardırıyoruz ailecek. Şu tad hiçbir alkollü içicekte mevcut değil valla. Becericem ben bu işi. luv to luv you günlük, cu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Günlük, uzun bi aradan sonra... Whooooooaaahhh! I feeel goood! dara dara dara dam! :D Mutuyum ulaan, dünden bile mutluyum. Hadi bayz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Günlük, 1.5 ay kaldi gitmeme bu ulkeden. Su anda hickemseye karsi hicbirsey hissetmiyorum. Berbat bir donem. Kanada duzeltir umarim beni. Ok Thnxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 mutluyum günlük.bu ara psikolojim gene bi git gel yapmıştı ama süperim şimdi düzeldim eheh. oley lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 gunluk =( uf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 günlük yaz okulu işinde aksilik çıkmasın plz tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yoruldum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar