PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 böhi hadi lan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 akşam evime gidiyom günlük. ankarada sıkılmaktan sıkıldım, biraz da evimde sıkılacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 günlük final güzel geçti, çalıştım oldu valla, keşke hep çalışsam ama "doğru pozlandırma nasıl olur" gibi bi soru vardı, notlarda direk karşılığı yoktu, yani böyle "doğru pozlandırma" gibi bi başlık altında değildi, kararsız kaldım o an, acaba pozlandırmayla ilgili aklıma gelenleri mi yazsam, yoksa ezberlemek için baya uğraştığım 15 maddelik bişeyi mi yazsam. dedim boşuna mı ezberledim o kadar şeyi, yaz anasını satiym. ama sonra arkadaşlarla karşılaştık sınavdan çıkmışlardı onlar da, bi tanesi aklına ne gelirse yazmış o soruya, keşke ben de öyle yapsaymışım. ve günlük, proje notu olmadan (20 puan) bu dersten geçersem baya efsane olur biliyon mu. ah salak kafam ah, iki hafta hasta olmadan durabilseydim yapıp vericektim o projeyi, gayet de fıstık olucaktı, çatır çatır geçicektim, içim baya rahat bi şekilde. neyse artık, şemsiye girip açılmış zaten :p son iki finalim kaldı şimdi, ve son finalim baya saks olucak, çünkü yarınki finalim 16:00'da, e o sınava girip çıkmam, sonra eve dönmem nerdeyse 19:00'ı bulucak. eve gelicem, yemek yicem, direk son finale çalışmak için geçicem masanın başına. cizıs /o "önceden çalışsam" diye düşündüm, ama kesin kafam karışır, iki ders birbirine girer yani. gerçi baya alakasız dersler (sinema tv'ye giriş, ekonomi bilimine giriş <.< ) ama olsun, zaten yeni alışıyorum ders çalışmaya, sınırlarımı zorlamamalıyım fdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 günlük çok sinirliyim bugün oğuzumun doğum günü kız arkadaşı msne neden "oğuzum doum günün kutlu olsun" yazmışım die hesap soruo bana ne bu samimiyetmiş 2ay önce hayatına girmiş salak bana hesap soruyo ya kimsin sen be sevgili olduysan nolmuş. oğuz seni sevmiyo bile kaç kez boynuzladı bi konuşsam g.. gibi kalıcaksın ama neyse. oğuzla samimiyetimden sana ne sen dün hayatına girmişsin ben ne zamandır hayatındayım. senden öncede samimiydim senden sonrada olucm :X msnden çıkmasaydı ağzının payını iyice vericektim de içimde kaldı şimdi. sinirden resmen gözüm döndü ya kıza bak kıskançsanda kıskanıcan insanı bil önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 1234986271587 sonra küçük parka gidiyorum günlük.eskişehirden arkadaşım geldi.pis özledim,gidip bi göreyim hasret gidereyim. 5 gün kalmış bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ben yeni uyandım be günlük, başım da çok ağrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 akşam gidiyom günlük... ne tırt artkadaşlar varmış burada yav ( bura=!paticik) sınavlarımız var diyolar seslenmioz, sonra dışarda gezerken görüyoz.. siz öyle yaparsanız ben çok kalırmıyım burda? kalmam tabi ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 darkness87 said: 2ay önce hayatına girmiş salak bana hesap soruyo ya kimsin sen be sevgili olduysan nolmuş. oğuz seni sevmiyo bile kaç kez boynuzladı bi konuşsam g.. gibi kalıcaksın ama neyse. Gunluk ya bu ne bicim insanlar ne sacma bir devirde yasiyoruz. Ar utanma insanlik kalmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 günlük sınıfta kalıyorum sanırım p_q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 günlük medeni hukuk sınavım açıklanmış kalmışım bi de ff :o ayrıca hiç üşenmedim saydım totalde 51 kişi geçmiş 178 kişi kalmış bu nasıl bi insan evlatlığıdır hocaa! ya laaaannneeett osssunnn yaaaaaa gene bütlere gelcem. şimdi de arkadaşları bekliorum istatistik çalışcam hiç işim gücüm yokmuş gibi.. düşündüm de hakkatten işim gücüm yok be çalışmak lazım böhüy :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 kep attım bu gün çok güzeldi,sevilimin ailesi de ordaydı yanına gidememdim pek fazla, bu sefer niye yanıma gelmedin, kiminleydiysen şimdi de onun yanına git oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 tripe gel. neyse. 1.sınıf bitti, son ödevi de verdim bitti. güzel bişi. hala rahatlayamadım, yapmam gereken çok şey var. 1 hafta sonra rahatlarım sanırım. sonra bi 2 hafta tatil oooh. sonra okula dönüş. iyi, hoş. hadi bakalım. lellelelelelele günlük o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 yarım saat önce geldim günlük.gül gül öldüm.çok yorgunum.yarın da mezun oluyorum hehey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 günnük yarın işe girebilirim girip girmediğimi sana haber vercem ama yarın bu saatlerde anca.. beni gece çalıştırmayı planlıyo elemanlar..parayı beğenirsem çalışırım yoksa yaz tatilimi bok etmek istemiyorum günnük yarın beni denicekler gibi bişey olcak..genç olduğm ve küçük gösterdiğm için haklı olarak pek güvenemiyolar.. ama benim kendime olan güvenim onların hoşuna gitti.. bağa şans dile yalarım..by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 5000 dolar borç versene bana lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 sevgili günlük, bugün enayinin tekine rastladım günlüğünden 5000 dolar istiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 günlük yarın japonca sınavı ile artık sınavlar ovarimasu! Sonra okulda manzarada içmece yapıcaz ^_^ Ayrıca ulan ne metallica ne judas ne unirock bileti aldım daha. hepsine kesin gitmem lazım. ben hangi birine para yetiştiricem bunların lan yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 günlük naber lan görüşmeyeli haha ben hala aynı tas aynı haman değişen bişe yok.ama gün geçtikce biraz daha delirdiğmi söyleye bilirim asdasfsad facebookda normal insan testinde %15 lik oran aldım sdasdadafasd %15 insanım %85 kısmı mauma neidüğü belirsiz bişeyim ben asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 günlük yarınki finale daha hiç çalışmadım, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ulan daha sabah kalkıp mimkente gitmek lazım aşk bu mu sevda bu mu hayat bu mu be akılsız başın cezasını ayaklar çeker tabi, girmezsen soruların verildiği derse fizana da gidersin muhasebe çalışmaya sdf. girmedin de madalya taktılar. birincilik teli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 güllük son deneme sınavına doğru yol alıyorum. iygünleer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ewet yeni bir gün daha uyumadın hiç enerji depsu full mutluluk var belki şarkında belki güzel bir kahvaltıdan dolayı ama mutluyum önemli olanda bu zaten nedenleri şimdilik önemli değil. =) Ee böyle işte günlük günler geçip gidiyor.Hergün biraz daha büyüdümü fark ediyorum bu biraz kötü ya sanki yaş tribine girdim aslında daha çok gencim bunuda biliyorum ama nedendir böyle gereksiz bir hisvar onuda bilmiyorum haha aman neyse ya yaşamak zor olsada gayet eğlenceli ve güzel karşını alıyorsun mutlaka. Her en olursa olsun herşey yaşamaya değer. Kendi iyi davran günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 gunluk statik sonucları acıklanmıs ortalama 45.9 benim notum 45.5 insallah gecerim,hocanın çanı 3-4 puan alttan baslatması lazım lutfen lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 günlük 2 saatte 17 sayfayı yalayıp yutarım di mi be? valla yalayıp yutarım bence hayır bi de rüyamda o notları ince bi kitap kalınlığında gördüm iyi mi, bi tarafım tutuştu :p başka bi rüya daha gördüm, çok güzeldi lan, AMA SÖÖLEMEM EHÜE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ne bedevi adamım günlük ya :( eve geldim monitörüm gümlemiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar